Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutzule, super pozicile, am vizionat-o pe grasunica! E o scumpa! Voi nu plangeti de colici?

Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor sunt disperata, de aseara am racit groaznic! Am luat Oscilococcinum, Stodal si paracetamol, si ma simt de parca sunt batuta mm cu mm. Beau ceaiuri calde cu lamaie si transpir groaznic. Nu stiu ce sa ma mai fac. Si imi este tare frica ca bebelina sa nu pateasca ceva. Voi ce ma mai sfatuiti sa fac?

+37, Bianca Maria
AMR 12 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am trecut-o si pe varuna in listutza si am mai facut cateva modificari
Gata mai stau si in pat ca de dim am facut numai mancare parca is batuta in cap
Ursuleata m-ai molipsit si pe mine cu treburi deja simt ca nu mai pot mai bine stateam internata in spital ca acolo sigur nu aveam treaba
icei.....

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-4 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana , am inteles, o sa am rabdare sa-mi dai tu ok-ul sa-l trimit pe randunoi acolo. Si eventual sa-mi spui si ce program are farmacia, poate au deschis si sambata de exemplu. Multumesc mult de ajutor! As vrea tare mult sa o scap pe micuta de colici...

Pucca, imi pare rau ca ai racit. Sunt bune medicamentele pe care le iei, n-ai ce sa faci mai mult de atat. Sti cum e, pana nu-si facea ea putin de cap cateva zile...Stai in patuc, maine sigur o sa fii mai bine.

Eu am inceput sa alternez sab simplex-ul cu bonisan si parca azi a fost putin mai bine! Saraca, ea nu prea reuseste sa faca partzuri, asta e problema, retine gazele si o doare burtica. Pana face ea un partz se screme 10 minute si se inroseste toata...Offff!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nici eu nu inteleg de ce nu am voie sa fac dus... Dar am facut, totusi, asa ca nu ma stresez...

De body nu e nevoie la Elias... e f cald si nu le pun decat costumasul peste Pampers. Au si niste paturici (roz pt fetite si bleu pt baietei, de la Nivea.) La mine a fost nevoie de lapte hidratant pt corp de la Nivea sau Sanosan, pt ca bebele meu s-a nascut f uscat... In rest nu stiu sa mai trebuiasca ceva in afara de vata vreo 2 pachete si fasa sterila.

Mancare de la spital nu o sa puteti manca, nu e sarata, n-are niciun gust. Eu n-am incercat, dar am auzit de la celelalte fete. E insa un boutique acolo de unde se poate lua mancare calda f buna.

Simo, eu sunt f incantata de pompa Nuk. Mi-a folosit f mult in primele zile si m-a ajutat sa am laptic mult si bun

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by pucca

Fetelor sunt disperata, de aseara am racit groaznic! Am luat Oscilococcinum, Stodal si paracetamol, si ma simt de parca sunt batuta mm cu mm. Beau ceaiuri calde cu lamaie si transpir groaznic. Nu stiu ce sa ma mai fac. Si imi este tare frica ca bebelina sa nu pateasca ceva. Voi ce ma mai sfatuiti sa fac?

+37, Bianca Maria
AMR 12 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!

http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw

Du-te la medic, dar nu la internist sau ceva de genu ca astia nu se baga, ginecologul care-ti urmareste sarcina, iti face analiza sangelui si dupa aceea iti da medicamente sau te baga la perfuzii ca sa nu afecteze beblina si sa te faci mai bine repede.

un burtoi de 36+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vezi, Clau? Pana iei preparatul minune continua Sabsimplex cu bonisan, cate 10 pic din fiecare alternativ, in asa fel incat macar o jumatate de ora dupa ce a luat sa nu pape laptic. Iulia are ore bune de liniste cu schema asta.
Eu am racit ingrozitor, umblu numai cu masca de teama sa nu-i dau piticei dar bag seama ca a luat randunoiul, care a hranit-o la pranz
Stau ca proasta de veghe toata noaptea sa-i interpretez fiecare sunet, mi se pare ca respira greu, ca de ce sughite asa mult (asa fac toti??), ca de ce fornaie pe nas...abia mi-a venit comanda de aspiratot electric, pana acum am incercat cu o pompita manuala sa-i scot secretiile, nu mi s-a parut ca as fi scos ceva dar ea respira mai bine. mi se pare palida, mi-e frica sa nu se anemieze iar...dar copila mananca si e vioaie intre somnicuri. In fine, am luat-o razna.
Ursuleato, nu-ti prieste statul acasa? . Auzi, dar de ce esti asa disperata si vrei musai biberoane BFree, nu intelegi ca merg f bine si altele?-ca doar acu nu mai vorbesc teorie, vad cu ochii mei ce spun! Ia fato biberoane Angel, ia si unul Nuk daca vrei ceva mai sofisticat si gata, calmeaza-te!
Am citit capitolul asta, ma duc acum in urma...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

olgutza le stiu. danutza mi-a urmarit prima parte a sarcinii pana am plecat din tara. irina stiu ca e tot pe gine...dar nu am avut legaturi foarte stranse. si in camera cu ele mai era laura iana care mi-a fost colega de grupa si care e pe cardio in cluj. vezi ce mica e lumea?

simo27 iti las tie recordul la greutate. as incerca sa bat recordul lui lyvy la inaltime...nu de alta dar sotul e din soi pitic si tare mi-as dori ca baiatul sa fie inalt.

bubu am vrut sa te scutur de o reteta pentru nepriceputi de pasca dar intre timp mi s-a facut program de sarbatori asa ca nu mai am vreme sa fierb nici macar un ou. asa ca da simo...vine Pastele...dar ma pregatesc doar spiritual...mai putin culinar...ca daca nu am socrella nu ma pricep si pace buna.
dar totusi bubu, zi-mi si mie...drojdia aia granule...cum se pune in aluat...adica trebuie sa o dizolv in ceva sau doar o arunc asa in faina...si va rog spectatorii de pe margine sa nu radeti si cu fundul de mine...ca sunt priceputa in alte chestii....sic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,stai linistita draga,cu sughitatul...al meu in burtica sughita de 3-4 ori pe zi si acum sughite la fel...daca suntem si noi disperati de ceva ,atunci ne termina sughitul...si nu se opreste asa usor!incearca sa-i dai o lingurita cu apa,ceai sau 1 picatura de lamaie-mie asa mi-a zis dr,am incercat totul in afara de lamaie-nu cred ca ii face bine,poate ii face vreun soc....
s-a trezit Barosanelul meu ,a papat si acum doarme iara dus...

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mesaj de la Elara:"La 15.55 s-a nascut Maria-Roxana. Are 3650gr si scor 9. Suntem bine amandoua. Astept sa mi-o aduca la san ca in sala am vazut-o doar 2 secunde."

Felicitari, Elara! Sa fiti sanatoase amandoua!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput