Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 22
mstela spune:
Bubule,ai fost tare cu mesajul sexos
...
Ioana
..cam 1 sapt mai avem pana la internare,dar mi-e frica sa scriu asta
..Cu raspunsuri pt tine,sper sa vina mamicile,ca eu nu ma pricep,eu doar iau notite de la ele
..
si eu bb David.
Rox
cory,m-ai dat gata cu asa pofte!!

Am dat si eu pe gat un paharel cu bere,deh,te pui cu pofta?![]()
Macar a adormit Teodora,ca prea ma batea cu picioarele![]()
..
Eu no comment cu epilarea,ca mai bine m-ai ciurui cu injectii decat sa ma pui sa suport asa ceva
...
Ali,faci tu capitol??Daca nu ti-e bine in fund,zi la fata!

Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
rox_dox spune:
ce-i cu linia aia.? unde tre sa ajunga? lamuriti-ma si pe mine...
ca linia mea nu e numai de sub buric...a sarit de buric..si a urcat si in sus...a ajuns in dreptul stomacului.
_
39+ cu
RADU
AMR 3 zile!!!
Pozele mele!
mami_papatot spune:
ce fac fetele? eu sunt tare somnoroasa, am trebaluit toata ziua...am aruncat muraturile de peste iarna, spalat bidonasele, calcat o masina de rufe de bebe si aranjat in dulapior, spalat alte 2 masini cu lucrusoaresi prosoape de bebe, maine mai am inca una dar nu e suficient loc pe balcon...intre timp mami mi-a facut bucataria luna si bec, de nici nu-mi vine acum sa ma apuc de mancarica...am in plan mamaligutza, mujdei delicios si niste nuggetsuri de pui...asta este, ne descurcam cum putem ... asa, mai transnational meniul de azi, dar merge...si pana atunci un fagaras mic...plus ca ori in seara asta, ori maine, am in plan niste spanac...da, stiu, nici eu nu ma recunosc...la capitolul nutretz, nu consum decat loboda...corba, de loboda!
o dovada in plus ca gravidele isi pierde mintile!
stelutza, nu-l ierta pe misel...sa ne-ntelegem , nici noua nu ne e usor, si noua ne e dor pe alea alea, dar asta nu inseamna ca terorizam pe toata lumea si suntem arzagoase...plus cavba simonettei, parca ea a emis maxima...se descurca ei...mai o manutza ceva...eu de data asta am iesit invingatoare...florinache e mai tipicar ca mine si atunci face..in stilul lui, cu lasat cana de apa la inmuiat, dar face!
Nicoleta, felicitari pt conced!
ursuleato, da-i inainte cu tupeu ca deh, baba la frumusetze...las ca marti imi vine si mie randul si atunci sa vezi dicstractie...
va pupic si ma bag la somnic, cu o noua vizionare de Ratattouille...mi se par delicioase desenele astea...
Pupuri multe tuturor!
P.S. multumesc tuturor mamicilor care mi-au raspuns legat de stem..marti mergem si noi sa semnam contractele si sa luam kitul!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
sovietica spune:
Rox, inseamna ca mai ai o luna pana nasti ![]()
![]()

cica poporul ar zice ca daca ajunge sus, acolo unde incepe sa se bombeze abdomenul, nasti. da numai infirmari in jur
sovi
35+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
rox_dox spune:
pai linia aia la mine e pana la stomac de vreo 2 luni..
deci ar fi trebuit deja sa nasc pana acu'
mda..chiar ca ciudatenii din popor.
_
39+ cu
RADU
AMR 3 zile!!!
Pozele mele!
Ali_bia spune:
scuze dar merge fffffff greu forumul
CRENGUTA NOUA!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
36+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la
bubu05 spune:
Papacica-harnicuta, nu pui si tu poze cu dormitorul albinutei?
Stelutza, tu nasti la 36 de saptamani? Nu stii cum o sa fie inca? Inducere sau cezariana?
Aoleo, ce-am papat..stau cu burta in sus putin.
Bai, mor de nasul asta, nu mai pot sa respir! Aseara am dat cu Vibrocilul copilului, cred ca ma infig iar in el, ca nu se mai poate
Apa aia de mare e apa de ploaie 
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Mami,tu m-ai zapacit cata treaba poti face intr-o zi
!!!Esti senzationala..Mai poti?
Te felicit pentru barbatul tau "altfel".Esti norocoasa!
Stela
35+
Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"