Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 3
numeioana spune:
Am revenit si eu pentru cateva minute... Bebe doarme dus si probabil va mai dormi, ca si ieri inca o ora... A papat la 9.30 s-a agitat putin si pe la 10.30 a adormit. Doarme asa de linistit!!
Nicoleta, e o singura farmacie mica langa cimitirul de pe str. Bobalna. Primul "a" are caciulita cu varful in sus, ca sa intelegi mai bine... Nu stiu cat are termen de valabilitate, ca nu scrie si nici nu l-am cumparat eu, ca sa fi intrebat.
Kitzy, si eu mi-am scos verigheta prin luna a 8-a tot din aceleasi considerente... si dupa ce am nascut am pus-o la loc
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Cris de la Metro Baneasa l-am luat, de la rafturile pentru bebelusi (langa intrare in stanga, dupa plante).
Elara parca dimineata zicea ca se duce la spital, dar la ce ora intra in operatie nu stiu.
Eu dupa ce am tot spalat masina dupa masina, am un maldar de haine pe masa care se cer la calcat... cand le vad ma fac mica, mica...
Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Chiar, ce-o fi cu Elara?? Sper sa fie bine si ea si bebelina si abia astept sa citesc mesajul ei!!
Azi am facut treaba: am spalat vasele, am spalat rufe, le-am intins, am calcat hainutele lui David...am reusit sa mananc 2 feluri de mancare.
Mi-aduc aminte ca in primele 2 zile dupa ce am venit cu bebe acasa n-am avut timp nici sa beau apa... d-apai sa si mananc!! Mi se parea ca n-am timp sa merg nici la baie Asa ca sa nu intrati in panica...asa e in primele zile...
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Buna dimi pe la pranz si de la mine!
Am ajuns acasa de o ora, am papat si am citit capitolasul vechi, cu asta nou nu-s la curent.
So, m-a intepat, m-a cracanat pt. secretii, Doamne Ajuta sa iasa bine!
Am fost un car cu nervi dimineata, am facut o ora jumate un drum de jumatate de ora...am intarziat la programare, dar a fost ok si m-au primit In masina imi venea sa plang, ma gandeam cum ar fi sa ma apuce nascarea si sa nasc eu in masina cu traficul asta de tot rahatul . Si pe bune, eu am un mare stres cu ajunsul la spital...poate daca ma teleportez ar fi bine! Whatever...
Va multumesc inca o data ca ati admirat pozicile si v-a placut baita mea de primavara .
Energie trebuie sa gasesc, ca nu suport sa vad totul alandala si nu are cine sa le faca. Asa ca ma mobilizez, mai stau in pat, mai stau cu copilul, mai aranjez un raft...
Acum pic de somn, o sa trag pe dreapta putin.
Varuna, felicitari mami! sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Clau, ai incercat sa o culci pe Rebe pe burtica? nu-i mai bine?
Pupicei mamicilor care se lupta cu colicile, deocamdata vorba Papacioasei, n-am vazut, n-am auzit nimic nici eu
Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Daca tot doarme piticul si nu mai am treaba sa ma duc sa citesc si eu din urma sa retraiesc momentul nasterii
poze
numeioana spune:
Feteloooor, sunt lesinata de emotie!!! Nu-mi vine sa cred cand citesc ce galerie mi-ati facut!! Va iubesc mult si va multumesc din suflet pentru tot!!
Ce emotionat e sa retraiesti cele mai frumoase clipe din viata ta!!!
poze
bubu05 spune:
Ioana, pup mami harnicuta si bb David cumintel, fara colici!
Cris si Kya, spor la treaba!
Nico, felicitari pt. prenatal, mai e putin de tot!
Doamne Ajuta eu n-am probleme cu umflatul, verigheta si inelusul meu sunt la fel de largi ca inainte, picioarele sunt ok, doar slaninoasa acumulata peste tot
Ma duc la nani si revin in forma mai incolo.
Oana 34+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
Multumesc, Ioana.
Mamip, si noi facem recoltare de celule, probabil dupa voi (nu vreau sa sar randul!!), asa ca amanunte nu am despre eveniment.
Abia astept sa vad si eu casa luna, daca voi ajunge vreodata...
ce am reusit este sa il tinem pe Stefan in camera lui cu jucariile, dormitorul lui bebe este liber acum. Ceea ce nu credeam sa se mai intample.
Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 32 de zile
ursuleata spune:
Somn usor Bubulino gospodino.
Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 28 zile!!!
Nicoleta spune:
A, si eu sunt din categoria umflaticilor, nu mai am verigheta la mana, mi se umfla mainilei si picioarele destul de urat, dar am ok tensiunea (maxim 12 cu 7) (stiu ca problema e atunci cand ai si tensiunea mare, e risc de preeclampsie).
Dar asa am fost si la piciul mare, trece...
Nicoleta 35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 32 de zile