Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
Kiva spune:
eu ma duc sa ma culc! ca parca vad ca ma tine toata noaptea de povesti irisa......
ca daca a dormit atat !!
nu-mi place programul asta de baba sa ma culc asa devreme
dar de frica ei ..... ce sa fac?
asa ca va zic noapte buna
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
bianca, da/o cu crema pt funduelt de la mustela.functioneaza sigur. aa..eu am rezolvat cd a avut o data asa rau..cu violet de gentiana..il dadeam in loc de crema de 2 ori pe zi, sa se usuce pielea ..si in rest cu mustela..pus ff incet, asa prin tamponare, nu intindeam, ca urla bietu de el.
asa cum mai zicea cineva, crema asta doar cd e cazul, nu zi de zi.
amy, dc fructele au fost crude, nu se pastreaza.fierte, da
jasmin eu nu mai adun niciun lapte,ca nu mai cumpar alta pompa.
rox..in coreea, mama..valeu..numa orez ati manca..
HAHAHAHA Miha..acu vroaim si eu s aincep sa ma plang de puiul meu..nimic nu vrea..urla cat poate..numa in brate..la mine..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo, ti s-a stricat pompita? Eu am una de la Avent Isis, e foarte buna... e adevarat ca in ultima vreme nu am mai folosit-o, ca bebe mananca bine si nu mai e nevoie, dar o sa reincep in curand cu ea...
Deci si Stefanut vrea numai in brate...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Kiva
pe mine mai ma streseaza un aspect !
alptatul.......obsesia ca daca nu am mancare nu voi avea lapte
cum sa fac mancare? cum sa merg la piata? ma panichez si intru intr-un cerc vicios.....
pana acum a fost mama
acum incercam cu bona savedem cum o fi ....
de fapt bona e o fata de 29 de ani pe care o stiu de mult , care ma ajuta pur si simplu la toate
mi-a calcat , imi face cumparaturi de la piata , chestii de-astea
ca deocamdata fetita nu sta cu ea ca nu o cunoaste
si fata mea darme ziua tot asa
cate o jumatate de ora
desiiiiiii
azi cu tata...in gradina botanica a adormit la 15 si doarme si acum !!! cum sa ma mai creada si el ca nu doarme ziua si nici macar afara?!
kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007
Kiva, nu trebuie sa te stresezi din cauza mancarii, doar stii ca de ce ti-e frica nu scapi... ma refer la lipsa laptelui de la stres...
Pe mine ma ajuta sotul cu cumparaturile, si daca nu am timp gateste chiar el, ca se pricepe... ca seara ii spun sa-l tina pe Lucas sa gatesc si atunci zice ca gateste el... decat sa stea cu Lucas prefera sa gateasca...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Victo spune:
si sotul i/a luat frica lu' copilu asta al meu..
lasa/l asa, nu/l misca..nu/l muta..ca incepe sa planga..
da Jasmin..face niste crize de plans de numa..acumulat oboseala cu alintareala..dar cum il iau in brate, se linistste..il las..zic sa adoarma bietu, ca e frant, ca nu doarme ziua mai deloc...si sta el 5 minute si iar incepe sa urle..si tot asa..cate 3-4 ore..
in ultima vreme cu baia il calmez si il ajut sa doarma.asta pe la 7 jumate seara, cand sunt cu nervii la pamant
da pompa nu merge .e de la chicco..
aoleo..fac si eu..il aud..s/a trezit..ce ma mai asteapta..nu de alta da ma pregateam sa cinez si eu ca tot omul..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
buna seara!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
mihuta spune:
Buna Roxx, buna Kiva ! Bine v-ati intors !
Hmm, cu statul in brate....pai Sophia oricum numai acolo sta. Sau pe mine sau langa mine cu jucarele. Bona n-am de gand sa-mi iau prea curand, mai vien mama de vreo 2-3 ori pe saptamana cand am si eu timp sa mai gatesc sau sa fac cumparaturi sau sa mai merg sa mai rezolv treburi.
In rest mancare fac cand vine ta-su de la munca si sta cu ea (si dupa doua ore se plange ca a scos untul din el...). Pe forum intru cand doarme. O mai pun in centru de activitate sau la carusel cand pun haine la spalat, la intins, etc. Dar am o fata care vine saptamananl (sambata), calca si face curat.
Kiva, de ce nu o culci pe la 8 sau 8.30, ca sa ii decalezi orarul de dimineata?
Roxx, eu alaptez dar nu incep diversificarea pana la 6 luni.
mami de Sophia
creem spune:
Ma laudasem ca a adormit fi-mea pe la 7.30...s-a trezit dupa 10 minute, nici nu apucasem bine sa trimit mesajul.... si abia acum a adormit, dupa multe fitze si figuri...ce-i drept cred ca astepta baita, dar...am facut si vaccinul si am avut si musafiri
Pe fi-mea am observat ca o cam deranjeaza musafirii care stau mult,...o obosesc, ca incepe sa planga rau dupa ceva vreme.
Mai nou nu adorme pana nu are program aerobic...ridicaturi de picioare, balans, intoarceri, etc. Si dureaza vreo juma de ora! Mai fac si alti bebei asa? (chiar si azi dimineata pe la 5 s-a trezit...eu credeam ca vrea sa pape...da de unde! ea vroia program artistic! m-a tinut vreo juma de ora cu tzatza pe langa ea, si a adormit fara sa manance)
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
creem spune:
Ati fugit toate la somnic? BB...tu erai mai nocturna.......
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by creem
Ati fugit toate la somnic? BB...tu erai mai nocturna.......
aici sunt!!! la apel... acuma mi-am terminat papica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Buna Roxx, buna Kiva ! Bine v-ati intors !
Hmm, cu statul in brate....pai Sophia oricum numai acolo sta. Sau pe mine sau langa mine cu jucarele. Bona n-am de gand sa-mi iau prea curand, mai vien mama de vreo 2-3 ori pe saptamana cand am si eu timp sa mai gatesc sau sa fac cumparaturi sau sa mai merg sa mai rezolv treburi.
In rest mancare fac cand vine ta-su de la munca si sta cu ea (si dupa doua ore se plange ca a scos untul din el...). Pe forum intru cand doarme. O mai pun in centru de activitate sau la carusel cand pun haine la spalat, la intins, etc. Dar am o fata care vine saptamananl (sambata), calca si face curat.
mami de Sophia
cam asa sta treaba si la noi, doar ca : iasmi nu vrea in brate.... se joaca de una singura, mama nu e pe aproape (e in alta tara... ), bona nu avem , nici tanti sa ne faca curat, iar faza cu "tat'su' " exact asa stau lucrurile si la noi!!!! eu chiar nu ma plang, parca am timp pt toate : curat, mancare, plimbari, pt sotz....si pt mine...