Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sarray ai baiat mare si cu nume frumos
Sigur ca se pot pune poze aici.Unele din noi avem.
Gusta felicitari si tie pentru ambitie si pentru kg-le pierdute

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARRAY spune:

Merci EftimieSi al tau are nume superb
Dar cum se pun pozele?
Si mai intreb daca se pot adauga imagini de pe alt site cu coffe,suculetz...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Ma inscriu si eu in cursa, pentru listuta: 1,74 m si 71 kg. Vreau sa slabesc pana la 64 kg, adica exact ce spune in titlu, 7 kg in 2 saptamani si promit sa ma tin de treaba.

Brianamica sunt uimita si cazuta in admiratie, odata pentru cat ai slabit si in al doilea rand pentru ca esti atat de cu picioarele pe pamant.

Vreau sa merg la vara la mare, am deja rezervare si vreau sa arat ca odata...(eu la 62-63 kg sunt chiar slabuta, ce bine!) si dupa ce am facut un super bebelush - fetita mea iubita am slabit de la 84 cu bebe in burtica la 75 kg si mai tarziu la 71. Insa nu e de ajuns. Vreau 64 kg.
E de ajuns de motivanta excursia?

Incep de maine cu ziua "miercuri" e ok? Si tin 2 saptamani fix. Abia astept, mai ales ca in ultimul timp am tot mancat diverse bunataturi nu foarte sanatoase.

Pup toate fetele

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Va multumesc pentru primirea facuta.
Astazi mi-am luat micul dejun, adica grefa si o felie de paine prajita alaturi de cafea si ma gandesc cu groaza ca la parnz trebuie sa mananc salata de fructe,nu ca nu-mi place dar nu imi tine de foame deloc,martea si sambata nu imi plac deloc deoarece la pranz avem salata de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Fetelor ce ma fac? Zilnic tre' sa consum ulei de masline, pentru drenaj biliar(sunt operata de colecist), iar salata nu trebui sa contina ulei.
Ieri si azi nu am folosit, sper sa nu patesc nimic(organismul meu este o cariera de pietre)

Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mihaela eu zic ca daca trebuie trebuie,nu cred uleiul de masline sa fie o abatere asa grava.

Bun venit celor noi si spor la slabit!Moama ce gasca avem!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bine ai venit la noi Clau si spor la slabit.
Fetele care va plangeti de salata de fructe, nu uitati de alternativa cu branzica de vaci + o lingura de smantana si fructe cate vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Multumesc mult! Am sa pun putin in salate, Oricum eu voiam s-o iau mai incet, sa nu dau jos prea mult dintrodata. Am destule probleme si asa.

Mihaela,Tatiana si Mihai
Poze http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Bine ati venit doamnelor! Felicitari pentru decizia luata de a lupta cu kilogramele in plus.

BRIANA te rog sa faci o rectificare la listuta, pentru conformitate Am 55 kg!!!! Deci am pierdut mai mult de 10, pentru ca la inceput credeam ca este cantarul defect cand imi arata 67.
Dar totul a trecut! Am ajuns sa imi iau sacou marimea 40, sa fac gauri noi la curea, dar in sens invers.

Va doresc sa va atingeti cat mai repede tinta dorita! Si sa aveti cat mai putine tentatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Eva...

Mergi la inceput