nu SuPORT!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mindy spune:
quote:
Originally posted by rilbuc1quote:
Originally posted by andruka
- este foarte dezordonat si uituc
Mai sunt si altele dar nu mi le amintesc acum.
Pai e bine ca va potriviti la capitolul "memorie"
La noi amindoi sintem uituci. Fug vinzatorii cu plasele dupa noi ca le uitam acolo dupa ce platim :)))
sali spune:
La noi amindoi sintem uituci. Fug vinzatorii cu plasele dupa noi ca le uitam acolo dupa ce platim :)))
[/quote]
Bun asa. Mai rau era sa fuga vanzatorii dupa voi ca plecati cu plasele fara sa treceti pe la casa.
iulian1969g spune:
Sa va spun si eu ce nu-mi place la sotul sotiei mele (din punctul de vedere al sotiei mele):
1) Uneori se scoala prea devreme, alteori prea tarziu;
2) Cand am chef sa ma sarute, nu ma saruta! Cand n-am chef, parca nu mai termina cu sarutarile!
3) Parca ma pandeste: cand ma gandesc si eu - ca o femeie cu multe responsabilitati ce sunt - la alte lucruri, mai serioase, atunci ar vrea sa faca dragoste cu mine!!!
4) Nu face curat imediat ce vede ceva murdar sau nearanjat;
5) Dupa ce munceste, oboseste;
6) Nu bea bere si vin doar o data pe an - de ziua lui, sa zicem -, ci mai des de atat, si asta ma scoate din minti!
7) Cand gresesc ceva, imi atrage atentia, in loc sa-mi zambeasca si sa ma inteleaga;
Pe scurt spus/scris, nu-mi place la sotul sotiei mele faptul ca nu e perfect, iar lipsa asta de perfectiune la barbati eu n-o SuPORT!!!!!! Ce credeti ca este de facut, fetelor? Voi mai puteti rabda? Ca eu simt ca mi se termina rabdarea!...
Flavia spune:
Am si eu o listuta ...dar am sa scriu pe scurt ca nu am timp
- ca nu nimereste nciodata cosul de rufe ci doar pe langa el
-ca sforaie cateodata cumplit si daca il trezesc nu recunoaste niciodata
- ca uita capacul sus si deseori cad cu fundul in buda (cand intru in viteza) si ca si cei doi flacai ii seamana
- ca sta la dus intre 25-40 de minute
- ca deschide geamul dupa dus si il uita asa unlimited si mie imi ingheata fundul la contactul cu buda
-ca nu are initiativa la nimic
- nu reuseste sa nu fie unde am nevoie de el
-ca dureaza doi ani sa repare o clanta
- ca nu il deranjeaza dezordinea din jurul lui
-ca din trei lucururi unul sigur uita sa il faca
..si pot continua dar e prea trist ..
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Pe mine ma enerveaza ca:
- trage filmele care imi plac si ma cheama sa le vedem impreuna, iar eu mor de somn dupa o zi de stat cu copilul;
- face de mancare seara si vrea sa mancam impreuna..eu nu vreau, ca ma ingras;
- spala vasele, dar uneori uita sa le stearga si sa le puna la loc;
- a luat tv in bucatarie si si-ar pune si in baie, daca l-as lasa, dar nu-l las;
- lasa tubul de pasta de dinti pe chiuveta...
Cam atat, ca in rest e superordonat.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Ohooo, daca ar face mancare si ar spala vasele, zau ca l-as ierta pentru pasta de dinti!
Mariaanna
cand vine BB?
Vivela spune:
Pe mine ma enerveaza cand isi amesteca sconcsii (ciorapii murdari) cu cei curati , desi eu i-am sugerat ca ar fi mai indicat sa-i arunce direct in masina de spalat, care e la 2 metri mai incolo.
Si ma scoate din sarite ca atunci cand eu am chef de hartza, el pleaca in camera cealalta si imi zice "nici nu vreau sa discut asa ceva!" si ma lasa sa ma cert singura .
Si in ultima vreme, vine obosit de la munca, mananca la TV o ora si apoi se culca, iar eu - plina de subiecte de discutie (ca na, stau toata ziua cu bb si deocamdata imi face creierii pane numai cu da-da-da-da), raman iarasi "nevorbita".
Si ar mai fi, dar m-am obisnuit asa de mult cu defectele ca acum mi se par normale.
Dar el:
- nu se uita la fotbal (sport in general);
- nu lasa capacul de la WC murdar;
- nu lasa capacul de la pasta de dinti desfacut
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
mariaanna spune:
Al meu abia asteapta o samanta de scandal...
Dar dupa cateva replici ne uitam unul la altul si pufnim in ras!
Mariaanna
cand vine BB?
andreea81 spune:
Fain subiectul! Asa ca, am sa-mi "vars si eu naduful" : ma enerveaza cand:
1. Face baie si nu ajusteaza jetul de apa, asa ca, a.c. maria-mea intra dupa el in baie, fac o minunatie de balet, urmat de 2 pasi de step si culminand cu o fandare, care, de cele mai multe ori este urmata de un...spagat......offffff, si cand ii zic sa puna prosopul sa stearga apa, vine si replica domniei sale:" da, ce draga, nu e acid, e DOAR apa".
2. Stau mult in picioare ca sa ii fac mancare, si, pana sa ma pun si io la masa, el...termina ce i-am pus in farfurie!!!!!
3. Umbla incaltat.
4. Fac ceva bun sau eventual cumpar, si mananca singurel, iar la mirarea din ochii mei, ca la mine nu s-a gandit, el zice: "Vai, dar nu stiam ca vrei si tu"......daaaaaa, siguuuur....
5. Gatesc mancare, stau si ma afum ca proasta, gandind ca o sa-i fac o surpriza, si dupa ce ii insir pe masa toate felurile gatite, ma intreaba: "Si cartofi prajiti.....n-ai facut??????
6. Vine si-mi prezinta ca fiind ale lui, ideile socrellei
7.Cand ii spun ca mama-soacra m-a luat la rost, el nu crede, zice:" Cum, mama mea, care te iubeste enorm?????????????????? YAH, RIGHT!!!!!!
8. Cand ii spun sa ma anunte cand vin socrii in vizita, si el nu-mi spune, ca cica a uitat, si io ma trezesc cu ei la usa, si n-am nik sa-i servesc, sau nu sunt pregatita, iar socru se uita pe sub mustati la mine!
coracora spune:
Hai sa zic si de-al meu...
- vine la culcare cam cu 2-3 ore dupa mine!
- daca e sa mergem undeva, sa facem ceva in timpul liber, doar eu trebuie sa vin cu idei
- nu e suficient de romantic si-mi ia flori doar la "ocazii" si-atunci cate 2-3 buchete cum am mai citit ca face sotul altei fete...
- cand incepe sezonul de Formula 1 se scoala cu noaptea in cap sa vada calificarile din Malaezia - asta in weekend! In restul weekendurilor doarme pana la 12-1!
- fumeaza prea mult si "scapa" pe gat de multe ori mai multe beri decat ar trebui
- capacul la WC l-a lasat ridicat de cand il stiu (5 ani) asa ca deja-s imuna la faza asta
- cand il apuca reparatiile prin casa... nu se mai opreste pana nu ma ingroapa in rumegus, cuie, bormasini, fierastraie, etc, etc! Iar dupa ce fac curat imi spune, inocent, ca n-a ispravit treaba, ca mai are de dat gauri in pereti!!
In rest e ok... e ordonat, gateste 4 zile pe saptamana (restul de 3 zile - eu), spala rufe, face curatenie in casa, are grija de gradina, etc. De calcat rufe, nu calca.
Isa_Cris spune:
Iulian, prin ceea ce ai scris nu pot intelege decat faptul ca barbatii stiu, inteleg, observa ... tot ceea ce nu le place femeilor, dar (sa incerc sa nu fiu prea rea sau dura) inca nu detin controlul asupra "efectului de invers", specific copiilor.
Iar in legatura cu SPORTul ... cred ca multi barbati fac pasiune pentru canalele sportive, tocmai pentru ca femeile au inceput sa creada ca nu exista remediu pentru asta, asa ca ei pot "scapa" de unele "sarcini" invocand emisiunea, meciul, raliul sau mai stiu eu ce!
Sa ma pregatesc de ?
si .... "trebuie si ei sa traiasca pe langa noi"
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit