Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Tatiana nu stiu ce sa zic despre ananas. Ti-as spune crud ca e fara zahar, chiar si siropul light cum scrie pe cutiile de ananas in conserva are zahar. Stiu ca te-ar tenta bucati taiate frumos rondele din conserva mmmm, stiu fetele mai bine, eu nu stiu ce sa zic.

Carmen sorry cu poftele trezite cu prajiturica in discutie , na ca nu-i mai spun pe nume. Dar ia-o ca pe o mica pedeapsa pentru ieri , mici ai? Si cartofei pe gratar? Mai mai mai...

Capitol nou? asteptam...sa nu depasim paginile, incerc sa nu scriu mult. :-)

off topic: Copilul meu care noaptea ma trezeste din ora in ora din cauza de dintoshi (are 5 si unul abia un coltisor se vede) acum doarme de la 9 neintoarsa. Nici mancare nici nimic. Cica ia micul dejun la 11 jumatate daca e dupa ea. Si e. asa ca am timp sa beau cafeaua cu voi. Nu ca n-as avea ce face prin casa...

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Asa Bee tinei regimul in umbra, da?
Mai fetelor eu sunt atat e cuminte ca ma sperii. Nimic nu ma tenteaza, azi in parc a vrut fiica-mea si floricele, si biscuiti, si alea, si alea... nu m-am atins nici de una!
Adevarul ca sunt motivata, incep sa arat mai bine (s-a mai dus din burta...)

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Gata cu treaba, acum pot sa vad ce mai spuneti/faceti
JG bravo!Mai trimite si la mine din "cumintenia" ta.
Tatiana eu cred ca ananasul din conserva nu merge, pentru ca sigur e cu zahar si conservanti.Si in plus, te tenteaza si zeama

Eu azi am sarit micul dejun, dar in rest pap ca la carte.
Nu stiu ce voi face de luni, ca daca n-am scris meniul, mi-e frica sa nu sar calul si apoi am vrea sa postim

Mergi la inceput

Uf, doar ce m-am laudat singura si apoi am scapat la niste ciuperci. Asa ca Eftimie n-am ce sa-ti trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

cat ati slabit cu scarsdale???

Mergi la inceput

Nikimodo iti recomand aceasta dieta daca vrei sa slabesti.Eu am dat jos cam 4kg, dar am avut si abateri.

Nici nu e indicat sa slabesti prea mult in 2saptamani ca apoi se pun repede la loc.Eu ma declar multumita daca la final sunt 5kg in total.Sa zicem ca pun unul la loc, tot raman 4, pentru care n-am facut foamete si chiar am mancat diversificat si indestulator.
JG nu-i grav, dar sa nu se mai intample ca scot biciul si mai intai il testez pe mine
Cum ai gatit ciupercile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

eu vreau sa dau 12 kg nic nu stiu cum sa fac ....cred ca ar fi bine sa o tin inainte de Pasti , iar la Psti sa fiu f atenta la ce mananc.

Mergi la inceput

am aruncat ciupercile simple (fara unt, fara nimic) peste pui, ma microwave. Mi-era pofta rau.

Mergi la inceput

JG daca puiul a fost fara piele, ciupercile chiar nu cred ca au inrautatit situatia.Sa zicem ca au fost in loc de salata
Nikimodo atunci wellcome to the club si spor la slabit.
Am marit considerabil gasca si sper sa ne tinem de treaba si sa nu ne lasam

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna seara,

JG, eu ma duc la sala in 13 septembrie... Prosper ii zice.

Despre "dieta" mea am comis-o rau de tot in seara asta am mancat singura o pizza si 2 bomboane. Nu am mai avut alte abateri, dar nici acul cantarului nu se mai misca.. sunt atre suparata.... asa ceva......

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput