Anticonceptionale- intrebare

Anticonceptionale- intrebare | Autor: Ven

Link direct la acest mesaj

Hello!
Imi cer mii de scuze in avans ca scriu direct subiect nou, fara sa dau search, dar cu bebe mic si un net lenes, nu pot.
Vreau sa intreb care sunt anticonceptionalele cu cea mai mica concentratie de ..... de nu stiu exact ce . Un dr. mi-a recomandat Yasmine, zice ca e cel mai 'modern' si mai bine tolerat. Cunoasteti ceva mai nou, mai bun, mai putin....'concentrat', ca sa zic asa :) ??

A nu se intelege gresit, nu contest parerea medicului, probabil o sa iau ce a zis el, insa am posibilitatea sa imi fac rost de pilule si de 'dincolo' si as vrea sa stiu ce mai exista pe piata.
Sar'na de raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

vad ca aveti un bebe din dec 2007. felicitari!
dar, daca inca alaptati nu puteti lua orice anticonceptionale. in aceaste conditii sunt permise doar cele care contin numai progesteron. yasmin contine si estrogeni pe langa progesteron, si oricare altele din aceasta clasa, chiar daca contin foarte putin estrogen, sunt contraindicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunik01 spune:

buna. am urgent nevoie de sfaturi. de doua luni am inceput sa iau YASMIN. acum sunt in pauza si e deja a treia zi si nu mi-a venit menstruatia. am luat in fiecare zi la aceiasi ora si nu am uitat nici o pastila.e normal sa imi intarzie?sa merg la un control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

capsunik si eu am luat yasmine pe o perioada lunga! Mie una nu mi s-a intamplat cum spui tu sa imi vina mentruatia in "pauza" daca te referi la pauza aceea de 1 sapt intre foli! Adica luam 3 sapt pastila la aceasi ora dupa care faceam o pauza de o saptamana dupa saptamana aceea in ziua incare trebuia sa incep o noua folie hop si CM aparea !
Asa ca eu zic ca nu e cazul sa te panichezi pana nu trece saptamna de pauza, dar totusi daca CM nu apare dupa saptamana de pauza dute la un control ginecologic

Andra 4+

Mergi la inceput