Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele
- mai nu reusesc sa tin pasul cu voi deloc
- este mai obositor cu doi bebei dar ai si ari satisfactii din partea lor
- Andrei este un energic si jumatate si uneori ma oboseste de nici nu mai stiu cum ma cheama , ma joc foarte mult cu el , ii explic despre toate lucruile care sunt in preajma lui , el imi raspunde in limba lui binenteles , uneori vrea afara dar imi este tare greu sa ies cu el fiindca sunt mai tot timpul singura acasa si nu am cum sa cobor cu amandoi copii, mai ales ca noi carutul Mariei il tinem in portbagajul masinii si cum sotul uneori ia masina cu el la servici raman fara carut si uite asa mai multe probleme apar dar asta este cand sotul este acasa atunci profitam din plin si iesim la plimbare si stam cate 2 - 3 ore afara , recuperam timpul in care nu am putut iesii afara cu copii
- Maria este o mancacioasa si o lenesa de toata frumusetea , ea mananca si doarme toata ziulica iar cand sta treaza canta de zice ca are concert
- am vazut ca vorbeati de biciclete , a primit si Andrei un Atv (merge pe baza de baterie) pentru copii de la fratele meu din Italia (nu ca ma laud ) uitati poza cu el aici Doamne este crima si pedeapsa cand merge cu el fiindca apasa si pedala de frana si cea de acceleratie si se enerveaza si incepe sa planga si nu se da batut deloc , acum s-a mai obisnuit cu atv ,merge mai bine .
- am iesit si noi la plimbare cu totii si am facut poze noi daca vreti sa vedeti uitati poze incepand de aici
- in rest suntem bine , eu am cautat intr-o reteta pe care o aveam de la Bv si m-am dus cu ea la farmacie si i-am aratat asistentei fisa sa-mi dea acel tratament pentru ureche si am inceput sa-l iau de 5 zile si vad ca a inceput sa-mi revina auzul , acele 2 tratamente care mi le-a dat dr de aici de la Tulcea nu mi-au facut bine deloc , de la atatea antibiotice a inceput sa ma doara stomacul, acum insa sunt bine
- va pup pe toate din grup si va doresc numai bine.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,foarte frumoase hainutele cumparate.Astept sa vad ce iti iei pentru cununie.Ai idee?
La noi ploua.Mergem la bunica ca a fost ziua ei saptamana asta.
O duminica placuta tuturorIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Dany ma bucur sa aud ca sunteti ok. F frumoase pozele. Si ma bucur sa aud ca te simti mai bine cu urechea si ca iti revine auzul.
Iulia . Pt cununie am tot cautat pe net sa gasesc ceva de gravidute mai de ocazie da nu pe negru ca e totusi cununie si nu am gasit mai nimic asa deosebit si pe urma fara sa vreau am dat peste un site f fain cu haine de gravidute si am gasit o rochita care eu zic ca e superba, mi-a luat ochii de prima oara si e faina ca se poate purta si in mai multe moduri, si eu nu is fan rochite si fuste si etc da asta chiar e super faina. Ei zic ca apare abia lka sf lui aprilie da ma bucur ca am vazut ca au magazin in londra si am sa le dau un telefon sa ii intreb cand o aduc in magazin sa o pot proba ca asa sa iau de pe net nu prea stiu ce marime s-ar potrivi si apoi daca vreau sa o schimb pot da pana o trimit inapoi si etc de asta asa prefera sa o probez in magazin. Acuma sper sa nu fiu dezamagita cand o pun pe mine sper sa arate si sa cada bine. Uite www.seraphine.com/fashionnews/?showpage=2_wedding" target="_blank">asta e rochia. Si e super ok si ca pret ca rochia asta e 75 de lire da daca as lua separat pantalon si o bluzita numai pantalonii is cam 40-50 de lire plus bluza tot cam atata deci ies mai scump decat numai rochia. La pantofi m-am gandit sa nu imi iau chiar cu toc ca nu cred sa imi fie tare comozi da ma gandeam la ceva wedges adik din alea cu talpa intreaga, vazuseam www.brantano.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductListDisplay?storeId=10002&catalogId=10002&langId=-13&type=3&categoryId=13023&styleId=13054&substyleId=13173&catgroupbId=&size=05&orderBy=&start=1&pages=19&productId=1891884" target="_blank">asa un model. Nu stiu chiar daca s-ar potrivi cu rochia bine da parca merge e metalizat oleaca si culoarea e faina bejulie asa.
La noi azi ninge de dimineatza. Si noi care am zis ca iesim undeva la plimbare da e numai aparaie pe jos ca pe sosea si trotuare nu s-a depus is e si f frig.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

si noi suntem pe aici, citim zilnic numai nu stiu ce are calculatorul ca mi se tot blocheaza si cand ajung sa scriu si eu jumate de mesaj se blocheaza. Acum nush cine e vinovatul: calculatorul, forumul sau legatura la internet ca nu am mai patit asa ceva.
Mada am vazut pozele, sunt super hainitele.
Am vazut si pozele lui dany, tare frumosi mai sunteti.Din pacate nu am reusit sa le vad pe toate ca s-a blocat calcul. Dany, ma bucur ca iti revine auzul.

Nu mai scriu ca poate iar se blocheaza, pupic si la restul mamicilor.

Ada 23+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Mada acum am vazut rochita, arata fenomenalo, e foarte foarte frumoasa, sper sa ai noroc sa o cumperi.

Cred ca internetul are ceva bube ca si in alte parti imi face probleme, sper sa se remedieze problema cat de repede. Noi suntem bine doar ca e timp urat si nu putem iesi la plimbare.

Am vrut sa va intreb ceva, voua v-a aparut linia neagra pe burtica? Cu Alvin la 5 luni o aveam deja destul de vizibila si acum nimic, ciudat nu?

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

madaeste superba rochita dar si pantofii
-ada_s imi pare rau ca ai probleme cu pc , legat de linia neagra de pe burtica poate sa apara si mai repede si mai tarziu deci nu-ti fac griji , eu si acum o mai am dupa ce am nascut tot sta pe burta mea va pup si mai revin

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Iata-ma-s si pe mine! Ieri am avut zi incarcata si la fel si dimineata de azi. Acum ma relaxez putin scriindu-va voua si inainte de a se trezi Stefan.
Mada, super tare rochia si pantofii! As vrea si eu asa o rochie ca am o nunta in Romania luna viitoare. Eu am gasit ceva pe net la un magazin care are puncte de comanda in oras. POt sa-mi comand acolo, nu platesc taxe postale iar daca nu-mi vine pot sa trimit inapoi produsul tot fara taxe. Hainutele pentru fetele tale sunt foarte frumoase, ca de altfel cam toate hainutele pentru fetite. Poate o sa am si eu o fetita... inca mai sper.
Dany, ai o dulceata de baiat, pare un scump si un cumintel. Si e mereu vesel in poze. Am vrut si eu un atv lui Stefan dar n-a mai incaput in lista de cheltuieli plus ca baietelul nostru e cam comod din fire si ca e mare iubitor de fainoase asa ca am hotarat ca ajunge bicicleta pentru deplasare si in felul asta face si el ceva miscare; aici sunt taaaare multi copii grasi si obezi si parca te apuca spaima cand ii vezi.
Ada_s, sorry ca ai probleme cu computerul sau cu netul.... rezolva-le si scrie-ne mai multe!
Julax, si la noi le cam arde cu ploaia da' macar aici stiu ca asa e tot timpul da' ma oftic tare cand ploua, e frig si mai bate si vantul cum se intampla destul de des la noi in ultimele 2-3 sapt. Offf, si incep sa nu mai incap in geaca cea groasa. Da' lasa ca vine ea si vremea buna!

Despre noi, ca de obicei nu foarte multe. Ieri am fost plecati dimineata sa cautam ceva pantofi de primavara pentru Stefan; am gasit pana la urma da' am probat o multime intre timp. Apoi am facut mancare si apoi am avut musafiri. Azi dimineata, pana ne-am trezit pana ne-am pus in miscare... s-a facut vremea de mers la biserica. Apoi masa, nani... si iata dupa-amiaza. Dupa ce l-am culcat pe Stefan, am reusit in sfarsit sa montam noul carucior. E ok, sunt usurata. Nu-i lipseste nici o piesa, e usor de manevrat... sunt multumita, nu-l ducem inapoi. Am o singura nemultumire, e cam inalt manerul de care se impinge, de fapt manerul e ok dar cum eu am doar 163cm... Am facut si un set de poze cu toate componentele montate si nemontate dar inca nu le-am descarcat din aparat. Cand le descarc o sa le pun pe net sa le vedeti si voi. Chiar recomand modelul, e foarte comod si ieftin acuma... nu stiu cat de rezistent este in timp. Stiu ca pana acum a patruns pe piata franceza, pe piata germana si bineinteles pe piata spaniola pentru ca in Spania e facut. E un model nou deci din pacate nu pot gasi experientele altora pentru ca nu exista, eu o sa fiu printre cei care le vor testa. Cam asta am reusit eu sa "produc" zilele astea.

V-am lasat acum ca e vremea sa se scoale piticul meu si apoi poate iesim la o plimbare scurta. Va pup, pa!!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
19+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,Superdraguta rochia de cununie .Pantofii mi se par ok,si eleganti si relativ comozi.Dany,am reusit sa vad si eu pozele.Ati avut o plimbare frumoasa
Ada,sper sa rezolvi problemele cu netul.Mie dunga neagra de pe burtica mi-a aparut spre finalul sarcinii,nu mia retin exact cand,dar dupa 6-7 luni oricum.
Claudia,ati avut ceva activitate in acest sfarsit de saptamana.Asteptam poze Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Neata, azi eu dau cafeluta sau ceai........cine ce pofteste.

Am dormit tare bine........afara e tot urat asa ca si azi stam in casa.
Am fost tare harnicuti in weekend am reusit sa fac o curatenie mare, toate le-am facut doar unele geamuri nu le-am spalat, cele care dau spre strada dar recuperam la sfarsitul asta de saptamana. Vad ca netul merge bine, sper sa nu mai am probleme.
In legatura cu linia neagra nu sunt ingrijorata numai comparam cu prima sarcina si mi s-a parut ciudat.Dany si eu am avut linia dupa ce am nascut aproape inca un an.

Astept sa vad ce mai scrieti si revin.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata dragelor,
Mada am vazut poze cu hainutele cumparate, f frumoase.Uite asa ma impulsionez si eu sa cumpar pt bb2 niste haine.Cred ca eu nu am fost constienta ca chiar apare
Dany, e greu cu 2 copii dupa cate povestesti.Dar te descurci tu.
Noi suntem bine, am stat cumintei acasa in we ca a plouat de a rupt pe aici.
pupicei tuturor si o saptamana buna va doresc.

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput