Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
marimar spune:
Bujo, tinem pumii sa fie bine la Cluj, sa fie ok bebe si sa vii numai cu vesti bune !
Mona, ai grija de tine si de bebe Codrin, fii optimista! Da Doamne sa fie bine pina la capat !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ankalaura spune:
Sibylle - chiar ca din an in Pasti draguta! Noroc ca vine Pastele catolic sapt asta de te-am vazut si noi aici...Ai zis de gafa vietii? Ma duc sa mai citesc....
Bufi - eu am fost racita de vreo 3 ori. N-am luat nimic, ci tot ca si tine ceai, miere, lamaie multa. Acum, ca nu mai rezistam sa respir de nas infundat, am dat cu Olynth sau Pinosol. Am mai si tusit. Pentru asta iau Grindtus ca e natural si foarte eficient.
Masaj - eu dau 500 de mii pe o ora de masaj special de gravidoase.
Mada - sunt o gramada de plante rezistente, de interior, dar nu stiu cum e clima la voi. O sa pun niste poze cu plantele mele (da' maine, sa fie geamurile curate, ca acuma m-as face de ras )
Marimar - ce fain ca ajungeti la Disney! Cand ajungeti? Eu nu cred ca o sa fie asa de frig. Noi am fost in decembrie, si chiar ca a fost ceata si umezeala, frig, se insera devreme,.... normal! Si tot a fost foarte frumos! Data viitoare o sa mergem primavara sau toamna. Sper ca va luati biletele de intrare dinainte, ca sunt cozi infernale! Distractie placuta!
Ella - m-ai facut sa rad cu muzica la maxim!
Didi - he he! Labii? Ma bucur ca piticuta este bine. Eu am ajuns pe la 3 fara un sfert, deci cat pe ce era sa ne intlanim. Programarea mea la drT era la 2, dar m-am lungit pe la firma.... Am intrat pe la 4 fara ceva.
Anna - super program! Bravo! Sefa mea vrea sa facem deplasare doua zile Drept sa spun, cazul e choar grav, adica motivul pentru care vrea sa ne deplasam, si chiar va fi important sa merg si eu, dar mai vedem.... Ar fi vorba de 9-10 aprilie...
Concediul - am mai "gasit o gaselnita". Concediul de odihna care eproportional cu perioada lucrata conform legislatiei in vigoare. Nu zice nicaieri ca tre' sa fie zile de prezenta la serviciu, ci contract valid. Asa ca daca eu intru in prenatal in iulie si ies din postnalat in noiembrie, am peste 15 zile de concediu si nu doar 10, conform celor 6 luni active
Ideea e ca abia la intrarea in CIC se suspenda contractul si se pierde dreptul la concediu de odihna
Asa ca reiau calculele.
Totusi, o parte buna - mi-a marit salariul fratilor, de la 1 apr, daca puteti crede!!! Am zis ca nu aud bine
Bujo - mi se pare foarte corect cum ganditi. Este normal sa faceti tot ce stiti ca tine de voi, asa cum credeti, fara sa va raportati la cum era pe vremuri... Nu degeaba se spune ca paza buna trece primejdia rea.
Bun, ventriculo-cum-ii-zice usoara de urmarit. In ce consta urmaritul? Se poate face tratament? Odihna? Sau ce? Daca e "usoara" deja suna mult mai bine. Asteptam vesti dupa investigatia de la Cluj. Va tin pumnii si o sa vezi ca o sa aveti un bebeloi gras frumos si sanatos!
Nu te mai supara cu sistemul romanesc... Nu cred ca o sa se schimbe, din pacate. Iar cat o costa.. o costa. Nici un pret nu e prea mare pentru copilul tau
Cu SUMMITUL - sa stiti ca se circula super misto in Buc cand e sumjmit, ca multi stau acasa. Atata doar ca transportul de suprafata e deviat, metroul circula beton si nu e aglometat, si daca stii drumurile inchise poti lua cai ocolitoare, dar pentru ca e liber pe strada ajungi mai repede ocolit in timp de Summit decat pe de-a dreptul fara Summit...
Pe mine nu ma afecteaza ca sunt aproape de Herastrau si nu ating zonele inchise. Deci astept decizia - si, fireste, sa fiu in Bucuresti.
Bepanthen nu mi-a placut nici mie pentru poponet de bebe, dar pentru ragade a functionat perfect la mine. De Garmastan nu stiam la vremea aia. Si de Bepanthen am aflat de la o prietena, ca pe doctorul meu l-a durut la basca!
Pup ca ma duc oa bucatarie. Acusica imi ajunge familionul acasa si tipa copilul de foame!
Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania
ankalaura spune:
BOTI - multam. Nu vazusem cu site-ul. Inseamna ca bebelina mea are 33 de cm!!!!
Anca mami de Eliza si 25+ cu Ligia Stefania
bobitamica spune:
buna fetelor,
Am intrat si eu de acasa pe net...in sfarsit...
Eu mi-am luat deja program redus de lucru si la ora 15.30 plec de la serviciu.
ALICEParerea mea este ca tb sa-l suni pe medicul tau ginecolog si sa il intrebi daca poti lua amoxicilina. Eu stiu ca este antibiotic si in sarcina nu sunt recomandate antibioticele. Exista tratamente pt infectiile urinare recomandate in sarcina,dar care din ce am inteles sunt mai slabe.Acum, nu vreau sa te sperii,dar e bine sa ceri un sfat de la un medic.Si in legatura cu simtitul bebelusullui...stai linistita o sa il simti in jurul sapt.19-20. Eu am simtit in saptamana 19,dar nu iti pot descrie ....fiecare simt in alt mod...Oricum eu iti doresc multa sanatate!!!!si stai linistita ca totul are o rezolvare...
Tiberica....azi am uitat sa iti spun ca daca vrei sa iti inregistreze medicul ce masoara acolo tb sa duci un DVD,dar daca nu e compatibil poti cumpara unul de la ei.
bobitamica 21+ - IRINA
Alice987 spune:
bobitamica,multumesc pentru raspuns!stiu ca nu sunt bune antibioticele,dar am mai citit pe ici pe colo si am inteles ca gama penicilinelor e una din putinele game sigure in sarcina.am incercat sa iau ceva mai slab,dar pastile nu exista in afara de antibiotice,doar ceaiuri care nu prea pot rezolva o infectie care pe mine deja ma cam deranja,usturimile devenisera tot mai intense.pe prospect scrie ca nu s-au depistat efecte negative asupra fatului,iar la varsta asta o infectie ar fi mai periculoasa decat tratamentul.plus ca m-am gandit si la posibilitatea tratarii cu ceaiuri,dar cred ca nu ar fi trecut raceala la vezica complet,doar ar mai fi diminuat-o.nu stiu ce incerc eu sa fac acuma,sa ma consolez eu pe mine.adevarul e ca sunt cam speriata!
17+
tiberica spune:
Bobitamica multam o sa cumpar de acolo mai bine sa fiu sigura ca-i compatibil.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!
turturica spune:
Fetelor, nu credeam c-o sa mi se-ntimple mie asta, ca eu dorm ca lemnul de obicei, insa acuma am insomnie. Asa ca ce sa fac, bintui singurica pe net.
anka, felicitari pentru marirea de salariu, asta da surpriza. Inseamna ca sefa ta te are totusi la inima. Si bonusul ala de care ziceai, cind trebe sa-l primiti?
didi, vazut pozele de la eco, ce bine i se vede fata! Banuiesc ca pe viu se vede chiar mai bine, nu? Sint curioasa cum o sa fie la eco al nostru, sper sa se vada tot asa de bine.
madina, garmastanul se da pe reteta sau se da la liber? Cred c-o sa ma aprovizionez si eu cu ceva chestii din astea cind vin acasa.
boti, am descoperit si eu pozele tale cu lucrusoare, mama, cite ai mai luat!!!! Garga a ta o sa aiba o garderoba beton.
bujo, ce aiurea cu trimiterea asta. Pai doctorita ta nu putea sa-ti dea ea trimitere din asta in loc sa te puna sa bati coclaurile pentru o amarita de hirtie? Citeodata chiar ca-s culmea doctorii astia si e tare nasol ca mereu trebe duse mici atentii ca sa se rezolve o chestie simpla.
annababy, ce misto ca se rezolva cu programul scurt, ce va invidiez cind aud de ore din astea de lucru, aici nici nu se pune problema de asa ceva, eu mai repede de 6-6 jumate nu plec de la servici Vreau vacantaaaaaa
marimar, distractie placuta la Disneyland. E intr-adevar o vreme tare kkcioasa, si la noi sint doar 3 grade, a nins 2 zile intruna de-avem o gramada de zapada, asa ca te inteleg perfect cu prognoza meteo. Sper totusi sa va distrati acolo, poate nu toate distractiile sint pe-afara.
cristina, io te-as crede la treaba cu elefantelul daca nu ti-as fi vazut pozele. Asa, nu mai convingi pe nimeni
mada, mersi de informatia cu cirpele alea, o sa caut traducerea in germana ca sa stiu ce sa caut pe aici. Ca engleza-germana mi-e mult mai usor sa gasesc traducere. Tu-ti faci cumparaturile pe net?
vicky, cum fu la dentist? E doar de control vizita sau de necesitate?
alice, eu n-am prea inteles. Tu crezi ca ai infectie urinara si din cauza asta te tratezi singura cu antibiotice? Mi se pare extrem de periculos ce faci, mai ales acuma in sarcina. Eu zic sa opresti tratamentul asta ad-hoc cu antibiotice si sa mergi neaparat sa te consulte un medic. Daca el iti confirma banuiala ta si-ti da un tratament adecvat e cu totul altceva, insa nu te juca si nu te doftorici singura in sarcina, treaba asta poate sa aiba efecte invers fata de cele pe care ti le doresti.
gata, hai c-am scris roman. Ma duc sa impachetez la ora asta (am ajuns si io neam de-a lui sun cu orele astea matinale), nu de alta dar tragem o fuga in germania ...
19+
AnnaBaby spune:
Neata fetele! Ce faceti in we? Eu vreau sa merg prin magazine azi sa-mi caut ceva comod de incaltat ca deja nu prea ma mai descurc cu tocuri.
Didiam vazut pozele cu fetita ta - ce dragut ca ai poza cu dovada clara ca e fetita!!! Super tare! Si mie mi-a aratat la eco liniutele dar nu am poza cu ele.
Anaxena m-a distrat copios ce ai povestit tu, faina faza!
Va urez tuturor o zi cat mai insorita (aici la Bacau nu prea e soare ) si mai frumoasa si multi pupici tuturor dutzelor fara discriminare!!!!!!!!!!!!!!!!
Anna 23+ cu Maria
AMR 17
vinebarza
bebe
poze
mcoca spune:
Buna dimineata!
Si la noi e o vreme de toata jena si asa o sa fie tot wk asta mare .
Incerc sa ma motivez sa merg la epilat (unde ar fi trebuit sa merg de saptamana trecuta) si apoi sa fac 2-3 cumparaturi. MAine suntem invitati la masa de pasti a unei prietene catolice si eu m-am propus sa fac pasca :).
Turtu, la dentist a fost de nevoie initial si s-a transformat in vizita de curtoazie :). Luni m-am sculat cu o durere la o masea care era plombata, m-a tinut 3 zile (nu cine stie ce, numai daca apasat) si a trecut cum a venit. Prin urmare a zis ca totul e ok, ca probabil un rest se ascunsese pe undeva si pana la urma a plecat :). Oricum daca ai cea mai mica problema sa mergi la dentis, ca se pot face tratamente la gravide (bine maica-mea cand a auzit ca merg s-a panicat toata :))).
Vicky 26+ si Maya
Bebele casei