Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 20

tatiana83 spune:
Briana, plizzzz spune-mi te rog (poate nu am gasit eu raspunsul- de cautat am cautat in capitolele anterioare) in cat timp ai slabit de la 96kg la 56kg??wow mi se pare fantastic!!
Eu am nunta in august fetelor(dar rochia o fac in iunie la croitorie :-(((), si trebiue neaparat sa slabesc...Nu mai alaptez de 1 luna jumate si vreau intru la dieta!
Am luat in sarcina 13-14 kg(a diferit cantarul meu de cel al doctorei), am scapat de 7 kg dupa nastere, si inca 2 pana in prezent.
Pt nunta insa trebiue sa slabesc vreo 8 kg.Deasta intreb, visez oare, sau se poate?pana in iunie cand merg sa imi fac rochia la croitorie?!!
Am 168cm si 65kg.
Din meniul dietei nu pot sub nici o forma sa pap grefruit ...Il pot inlocui cu altceva?
Va multumesc si SPOR LA SLABIT fetelor!!
Tatiana&Luca (12.12.2007)

oanaalex spune:
Salutare.
Eu nu stau prea bine cu cantarul dar stiu si cauza. Abia azi dupa 5 zile am reusit sa merg la baie. Tot nu m-am golit ca ma simt plina inca. Nu stiu ce sa fac azi cred ca fug la farmacie si cumpar niste laxative. Aseara am avut o durere de cap crunta care banuiesc ca a fost tot din cauza constipatiei ca s-au acumulat prea multe toxine. Ce nu inteleg e de ce se intapla asta cat timp mananc atatea salate de cand cu cura. A mai patit careva asa?
Azi la amiaz din motive bine intemeiate am inlocuit branza cu o salata mare de rosii, castraveti si ridichi. Am mancat si spanac pe care l-am gatit cu usturoi si lapte degresat (m-am gandit ca oricum nu mananc branza si nu cred ca e rau).
Sper sa apar cu vesti mai bune la sf saptamanii. Am hotarat sa nu ma mai cantaresc pana luni dimineata asa ca atunci o sa aflu cum functioneaza (pana atunci bag ceaiuri si laxative sa ajute)
Felicitari celor care au scapat de Kg si tot asa sa o tineti pana la final
Va pup si sa aveti un week-end minunat.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Luna75 spune:
quote:
Originally posted by tatiana83
Pt nunta insa trebiue sa slabesc vreo 8 kg.Deasta intreb, visez oare, sau se poate?pana in iunie cand merg sa imi fac rochia la croitorie?!!
nu visezi

eu am slabit 7 kg.in 3 saptamani urmand Scarsdale-ul si dupa.desi am mancat normal (dar cu cap) nu m-am mai ingrasat deloc
de paote - sigur ca da! mult succes

daca nu te grabesti prea mult incepe dieta dupa Luna Plina -asta peste 10 zile - de ce?! poti citi la postarile din perioada martie -cand am tinut si eu la randu-mi dieta
Cu gandul la

Bee spune:
Buna fetele.
EU tin regimul pe tacute. Adica am ajuns in ziua a 6-a (ca e deja sambata, nu?). A fost greu mai ales primele 2 zile. Ieri si azi cu spanacul m-am scos. M-am saturat ceva mai bine.
Intrebare: mai sunt fete care au slabit mai serios in saptamana a 2-a de dieta? Nu de alta dar ma demoralizez cand urc pe cantar. Am slabit tare putin, in ciuda consecventei. Ma consolez ca voi slabi mai bine saptamana viitoare. E sau nu e asa? SI eu am problema constipatiei. DAca ash rontai morcovi sau telina cruda, cred ca s-ar rezolva, dar nu ma prea trage inima.
Daca ajung si eu la 4 kg in minus, m-ash simti mai bine (ca de slabit ar fi ideal sa plece vreo 15 kg, pana prin toamna.iarna).
CAre e intervalul la care ash putea repeta dieta? 2 saptamani? Nu ca m-ar bate vreun gand. Ash mai astepta minim o luna.
Spor la slabit.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Luna75 spune:
Bee
eu de ex.am slabit considerabil in primele zile dupa care ...pauza...apoi dupa cateva zile...din nou...deci persevereaza
( acum nu e perioada propice pentru a slabi _ Luna in crestere dar asta nu inseamna ca nu e posibil)
si cu dedicatie semnatura mea veche - Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil...
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei

mhldvrc spune:
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995) http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Am facut cafeluta si acum o savurez alaturi de voi.
Eva raportul am sa-l dau marti pentru ca ieri am comis-o rau de tot.Dupa ce acasa am mancat 2morcovi si 2 feliute de paine prajita, aseara la iarba verde, am mancat 3mici, 4 feliute de cartofi facute la gratar si am baut putina visinata Stiu ca am gresit si drept urmare luni bag o zi de semipost negru (pentru degresare
) si marti vin la raport.
Mihaela felicitari pentru ambitie.
JG bravo pentru exercitii
Tatiana bine ai venit la noi si spor la slabit ca in vara sa fii o super miresica
Bee, Oana incercati sa beti ceai verde sau din ala antiadipos pentru
Fug la treburi, dar revin

claucia spune:
Carmen, ce de bunataturi ai mancat! Lasa, acum nu te mai gandi, au fost si vor mai fi cand terminam cu ditele si suntem suple suple. :-)
Tatiana o sa fii o miresica super, se poate, chiar se poate sa slabesti 7-8 kg cu dieta asta. Grepfruitul poti sa il inlocuiesti cu mango (1/2) sau cu ananas.
Pentru constipatie apa multa. Si plata, dimineata pe stomacul gol. La mine merge. Plus cafea calda. :-)
Astazi nu m-am cantarit, o fac odata la 2 zile pentru ca atunci cand mi-a venit sa ma cantaresc, aveam parul ud, iesisem din dus si eu am parul lung si probabil ca m-ar fi deprimat sa adaug si apa din el
Ma simt tare bine cu dieta asta. Iar salate cu pui la gratar facut in 2 minute (e, nici chiar asa) e super bun si satios.
Astazi mancam fructe la pranz. Ma intreb daca o sa imi ajunga. Nu prea am o mare diversitate, doar daca nu tai cateva lamai in salata si le mananc Brrr
Am fost la ziua surorii mele de nastere. Si s-a nimerit f bine, se faceau gratare de pui si porc si salate diverse. Am papat salata verde si salata de rosii cu gratar. Cand am ajuns la TIRAMISU, am primit o portie mare in fata, m-am sculat demna si am dus-o la bucatarie si am lasat-o pe masa. Am fost mandra de mine insa. Pentru ca nu dureaza o viata ci pana o sa fiu slabuta cum imi place mie. Ah, tiramisu era facut in casa. Nu ma bateti daca va fac pofta
Va pup si va dau o cafea mare neagra si tare.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia

Eftimie C. spune:
Claucia m-ai omorat cu Tiramisu.N-am mai mancat de cand eram in Italia
Dar avand in vedere ca ieri m-am , azi nu ma tenteaza nimic
Felicitari pentru ca ai rezistat la o astfel de tentatie, mai ales ca era facut in casa
Briana inca asteptam raspunsul si poate ne faci onoarea de a deschide un cap. nou, ca sa nu mai vedem tentatiile de pe-aici

tatiana83 spune:
Va multumesc pt incurajari fetelor!
Parca am mai multa incredere acum...deci se poate..
Luna, As mai astepta 10 zile insa la noi e Pastele pe 27 aprilie...nu ca dupa dieta o sa atac frigiderul...o sa mananc "cu cap in perioada de mentinere...cum ai facut si tu...ca nu pot sa imi bat joc de efortul meu...
Claucia, multumesc mult pt recomandare-mango sau ananas..insa ananas crud sau bucati din conserva? mersi frumos..
Iar dupa CELE 14 ZILE DE DIETA- la cat timp mai pot repeta...sa vad daca ma incadrez pana in iunie sa tin acest regim de 2 ori!Ce viteza ma vad :-))
Spor la slabit!
Tatiana&Luca (12.12.2007)