PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am revenit si noi asa cum am promis poze noi cu floarea soarelui a mea.Si noi i-am dat la fata sa guste ciocolata da ii dau numai sa guste si daca ii zic ca nu mai avem nu mai zice nimic. vede si ea ca mai papam noi si i-am dat sa guste din toate, unele chiar nu ii plac din ce papam noi, unele ia doua gurite si gata. Dar nu i-am dat efectiv sa pape ci numai de gust.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

gina suntem cam in aceeasi barca
bysco, mada si eu ii dau sa guste diverse ca altfel oricum nu se poate, stim toate. doar ca varul ei are acces nelimitat la multe "bunatati".
raluca, si noi am aplicat cam aceeasi tactica cu eugenia pentru olita. important este sa nu fortezi nota si sa ii dai timp de acomodare. oricum , prin carti am citit ca in jur de 2 ani pot intr-adevar sa constientizeze momentul in care au nevoie la olita.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mada, ce frumoase sunt buclele lui ari. noi tocmai ce am tuns-o in week-end pe buclata noastra, ca avea vro 4 lungimi de par si am zis sa il egalam, sa creasca tot odata. acum eu am o baietica.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare la livada,

noi tocmai ce ne-am intors de la Constanta, unde ne-am simtit super. A fost foarte frumos si lui Alex ca de fiecare data ii prieste mult marea, desi era un pic racita, nu s-a imbolnavit mai rau.

Aflandu-ne in zora 0 cu "Nato lu' peste" suntem acasa doar in tranzit, sa schimbam hainele murdare cu altele curate si o tulim la Breaza. Cel mai probabil vom pleca duminica, ca pana atunci e targul de turism si trebuie musai sa fim si noi acolo.

Sper ca maine sa pun si ceva poze cu fratele meu si cu Alex.

Mada am vazut si eu pozele cu Ari. Cel mai mult mi-a placut cea cu pigletii.

Legat de lapte si Alex bea vreo 3-4 biberoane pe zi, dar numai din biberon, daca ii pun in cana de apa nici nu se uita. Ea in afara de apa si lapte nu pune gura pe nimic.

Ciocolata mai fura si ea, ptr ca ta-su sta noaptea la tv si mananca toate minunile. Uneori le uita pe canapea si pana sa ajung eu sa le strang, Alex deja a furat una. Mai nou s-a invatat sa deschida si sticlele de Cola, asa ca de acum le tin ascunse prin bucatarie.

De vreo cateva zile ia singura un pampers si mi-l aduce sa o schimb spunand ca a facut pipi. Probabil ca nu ii place sa stea uda. Am sa incerc si eu sa incep "operatiunea olita".

Mai revin maine. Va pupacesc

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nicolica,am salvat reteta,sper sa o fac candva,ca pare tare buna
Genie,am banuit si eu la un moment dat ca ar putea fi de la dermatita si in consecinta am dat cu trixera,acum nu se mai scarpina.M-am gandit la tine ca si voi ati tras-o cu DA. pentru raspuns
Mamaluidavid,sper sa reusiti cu degetul,e mai greu la inceput,e super ca nu-l poate scoate,se vedea pe site ca e super.Bafta!
Mada,Ari e mai mult decat haioasa,cum merge ea cu papucii aia
Gina,multumesc de raspuns,s-a rezolvat intre timp,dar merita retinutIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

seara buna!
sa va pove si eu cum e cu crizele lui Timi: la schimbat de pampers nu mai sta de ceva vreme, dar reusesc s-o tin acolo pana o schimb eu repede pt k ii dau ceva in mana, ceva interesant cu care in general nu are voie...
pe mine ce ma enerveaza cel mai tare e ca arunca mancare sau apa/ceai din bibe pe jos ii mai las pe farfurie de rontait cate ceva si daca nu mai vrea rastoarna farfuria sau ia bucata in mana si incepe s-o marunteasca. cu apa/ceai la fel, varsa undeva pe mobila sau masa si apoi intinde cu degetu' . Ma scoate din sarite! si nu reusesc nici cum sa o fac sa inteleaga. am luat-o si cu frumosu/explicatu si cu cearta si dat peste fund...
crize din astea ca se lasa pe jos, moale de nu o mai pot ridica face si ea, dar nu tipa sau mai stiu eu ce pt k eu o las acolo si isi da seama k ma supara si ii trece repede...si afara nu o mai pot lua de pe leagan si tre sa ii zic k mergem sa vedem cutu, pisu si alte animale k altfel nu merge, dar nu mi-a facut circ decat o sg data de se uitau toate mamicile/bunicile din parc de zici k nush ce ii faceam copchilului. si de atunci m-am invatat, ii distrag atentia...

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

aaa si doniro, k mi-am adus aminte de lapte k zicea cineva (scuze dar nu am retinut cine) de bibe in ciorapel, eu am incercat toate metodele cand Timi nu a mai vrut lapte la inceput ai nu a tinut nici una! am incercat si cu ciorapel si cu lingurita, cu folie (staniol din ala)...nu a mers nik, pana la urma tot cand a avut ea chef a baut...de ex. acum ii dau lapte zuzu cu ceai hipp in el din ala de fructe .

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Raportam prima zi din Operatiunea degetel un mare succes spre mirarea mea
Ieri la amiaza s-a foit vreo 15 min pana a adormit,de plans nu a plans,insa nu a dormit decat 1 ora si s-a trezit maraita,mai vroia sa doarma dar nu a avut degetelul din care curge somn
Apoi seara cand l-am dat jos pentru a merge la baie ma asteptam sa sara cu degetul in gura,nici nu a interesat-o iar dupa baita cand l-am pus din nou a stat cuminte si nu a protestat deloc.
Seara a adormit ca de obicei,ma asteptam sa planga dupa degetel peste noapte dar nu ...nimic Sper sa fie si in continuare asa,mai avem de stat cu el pe deget.

Cu dulciurile,acum cateva zile am fost la restaurant sa mancam iar la sf. a venit desertul,inghetata,a sarit Patricia pe mine sa ii dau,a mancat cateva lingurite,i-a placut mult dar nu o sa mai primeasca curand
David s-a invatat sa imi ceara ciocolata cand doarme Patricia asa ca nu prea avem noi tentatii.

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup piersicutzele si pe mamicile lor!
Nu am scris de o vesnicie, poate m-ati si uitat
Am inceput munca si nici nu stiu cum trece ziua, incerc sa stau cu Zarzarel cat de mult posibil, iesim pe-afara, ne jucam prin casa si gata ziua, seara pic lata.
Mi-a fost tare dor de voi, ma bag la citit din urma, va pupacesc apasat si o sa incerc sa imi reiau bunele obiceiuri

PS- e tare reconfortant sa citesc ca va confruntati cu aceleasi 'probleme si toane' ca si noi
Luca mai nou bea lapte fff mult, ma si ingrijoreaza, a ajuns sa bea noaptea cate 3 biberoane si fro 2 ziua. Nu mai vrea ceai, nici suc de fructe, ziua bea numai apa. O fi de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata livada,

Pentru mamici, am o buna, pentru gravidute un ceai sau ce mai vor ele si pentru piersicute si ceilalti bebei laptic bun!

Sa citesc ce-ati mai scris de ieri si revin.

Va pup pe toate si pe toti!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput