Gradinita program lung - sector 3

Gradinita program lung - sector 3 | Autor: laureta

Link direct la acest mesaj

Inisa mea a mers pina acum la cresa Titan IV de unde sunt super multumita.
Dar deja suntem domnisoare si va trebuie s-o inscriu la gradi.
Noi stam in zona Liviu Rebreanu, ce gradinite bune stiti prin zona?

Am tot citit pe net despre gradinita nr 241 si nr 240 ( parca una este saptamanala)
Problema este orarul ca nici eu nici tati nu putem inainte de 18.00.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu stau in zona (chiar langa gradinita 241) dar ... am copilul la alta gradi (mai departe de mine - gradi particulara)

Din ce stiu eu la 241 sunt 35 copii in grupa. Mananca si dorm in sala in care au si activitatile. Directoarea ia spaga. E foarte scarboasa, iti va spune automat ca nu sunt locuri daca nu ai sacosa cu tine. Trebuie sa vorbesti intai cu educatoarea ca sa "te introduca" la directoare.

240 nu stiu care e - e cumva "pestisorul de aur"? Daca da - atunci stiu ca sunt grupe cu program normal, a fost saptamanala cu ani in urma, acum e gradi normala. Inteleg ca sunt conditii mult mai bune acolo. Exista sala de mese, sala de somn, ba chiar si sala pentru spectacolele copiilor. Directoare tanara si inimoasa. Educatoare - depinde peste cine dai. Aici parerile mamicilor erau impartite - unele educatoare mai bune, altele mai putin.

Sper ca nu le-am incurcat intre ele - adica 241 e cea de vis-a-vis liceul Dante allighieri iar 240 e "pestisorul de aur", langa Cara - si nu invers.

Dar din cate stiu eu e o gradi si pe langa piata Minis - nu ti-e mai aproape acolo? Ca pana la 240 sau 241 cred ca ai vreo 2-3 statii de masina .....

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Multumesc de raspuns

Eu stiu ca 241 este Pestisorul de aur.
Eu caut o gradi cu program lung/saptamanal (normal ca nu o las sa doarma acolo doar ca ma duc mai tarziu de 17.00 s-o iau), tati o va duce si lua cu masina asa ca 2-3 statii nu e departe.

Nu cunosc deloc gradinitele din zona. De abia am inceput sa "pescuiesc" info. Cu spaga ce sa zic, aceasi lucru a fost si la cresa nimic nou

Sper sa gasesc ceva in zona cu program lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Laureta eu am baiatul la gradinita nr.255 de pe B-dul Energeticienilor, pe langa Real si este cu program lung/ saptamanal. Dany a fost aici si la cresa si am fost f. multumita. La fel sunt si acum, este la grupa mica si are 2 educatoare f. bune care se ocupa foarte bine de ei. Am vazut ca deja au afisat perioada de inscriere si ce acte trebuiesc, daca vrei ma pot uita si iti pot scrie. Daca vrei mai multe detalii, nu ezita sa ma intrebi.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

CRISCOSTY, am citit si despre 255, e un pic departe de noi.

Noi azi am fost sa vedem 240 si 241. Amnadoua erau inchise la ora la care am ajuns noi, pe la 19.30.
La 241 programul era pina la 18.00 si la 240 pina la 17.30. Pina la urma nici una nu este saptamanala? Nu m am lamurit.

Continuam informarea

Mergi la inceput