dupa qm ziceam si eu mai devreme :mi sa descoperit si mie pietre la ambii rinichii ,asta sa intamplat intr'o dupa amiaza knd mau cuprins dureri ingrozitoare:(...prima data mi sa zis k am peritonita si k trebuie sa fiu operata d urgenta:( deji eu eram deja operata d apendicita si ii aratam doctoritei semnul d la operatie...dupa o ecografie facuta mi sa descoperit p ambii rinichii sunt plin d pietre...am urmat un tratament care cik ma ajuta sa sfaram pietrele si sa l elimin prin urina insa tratamentul lam terminat pietrele nu leam eliminat...iar durerile s accetueaza din c in c mai mult p zi c trece:(( aqm urmeaza sa ma duc iar la o ecografie sa vad c imi mai spun doctori:(...dar totusi nu sunt sigura k voi scapa vreodata d pietre:((????
Iti recomand sa mergi la Gral Medical unde poti sa scapi de aceste pietre. Printr-o noua procedura ESWL - Litotritie extracorporeala cu unde soc. Nu ai nevoie sa te internezi. Prin cateva sedinte se scapa de pietre. O sedinta dureaza cam 30 de minute. Cu ajutorul undelor de soc se pulverizeaza calculul in fragmente mici ce pot fi eliminate prin urina. Pe tot parcusul procedurii evolutia pietreleor este urmarita prin ecografie pana la eliminare. Toata procedura este gratuita cu bilet de trimitere de la medic.