Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 6
gecko spune:
si iar o luam de la capat:

felicitari tonic! 

felicitari varuna! 

bebei sanatosi, papaciosi si necolicosi!

hai elara! nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos!

si varuna intrebare... pe cand aveai DPNul????????????

baiiiiii....pana nasc eu nu o sa mai fie loc pe creanga de puii vostri. o sa imi cazati puiul in scorbura?

Simo27 spune:
chiar,Gecko,ma intrebam pe unde esti..ma gandeam ca de la atata "scremut"ti-o fi venit rau
...ca de nascut se vede treaba ca,nu!lasa,stai la rand,nu sari in fata ca nu-i frumos...si e destul loc pe crenguta pentru toti puiutii de randunici!
ma laudam eu ieri ca nu avem colici,na, ca m-am laudat degeaba
...ca azi si-au facut aparitia,dar bebe Samuel sufera in tacere,nu plange,nu zbiara ci se strange saracutul tot,e agitat si icneste,asa incet...acum doarme...sa vedem daca intr-adevar sunt colici sau altceva,dar nu cred ca scapam de colici...si ce bine era!eu l-am frecat pe burtica cu mana si l-am tinut pe mine si s-a linistit...
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ursuleata spune:
Stai linistita gecko, ca mai tarziu ca mine nu naste nimeni.
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 28 zile!!!
clauclau spune:
Nicoleta, merci mult, vazusem postarea Ioanei, dar voiam sa o mai intreb daca acest preparat este pentru toata lumea sau doar asa, pentru anumite persoane, cu vreo recomandare ceva...

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
bebele meu doarme de la 13
...ma gandesc ca,poate nu-s colici
...as vrea eu!sa vedem cum e la noapte,ca daca mai tin minte de la David seara e mult mai grava situatia
!David trebuie sa vina de la gradi..e greu cu 2 copii...asta-i concluzia la ora asta
!!!!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gecko spune:
azi iar am fost la controlul saptamanal
. vestea buna e ca streptococul nu exista
sau sotul nu a stiut sa il recolteze
...merg pe prima varianta
. vestea nu foarte buna....pentru mine...este ca ratonul inca nu si-a fixat capul in iesire
...dupa cum victorioasa mi-a spus doctorita. sarmana de ea nu stia ca eu il vreau afara. am ajuns sa raspund la clasica intrebare a australienilor: how are you today??????..cu..still pregnant!!!!!!!!!
in cinstea sanselor de a fi inca gravida si la Inaltare
, am tras o tura de shopping
si am mai luat ceva body-uri. oare cine o facea recent pe lupul moralist....oare eu??????![]()
naty sa stii ca nu te-am uitat...dar trebuie sa pun mana pe laptop sa iti scriu pe indelete...acum sunt exilata la PDA
si ma simt ca pe vremuri cand scriam fituici pentru teza la romana.
ma distreaza domnul sot care ma fugareste sa imi citesc "fetele" pe PDA
ca vezi Doamne el lucra, si cum il las in pace da iama intre voi si va spioneaza
. ieri vine la mine triumfal sa ma intrebe daca mi-au placut metodele de linistit colicele...care colici si ce youtube pe ecranasul ala mic?
....ei lasa...bine ca s-a uitat el si a luat notite...ca voi sti unde sa parchez ratonul
cand va fi un balon sub presiune
...la taicasu in brate.
apropo, imi pare rau ca plangacesc puiutii vostri si ii chinuie durerile de burtica. pupam sa treaca
. si imi place de numeioana ca face exact ce trebe....cand bebe doarme si ea doarme
....foarte bine.
si cred ca mimomix se plangea de vizitatori...pune pe usa de la intrare un semn din ala de hotel cu:
VA RUGAM NU DERANJATI!
ca poate pricepe cine trebe sa priceapa. iar daca nu pricep...incepe si tu povesti despre hemoroizi...lohii....ragade...mulgatoare....chestii din astea super apetisante.
la capitolul verighete, inele si alte ornamente...de mult sunt puse bine in cutiute. picioare umflate??????????..
.Doamne multam pentru vara continua australiana si pentru slapii de 3 dolari cumparati in 8 decembrie care inca mai tin....nu indraznesc sa imi infing picioarele in nimic altceva momentan. si daca va ninge pe cand intru in travaliu....tot la fel merg incaltata la spital. inca visez la ce zicea parca maia de constanta ca edemele se trateaza prin nascare.
Simo27 spune:
cred ca trebuie sa se trezeasca ca
curg,curg...merg sa-mi pun pompa in functie!chiar ,Ioana,vroiam sa te intreb daca esti multumita de pompa nuk...ca si eu am si nu prea am pus-o la treaba...acum,sa fiu graviduta ,nu as mai da bani pe pompa electrica,ca nu-si are rostul,dar,deh,cine a stiut...
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
gecko spune:
simo27/28 sa stii ca m-am gandit la tine azi. ca tare umezita era doctorita de azi ca vezi Doamne ce bb mare si gras am eu
(3200+/-400 in sapt 36). sigur ca eu paranoica bag de seama doar acel posibil + 400g
si plus ce mai pune pana il nasc si cand a vazut doctorita cum stiu eu da ochii
] peste cap a dres-o imediat ca ....sigur ca pentru femeia in travaliu nu e usor....pai vedea-o eu pe ea cum s-ar simti trecandu-i o ghiulea de 4 kile prin canal. o sa imi adune astia bucati de tesut vaginal si perineal de pe podea dupa ce o trece bomba.
apropo, cum mai e cu clavicula?
Simo27 spune:
cu clavicula e la fel...mai tinem manuta imobilizata(vorba vine-ca si-o misca mereu,o scoate afara...) pana luni,mergem la control si sa vedem ce o mai urma...de la 10 zile de imobilizat ,ajung la 22 de zile...greu de tot!dar,sa fie bine,asta e tot ce conteaza!mersi de intrebare!
apropo,tu esti catolica?!ca am vz ca scrii de Inaltare si pana la Inaltarea ortodoxa mai e...daca esti catolica acum cred ca esti in focuri,pregatiri ca duminica sunt Pastile,nu?asa parca stiam...
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Simo27 spune:
a,si apropo de greutatea bebelui...
poate bati recordul meu
...ca fetele ziceau ca nimeni nu o sa-l intreaca pe Il Barosano,dar cine stie?!
o sa avem 2 Il Barosano
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE