*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***
Raspunsuri - Pagina 21

diotima spune:
quote:
Originally posted by brianna
Spuneti-mi si mie, va rog, sandalele astea http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5272262&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=40&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 sunt pt picior lat sau ingust? e marimea normala (adica 39 e 39 sau ar trebui sa iau 40)? As vrea sa le iau pe negru, dar pana acum nu am avut niciodata noroc la incaltaminte si as vrea sa stiu daca merita. Scuze pt multitudinea de intrebari, dar stiu ca le-a luat cineva si poate are timp sa imi raspunda. multumesc anticipat.
Salut. Eu mi le-am luat. Port 39 si am comandat 39, si pot spune ca sunt ok. Nu am laba piciorului f subtire, dar nici lata-lata, iar lungimea talpii este 25 cm. Masoara-te si tu si vezi.Sandalele sunt oricum putin mai late...nu-ti inchipui ceva stramt, si oricum, comode.

daria_29 spune:
Diana daca mai ai sacoul as vrea sa-l iau eu, nu mi l-am luat atunci cand a fost la reducere si chiar imi parea rau. Astept un raspuns

X-ray spune:
miki imi pare rau ca trebuie sa faci aceasta operatie,iti doresc sa treaca repede si sa te refaci cat mai repede!sa ramana ca un vis urat....
nu am apucat nici pana acum sa dau comanda si trebuie sa aleg o cuvertura de pat....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...

X-ray spune:
quote:
Originally posted by angelli
Ce inseamna votre panier arrive expiration? Ce expira?
adica expira cosul de cumparaturi,dar stai linistita mai trimit ei asa si nu iti sterg produsele din cos,e strategie de marketing....cumva vor sa te zoreasca sa validezi comanda
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

camelia_daniela spune:
SUBIECT NOU! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit