Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 20
tatiana83 spune:
Briana, plizzzz spune-mi te rog (poate nu am gasit eu raspunsul- de cautat am cautat in capitolele anterioare) in cat timp ai slabit de la 96kg la 56kg??wow mi se pare fantastic!!
Eu am nunta in august fetelor(dar rochia o fac in iunie la croitorie :-(((), si trebiue neaparat sa slabesc...Nu mai alaptez de 1 luna jumate si vreau intru la dieta!
Am luat in sarcina 13-14 kg(a diferit cantarul meu de cel al doctorei), am scapat de 7 kg dupa nastere, si inca 2 pana in prezent.
Pt nunta insa trebiue sa slabesc vreo 8 kg.Deasta intreb, visez oare, sau se poate?pana in iunie cand merg sa imi fac rochia la croitorie?!!
Am 168cm si 65kg.
Din meniul dietei nu pot sub nici o forma sa pap grefruit ...Il pot inlocui cu altceva?
Va multumesc si SPOR LA SLABIT fetelor!!
Tatiana&Luca (12.12.2007)
oanaalex spune:
Salutare.
Eu nu stau prea bine cu cantarul dar stiu si cauza. Abia azi dupa 5 zile am reusit sa merg la baie. Tot nu m-am golit ca ma simt plina inca. Nu stiu ce sa fac azi cred ca fug la farmacie si cumpar niste laxative. Aseara am avut o durere de cap crunta care banuiesc ca a fost tot din cauza constipatiei ca s-au acumulat prea multe toxine. Ce nu inteleg e de ce se intapla asta cat timp mananc atatea salate de cand cu cura. A mai patit careva asa?
Azi la amiaz din motive bine intemeiate am inlocuit branza cu o salata mare de rosii, castraveti si ridichi. Am mancat si spanac pe care l-am gatit cu usturoi si lapte degresat (m-am gandit ca oricum nu mananc branza si nu cred ca e rau).
Sper sa apar cu vesti mai bune la sf saptamanii. Am hotarat sa nu ma mai cantaresc pana luni dimineata asa ca atunci o sa aflu cum functioneaza (pana atunci bag ceaiuri si laxative sa ajute)
Felicitari celor care au scapat de Kg si tot asa sa o tineti pana la final
Va pup si sa aveti un week-end minunat.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by tatiana83
Pt nunta insa trebiue sa slabesc vreo 8 kg.Deasta intreb, visez oare, sau se poate?pana in iunie cand merg sa imi fac rochia la croitorie?!!
nu visezi deloc
eu am slabit 7 kg.in 3 saptamani urmand Scarsdale-ul si dupa.desi am mancat normal (dar cu cap) nu m-am mai ingrasat deloc
de paote - sigur ca da! mult succes
daca nu te grabesti prea mult incepe dieta dupa Luna Plina -asta peste 10 zile - de ce?! poti citi la postarile din perioada martie -cand am tinut si eu la randu-mi dieta
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17[purple]emotia copilariei[/purple
Bee spune:
Buna fetele.
EU tin regimul pe tacute. Adica am ajuns in ziua a 6-a (ca e deja sambata, nu?). A fost greu mai ales primele 2 zile. Ieri si azi cu spanacul m-am scos. M-am saturat ceva mai bine.
Intrebare: mai sunt fete care au slabit mai serios in saptamana a 2-a de dieta? Nu de alta dar ma demoralizez cand urc pe cantar. Am slabit tare putin, in ciuda consecventei. Ma consolez ca voi slabi mai bine saptamana viitoare. E sau nu e asa? SI eu am problema constipatiei. DAca ash rontai morcovi sau telina cruda, cred ca s-ar rezolva, dar nu ma prea trage inima.
Daca ajung si eu la 4 kg in minus, m-ash simti mai bine (ca de slabit ar fi ideal sa plece vreo 15 kg, pana prin toamna.iarna).
CAre e intervalul la care ash putea repeta dieta? 2 saptamani? Nu ca m-ar bate vreun gand. Ash mai astepta minim o luna.
Spor la slabit.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Luna75 spune:
Bee
eu de ex.am slabit considerabil in primele zile dupa care ...pauza...apoi dupa cateva zile...din nou...deci persevereaza
( acum nu e perioada propice pentru a slabi _ Luna in crestere dar asta nu inseamna ca nu e posibil)
si cu dedicatie semnatura mea veche - Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil...
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
mhldvrc spune:
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Am facut cafeluta si acum o savurez alaturi de voi.
Eva raportul am sa-l dau marti pentru ca ieri am comis-o rau de tot.Dupa ce acasa am mancat 2morcovi si 2 feliute de paine prajita, aseara la iarba verde, am mancat 3mici, 4 feliute de cartofi facute la gratar si am baut putina visinata Stiu ca am gresit si drept urmare luni bag o zi de semipost negru (pentru degresare) si marti vin la raport.
Mihaela felicitari pentru ambitie.
JG bravo pentru exercitii
Tatiana bine ai venit la noi si spor la slabit ca in vara sa fii o super miresica
Bee, Oana incercati sa beti ceai verde sau din ala antiadipos pentru
Fug la treburi, dar revin
claucia spune:
Carmen, ce de bunataturi ai mancat! Lasa, acum nu te mai gandi, au fost si vor mai fi cand terminam cu ditele si suntem suple suple. :-)
Tatiana o sa fii o miresica super, se poate, chiar se poate sa slabesti 7-8 kg cu dieta asta. Grepfruitul poti sa il inlocuiesti cu mango (1/2) sau cu ananas.
Pentru constipatie apa multa. Si plata, dimineata pe stomacul gol. La mine merge. Plus cafea calda. :-)
Astazi nu m-am cantarit, o fac odata la 2 zile pentru ca atunci cand mi-a venit sa ma cantaresc, aveam parul ud, iesisem din dus si eu am parul lung si probabil ca m-ar fi deprimat sa adaug si apa din el
Ma simt tare bine cu dieta asta. Iar salate cu pui la gratar facut in 2 minute (e, nici chiar asa) e super bun si satios.
Astazi mancam fructe la pranz. Ma intreb daca o sa imi ajunga. Nu prea am o mare diversitate, doar daca nu tai cateva lamai in salata si le mananc Brrr
Am fost la ziua surorii mele de nastere. Si s-a nimerit f bine, se faceau gratare de pui si porc si salate diverse. Am papat salata verde si salata de rosii cu gratar. Cand am ajuns la TIRAMISU, am primit o portie mare in fata, m-am sculat demna si am dus-o la bucatarie si am lasat-o pe masa. Am fost mandra de mine insa. Pentru ca nu dureaza o viata ci pana o sa fiu slabuta cum imi place mie. Ah, tiramisu era facut in casa. Nu ma bateti daca va fac pofta
Va pup si va dau o cafea mare neagra si tare.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
Eftimie C. spune:
Claucia m-ai omorat cu Tiramisu.N-am mai mancat de cand eram in Italia
Dar avand in vedere ca ieri m-am , azi nu ma tenteaza nimic
Felicitari pentru ca ai rezistat la o astfel de tentatie, mai ales ca era facut in casa
Briana inca asteptam raspunsul si poate ne faci onoarea de a deschide un cap. nou, ca sa nu mai vedem tentatiile de pe-aici
tatiana83 spune:
Va multumesc pt incurajari fetelor!
Parca am mai multa incredere acum...deci se poate..
Luna, As mai astepta 10 zile insa la noi e Pastele pe 27 aprilie...nu ca dupa dieta o sa atac frigiderul...o sa mananc "cu cap in perioada de mentinere...cum ai facut si tu...ca nu pot sa imi bat joc de efortul meu...
Claucia, multumesc mult pt recomandare-mango sau ananas..insa ananas crud sau bucati din conserva? mersi frumos..
Iar dupa CELE 14 ZILE DE DIETA- la cat timp mai pot repeta...sa vad daca ma incadrez pana in iunie sa tin acest regim de 2 ori!Ce viteza ma vad :-))
Spor la slabit!
Tatiana&Luca (12.12.2007)