Inseminare (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, fetelor. Eu azi sunt in ziua 13 de la inseminare si ziua 29 a CM . Rushii inca nu au venit dar durerile de burta sunt prezente. Asa ca dupa ce simt eu slabe sanse sa fie cu ochi luna asta. Succes fetelor cu inseminarea si celor de la monitorizare multi foliculi mari si grasi, endometru peste 10 mm si sa se desprinda la momentul oportun ptr intalnirea cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelinap spune:

Buna fetele!
Scuze ca scriu asa rar, dar citesc des!
Anaconda, iti doresc multa bafta si sa ne dai vestea cea buna!
Goggy, intradevar dr. Bucur, nu face inseminare in luna in care am facut HSG. Am facut HSG si am o trompa infundata, una e permeabila. Acum ar fi trebuit sa astept urmatoarea menstruatie ca sa fac monitorizari si IAD, dar deoarece perioada z11 - z15 pica exact de pasti... mai astept inca o luna... asta e... exact ce nu vroiam. Asta e! Lasa ca ne relaxam noi de pasti si cu putini si lenesi, o sa se prinda natural.
Apropo mie nu mi-a zis nimeni ca dupa HSG nu as avea voie , ba din contra atat doctora, cat si asistentul de la radiologie, mi-au spus ca as avea sanse mai mari acum.
Bafta celor in actiune, care deja au facut inseminarea. Sa ne dati vesti bune, de incurajare si la cele ce vom urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele dragutele, ma bag si eu la inseminate ca sunt una dintre voi... Ma primiti?
M-a inseminat Tutunaru dupa tratament cu clomifen. Sunt in ziua a 4-a dupa inseminare si simt ceva prin burtica, niste intepaturi in zona uterului. Iau utrogestan, 2/zi intravaginal. Voi ati avut ceva simptome dupa inseminare?
Si inca o intrebare, cand pot face test de sarcina si ce fel de test sa imi iau ca sa fie mai precis?

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

buna, felix76. eu dupa inseminare am avut dureri de ovare ca niste intepaturi si au durat cam 5 zile dupa care au inceput durerile de burta,sanii au inceput sa ma doara si senzatia de somn. dar dupa cum am mai spus durerile de burta si sanii sensibili aveam si inainte de a-mi veni ciclu. si am mai inteles ca la fel de bine sani durerosi si somnolenta poti avea de la utrogestan. test de sarcina poti face dupa 14 zile de la inseminare. Cel mai precis e cel de sange, beta hcg si apoi urmeaza testele obisnuite pe care le poti face acasa. am inteles ca cel mai precis ar fi clear blue,dar e scump ( cam 20 ron ) , surecheck care e ceva mai ieftin, dr. sigur, etc. eu zic sa ai rabdare cele 14 zile si sa faci testul de sange. la mine maine se fac 14 zile de la inseminare dar nu cred ca voi face testul decat daca imi intarzie cel putin doua zile. si mai am de asteptat mai ales ca am ciclul neregulat- de la 29 la 34 de zile. offf, cat e de greu sa astepti si sa mai ai si dureri premenstruale
leonardo2007, cum a fost la inseminare? iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

buna, florela30

nu te mai gandi la simptome - ca uneori sunt doar in capul nostru.

la mine la inseminare a decurs ok, nu m-a durut deloc.
A durat foarte putin - poate 1-2 minute, cu tot cu asezat/pozitionat pe masa.

Am stat vreo 5-10 min pe masa unde mi-a facut si apoi inca vreo 25 minute in rezerva cu picioarele pe pereti si am ascultat la ipod muzica mea preferata. Macar sa iasa un bebe cu gusturi bune in materie de muzica.

maine merg la inseminare iar, a doua runda (dubla procedura).

bafta tuturor care faceti inseminare, la medlife sau in alta parte!

PS: inca nu mi-a zis doctorul daca trebuie sa iau ceva pastile dupa (utrogestan sau altceva ... de obicei ce se ia ?). Nu mi-a zis nici daca am vreo interdictie de ceva ....

http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna dragutelor
va urez succes tuturor inseminatelor,eu sunt ziua 2 si sunt f. optimista(nu stiu de ce )
am facut prima IA pe cm nestimulat si la fel voi face si luna asta ,fara parerea dr. ,o sa beau doar ceai de naprasnic poate ajuta putin la orice
am avut luna trecuta in z 10 foliculi de 16 si 17 si endo de 8-9 , z12 pregnyl si z14 IA . la fel voi face si luna asta dak va fi bine , dr. vroia sa-mi dea gonal dak nu era ov. dar nu stiu ce sa zic mi se pare prea tare pt IA , SE FOLOSESTE LA FIV
oare sa fac pregnilul luna asta dak nu fac stim?
Pe mine ma nedumiresta ca nu mai face eco inainte sau dupa IA ,DECI NU STIUM DAK OVULEZ SAU NU.LA voi e la fel?
leonardo tu ti-ai determinat progesteronul?
dak e normal nu vad la ce ar ajuta dak il iei dupa inseminare ( atentie se ia dupa ovulatie dak e mai tarzie caci o inhiba )se ia doar dak ai insuficienta progesteonica pt a sustine o eventuala sarcina
va pe toate,sa auzim de bine

Mergi la inceput

buna, fetelor. Leonardo2007 ma bucur ca totul a decurs bine si ma rog sa fie bine de data asta. Probabil nu ti-a dat utrogestan ptr ca nu ai nevoie de o eventuala sustinere a sarcinii. Mie mi-a dat ptr ca la fiecare ecograf se vedea endometru f mic,(dar la inseminare a fost de 10 mm si am inteles ca e bun). vezi si tu maine ce zice doctorul si-l poti intreba eventual.
iaura21, nici mie nu mi-au mai facut ecografie la inseminare. si eu ma asteptam sa-mi faca ca sa vada daca s-au desprins sau nu foliculii.

Mergi la inceput

iaura21,
mi-am determinat progesteron mai demult. era ok. doctorul mi-a zis ca-s ok dpdv hormonal

florela30,
o sa intreb azi, dupa a doua procedura.

La fetele care au mai facut inseminare, se simte ceva dupa inseminare, intepaturi..sau alte chestii in zilele urmatoare ?
Eu deocamdata nu simt nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, multumesc pentru raspunsuri! Sper sa fie de bine ce se intampla la mine in burtica. Test de sarcina cand ma sfatuiti sa fac?
N-am facut pregnyl pentru spargerea foliculilor pentru ca s-au spart singuri asa ca nu imi poate influenta rezultatul testului de urina...
bHCG nu pot sa fac pt ca sunt prea departe de Bucuresti!

Cu o doua zile inainte de inseminare, endometrul meu avea numai 5,5 mm, cam micut. Asta pt ca sub tratament de stimulare am ovulat mult mai repede decat in mod normal. Pentru sustinere iau utrogestan 2capsule/zi, si mastodynon pt durerile de sani de dinainte de ciclu. Din cate am citit si mastodynonul ajuta endometrul sa creasca... Oare e suficient sau mai trebuie sa "beu" si altceva?

Iaura, echocrafie se face inainte de ovulatie pt a vedea dimensiunea foliculilor, ca sa iti poata spune cand sa faci pregnyl si dupa pregnyl ca sa vada daca s-a spart. Eu am patit-o cu un folicul, dupa 5000UI pregnyl nu s-a spart. Daca faceam inseminarea fara sa fac echo dupa injectia cu pregnyl dadeam banii de pomana pt ca nu am ovulat... Tu la ce dr esti?

Leonardo, mie mi-a dat sa iau utrogestan din ziua inseminarii, ca sa sustina eventuala sarcina. O sa iau 2/zi timp de 10 zile...Asa mi-a zis doctorul.

Va pup,

Felix

Mergi la inceput

buna

a trecut si partea a doua de inseminare.
Si am primit tratament : 2 utrogestan/zi ; acid folic

sper chestii pozitive

deocamdata ma cam doar un pic burta .. probabil de la inseminare.. sau nu stiu
dupa 14 zile tre sa fac test de sange pt depistare sarcina

Mergi la inceput