Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, lasa-ma sa ma interesez daca il au, ca sa nu vina sotul tau degeaba pana aici. Eu am primit acum 2 sapt. ultima sticluta. Sincer, eu am auzit ca face minuni, dar nu pot sa bag mana in foc. Eu i-am dat lui David inca dinainte sa-l doara burtica... si nu pot sa fiu sigura daca nu are colici pt ca nu are sau nu are datorita preparatului... I-am mai dat si Baby Drink si ceai Baby Calm...

Kya, la Elias iti cer 2 costumase de bumbac, cu piciorus, spalate si calcate, Pampers (6 buc/zi), servetele umede (de preferat Pampers sau Nivea/Sanosan) si daca vrei tu sa-i pui lui bebe manusi, sa nu se zagrie pe fata. Ce pot sa te sfatuiesc e sa-ti iei camasi de alaptat (din alea despicate pe parti in dreptul sanilor). Toate mamicile au, sunt f practice. Am avut si eu una. La Elias e f cald, sa nu cumva sa-ti iei camasa de noapte cu maneca lunga, ca o sa te coci.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mami, nu-ti face griji ca nu-ti iese nimic pe unde nu trebuie. Aici se face clisma inainte si dai tot afara inainte. Asa a facut i-au facut si sora-mi care a nascut in Bucuresti acum 5 ani. E adevarat ca senzatia e ca vrei sa mergi la toaleta cand ai contractii si iti vine sa impingi.

Raluca 36+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aaaaaaaaaa, si sa nu te obosesti sa iti cari ceva pt dus, ca nu ai unde sa faci. Si cica nici nu ai voie. Mie mi-a zis luna asta sa ma spal pe bucati:)

Clau, nu cred sa fie preparatul doar pt anumite persoane...O sa ma interesez maine la farmacie, ok??

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunici!!!!
ce o fi cu Elara de nu da nici un semn????

Mai fetelor sunt disperata :nu gasesc deloc Cartea bebelusului
de ce nu oi fi luat-o eu mai demult,nu inteleg????
va rog sa-mi ziceti daca o vedeti pe undeva!!!!

IRINA
+35
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,asa ceva nu am auzit...cum sa te speli pe bucati?!hai,la cezaraiana inteleg sa ai grija cu burtica,dar la nastere normala?!mie,chiar mi-au recomandat a doua zi sa fac dus,si normal sa ma spal de 2 ori pe zi...cate bordeie atatea obiceiuri!
...inca doarme bebele meu

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Aaaaaaaaaa, si sa nu te obosesti sa iti cari ceva pt dus, ca nu ai unde sa faci. Si cica nici nu ai voie. Mie mi-a zis luna asta sa ma spal pe bucati:)

Clau, nu cred sa fie preparatul doar pt anumite persoane...O sa ma interesez maine la farmacie, ok??

poze

Cum sa nu te speli decat pe bucati? Care e sensul, ca io nu-l vaz, sa imi fie cu iertaciune! La cezariana nu am primit decat indicatia de a nu da cu sapun peste taietura....si nu sapun pe sani, lucru din nou de inteles...dar la nastere naturala?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata somnul de frumusete, am si papat ca ma luase foamea.
De doua zile sunt racita si stranut, am nasul infundat si muci , cred ca mai iau un paracetamol diseara.

Kitzy, saru'mana, ma bucur ca ti-a placut si tie! Ce mandra sunt!

Ioana, body n-au cerut la bebei, doar salopete? Mai zi ce mai trebuie sa pun in bagajel.

Ursuleata, eu am termen intre 20-25 aprilie, deci tu nasti inaintea mea!

Kya, pe bune, legat de drumul la spital, imi zicea sotul daca am mai auzit pe cineva sa nasca in masina , dar eu fiind la a doua nastere poate ma apuca in doua ore sa nasc, pai nici n-am timp sa ajung in orele de varf si nici pe unde s-o iau pe alta parte

Gecko, esti mortala!

Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bitza,incearca la Selgros...eu de acolo am luat-o acu 2 zile.e drept ca din selgros bv,dar sigur e si in bucuresti-succes!

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, am scris in acelasi timp...

Bai, ma ingrijoreaza Elara!!! RAU! Nu a anuntat pe nimeni? Mi-e jena sa o suna sa nu o deranjez, pe ea, pe bebe care poate fi la san si pe celelalte fete din postoperator....Ufffffff!!!!!

Ana, felicitari!!! Sa va traiasca tiza fetei mele !!! Ce rapida ai fost!!!

Gecko, am citit ca ai terminat in 2002 la Cluj. Am si eu cativa colegi de liceu, care au terminat medicina tot atunci, tot acolo: Irina Culcea, Dana Nastase ( Vaida actualmente ), Bogdan Dumitrache...iti spun ceva numele astea?

Azi am primit caruciorul, leaganul, caruselul si scaunul mare de masina. Pun poze, maine insa! Acum incerc sa trag si eu pe dreapta, langa maimu!

Pup tot stolul!!!

Maryb, felicitari!!!! La mai mareeeee!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Chiar, Ioana, de ce nu e voie dus??
Cand l-am nascut pe Vlad era dus acolo si am facut zilnic si apoi acasa la fel. Plus ca ma spalam de cateva ori pe zi si dezinfectam la fofo.
De sani stiam ca e bine sa-i speli inainte de alaptat cu apa calduta, dar la dus cu gel de dus.

Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput