nu SuPORT!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

f bun subiect, sa ne mai descarcam si noi!
pe mine ma enerveaza cand se uita la stirile sportive pe toate programele, de ajung sa le invat eu pe de rost!iar cand se uita se opreste lumea in loc si nu mai aude nimic din ce spun eu.
mor ca atunci cand ajunge acasa prima data se aseaza in pat iar hainele si le arunca pe scaun!
ma enerveaza cand vorbeste cu orele (si nu glumesc) cu prietenul lui.
ma enerveaza ca manaca din frigider pt ca ii e lene sa incalzeasca
- ca ma chinui sa fac snitele si dispar in cateva min
- ca sforaie
si cel mai mult ma eneveaza in perioada asta ca nu ma pune pe priml loc in viata lui si si-a gasit o noua preocupare car ii ia f mult timp - a intrat intr-un partid politic.
si nu o sa sfarsesc postul asta spunand ca totusi e baiat bun si il iubesc (nu ca n-ar fi asa), pt ca subiectul asta e de varsat ofuri.
cand imi aduc aminte va mai spun

http://tt.lilypie.com/VknLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Pe mine ma enerveaza cand sambata sau duminica dimineata (cand as avea posibilitatea sa dorm putin mai mult) el se trezeste primul si incepe sa ma pupe... zice ca de drag, dar eu il suspectez ca-i e foame si vrea sa ma trezesc si eu ca sa pregatesc mancarea. Uite asa face in fiecare week-end chiar daca-l indop vineri seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hobi spune:

Cand cineva bate la usa, al meu nu deschide niciodata (degeaba i-am dat cuvantul de onoare ca nu exista baubau), asteapta sa deschi eu sau fiul meu
De meciuri ce sa mai zic, la inceputul casatoriei nici nu vroia sa auda de ele...dupa 15 ani de casnicie a realizat ca berea si semintele merg mai bine cu meciurile. Sau cauza sa fiu eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Adriana M,impartim oare acelasi barbat?Parca l-ai "lauda" pe al meu!!;-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Nu suport cand se uita pe net la site-uri cu masina cand de fapt noi nu vrem sa cumparam masina.
Ma enerveaza cand imi ia flori numai la ocazii: 8 Martie si ziua mea.
Ma enerveaza ca trebuie sa-i spun eu ca trebuie sa fie si el cateodata mai romantic, nu: uite ti-am luat flori ca e 8Marite.

Suntem in aceasi situatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Pe mine ma enerveaza multe, dar acum imi vin in minte doar : faptul ca daca bea suc, apa, etc de 10 ori pe zi o face din 10 pahare diferite, cafea la fel, 3 cafele 3 cesti, e dezordonat la maxim, adica ti se face rau la el in birou, daca maninca o banana arunca coaja pe unde nimereste; cu fotbalul ma streseaza si pe ine, mai ales ca neavind cu cne discuta imi impuie capul mie cu ce au facut echipele, antrenorii, cine pe cine a cumparat, cu cit si alte plictiseli din astea; cel mai mult ma enerveaza ca-i pesimist! Si face din tintar armasar...Plus vaicareala daca-i bolnav(NU MAI E NIMENI MAI BOLNAV PE LUMEA ASTA DECIT EL!).Atit deocamadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pe mine inca ma enerveaza ca el niciodata, dar niciodata nu e obosit pt mine, asa, personal

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

In ultimele zile ma enerveaza ca pleaca la serviciu si eu nici nu simt....
Aaaaaaa si ma enerveaza ca foloseste scobitori la orice masa...(mai lipseste sa se scobeasca si dupa ceai!!!)

Daca stau bine sa ma gandesc, e chiar amuzant!Numai ca eu sunt cea care in loc sa rad, iau foc!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraduska spune:

Eu il iubesc asa cum e el! IUbesc tot ce tine de el.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelama spune:

Este demential subiectul. 2 pg cate am citit am ras cu lacrimi pentru ca in fiecare sot de-al vostru gasesc cate ceva din al meu. Concluzia: sunt facuti la indigo. Dar noi ii iubim si nu putem trai fara ei.
PS: Pote se supara pe noi si deschid si ei un subiect despre noi asa ca sa ne inerveze.

Mergi la inceput