Doamne profesoare!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

elilov

cum n-ai gasit nimic ... eu mi=am scos contractul colectiv de munca la imprimanta
mi l-am si subliniat

art 35 punctul 3 litera F unde scrie

" doua salarii de baza platite de angajator mamei pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata sotul acesteia va beneficia de acelasi drept. Acest ajutor se acorda inclusiv din venituri proprii"

repet ca este mentionat in noul contract colectiv de munca bucuresti 05.09.2008

http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/Personal/contract_colectiv_de_munca2008_09.pdf

Banu 35+ Salih

Mergi la inceput

alilov

pagina 12

Banu 35+ Salih

Mergi la inceput

aaa
si am si eu o intrebare

oare aceste 2 salarii de baza se impoziteaza?????????/
voi ce stiti?
eu o sa mai ma documentez

CHIAR NI SE MARESTE SALARIUL CU 50%????????????/
am ascultat azi toata ziua pe la stiri dar tot nu-mi vine sa cred..........

ziceau ca de la 1 octombrie.... cred ca ceva timp mai incolo o sa cer la contabilitate o copie dupa cartea de munca sa vad negru pe alb hahahahaha
pana atunci parca tot nu-mi vine sa cred......

asta inseamna ca trebuie sa ne ducem sa votam....... acum e randul nostru...

Banu 35+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La mine la scoala au aprobat cererea unei colege pt cele 2 salarii,mai intai a vociferat contabila si radea in hohote ca de unde s-a mai auzit de 2 salarii, i-am aratat CCM la niv de iSMB( eram acolo dupa bonuri), si-a cerut scuze ca nu stia( dupa scandalul din vara cand nu voia sa-mi dea bonuriele,m-a crezut), a zis ca o sa-i dea(dar o sa mai intrebe odata si ea la juridic), deci sa vedem pe 10 oct daca ii primeste.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, cele doua salarii de care vorbiti sunt doar la nivel de Bucuresti sau e specificat si in contractul la nivel national?

28+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor va rog lamuriti ma i pe mine pentru ca nu mai inteleg nimic unt prof uplinitor la aceeiai coala de 6 ani am dat examen in 2006 iar 2008/2009 ete ultimul an in care mai am dreptul la continuitate dupa care in vara trebuie a ma prezint din nou la examenul de titularizare. Problema ete ca in aprilie eu am a nac iar ca a pot primi indemnizatia pentru copil trebuie a ma duc a dau examen pentru ca mi e contractul i mi expira pe 31 augut 2009 avand perioada determinata i tot pana atunci voi primii i banii pentru copil iar apoi Dumnezeu cu mila. Am citit ceea ce a ti cri i voi in legatura cu bonurile cadou am unat chiar la ISMB oficiul juridic i mi a pu ca primec bonurile pe perioada concediului ca practic mi le da primaria nu miniterul i am zi ecretarei i mi a pu ca nu a auzit depre aa ceva am revenit atazi cu un alt telefon la ISMB i mi a zi cu totul altceva ca nu primec bonurile decat pana in luna augut 2009 cand i mi expira contractul. Va rog daca mai ete cineva in ituatia mea poate ma ajuta i pe mine cu un fat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268
elilovdespre asta nu stiu nimiccauta totusi prin legi pe la googledespre somaj e imposibil sa nu gasesti cevaoricum cel mai bine e sa citesti legile.am fost la scoala si mi-am lasat decizia pe anul astasi am intrebat-o pe secretara daca-i trebuie vreo cerere prin care imi cer bonurile si in perioada de pre/post si a zis ca nu trebuie cerere deci n-a facut gura ca n-am dreptul sau mai stiu eu ce.si silvia... de ce nu cel mai bine te duci la inspectorat la departamentul juridic sa-i intrebi pe cei de acolo care e povestea de fapt se da sau nu acea compensare???????Banu 32+ Salih
Crezi ca nu am fost? dar iti inchipui ca doamna jurista stie ceva? Cica nu se da! Punct!!!Cat despre bonuri, voi sunteti fericite! la noi pe tot anul 2008 am primit bonuri in valoare de....150 lei! Ce spuneti? Si sa mai merg la vot? Da, merg sa imi anulez buletinul de vot. Sa vada ca imi pasa, insa nu am pe cine alege!!! Sunt toti o apa si un pamant!!! Daca le-ar fi pasat cat de cat, veneau cu marirea de salar mai repede, nu acum in prag de alegeri. Nesimtitii si nerusinatii!!!

Mergi la inceput

carmen

cred ca au dreptate ..... daca iti expira contractul in invatamant,... de unde sa mai iei bonurile?/?
mai bine mergi si dai examenul.... si te duci unde o fi daca esti spulinitor, ca tu doar pe hartie o sa fii la ei, o sa intri in pre/post si apoi cic.

eu iti dau un alt sfat, apuca-te de citit legi
protectia maternitatii la locul de munca, contractul colectiv de munca, legea privind statutul personalului didactic si asa mai departe.
informeaza-te de pe acum ca probleme mai apar pe parcurs cu siguranta

Banu 35+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Fetelor acum aflu cu stupoare ca aveam dreptul la tichete cadou desi sunt in CIC . As avea si eu o intrebare: am vreo sansa se recuperez macar tichetele care s-au dat de la inceputil anului scolar 2008/2009?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fetele, as vrea sa va intreb ceva, ca eu sunt in ceata...

De luni, din 13 oct., intru in concediu prenatal. Voi fi suplinita la clasa de o d-soara foarte draguta.
Relatiile cu conducerea scolii fiind foarte bune, am fost impreuna la inspectorat pentru a rezolva situatia. De acolo ni s-a transmis ca suplinitorul primeste decizie interna iar, dupa ce voi naste, trebuie sa merg la inspectorat sa depun cererea de CIC.

As vrea sa va intreb daca asta este procedura... Cei de la serviciul personal erau foarte aglomerati si raspunsul ne-a fost dat prea "dintr-o bucata".
As vrea sa va mai spun ca dir. mea este noua si inca nu s-a familiarizat cu toate procedurile astea...

V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa ne lamuriti

Multumesc

32+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput