Inseminare (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor, mi-am facut azi testul de sarcina si a iesit negativ in z 28 desi am cm la 31-32 zile
deci luna asta fac a2a IA, sper sa-mi vina cm cat mai repede sa pot face inainte de Paste IA
eu nu am avut nici un simptom doar ca TB era in ultimele zile 37,4 la 2 zile dupa Duphaston,poate influenteaza asta,oricum eu nu am incredere in TB
leonardo iti urez succes ,sper sa auzim de bine ,va poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, am intrat sa va mai spun de situatia mea.
Sunt in a treia zi de Ova-mit, pe langa asta mai iau si Brocriptin (prolactina marita).
Maine ma duc la medic la monitorizare, sunt curioasa sa vad daca nu sunt ceva efecte secundare de la stimularea de luna trecuta. Sper sa nu.
Din pacate, in ultimul timp, vad doar nereusite la acest capitol.
Haideti fetelor, dati-ne o speranta cu o veste buna!!!!

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Leonardo- esti super OK.
Sper sa reusesti luna aceasta.
Mult Succes vineri.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

RoxanaIuliana- activeaza-ti PM

Activare Pm: Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

iaura21, elly_me

mersi de urari
prima parte din inseminare o fac joi si apoi, a doua vineri
va scriu apoi detalii
desi sansele de 15% de reusita ma deprima.

http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor
haideti cu reusitele ca sigur iepurasul ne-a pregatit ceva!!!!
am nevoie de sfatul vostru va rog!!!

am 2 inseminari la activ cu 3 luni de stimulare cu closty.normal dupa 3 luni de closty ,stimularea ar trebui sa ramana dar eu luna trecuta nu am avut nici un folicul,deci nu am ovulat.dr mi-a recomandat hsg pe care o voi face luna asta.
ce analize ar trebui sa fac avand in vedere ca nu am facut nici una,nici nu am ramas gravi dupa closti chiar daca foliculi am avut ,2 nu mai multi pe ambele ovare si luna trecuta nu am ovulat?
bineinteles ca am luat utrogestan la a 2 a IA si acum am luat o luna duphaston pe care il voi lua vreo 5 luni ca nu strica?
multam fain de raspuns si va doresc tuturor sa ramaneti asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Draga anamy, sper ca de data asta sa-ti reuseasca. Referitor la ce analize trebuie sa faci sunt trecute toate in prima pagina. Si eu voi face in curand prima IA, si chiar am intrebat mai inainte despre analiza BG, dar probabil nu stie nimeni ce inseamna (nici eu nu stiu dar sunt programata luni si mi-e cam frica nestiind la ce sa ma astept).Eu o sa fac inseminarea la TIMISOARA.Sper din tot sufletul sa ne reuseasca la toate pentru ca e groaznic sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea.
Va urez la toate sa aveti in casa cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio05 spune:

buna fetelor,
dr Dracea mai este la giulesti. aseara am vorbit cu cineva care a fost pacienta ei si mi a spus ca dracea merge doar la cabinetul particular, a renuntat la giulesti. as vrea sa trec la un alt medic ca m-am saturat de marinescu si ma gandeam sa merg la dracea sau la cocei.va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

buna, fetelor. desi va citesc din "umbra" de cateva luni de abia acum mi-am facut curaj sa ma alatur voua. Povestea mea seamana cu a multora de pe forum : eu si sotul meu ne dorim un copil si incercam de 6 ani sa-l concepem. Dupa multe experiente si doctori schimbati, luna aceasta am recurs la inseminare. Inseminarea am facut-o la medlife si as dori sa stiu daca mai este cineva printre voi care merge acolo. Eu sunt destul de multumita de ei, avand in vedere ca a fost prima data dupa 6 ani cand mi s-a dat o lista completa cu analizele pe care trebuie sa le fac( si nu au fost putine). Sa va mai spun ca acum 3 ani la municipal mi s-a efectuat laparoscopia fara macar ca sotului meu sa-i ceara sa efectueze spemograma dupa care m-au trimis acasa sa mai incercam 6 luni? dupa municipal am incercat la mdesana, iar acolo am dat peste o doctorita care m-a tarat dupa ea la spitalul pantelimon. am facut acolo doua histerosalpingografii si 3 luni de instilatii deoarece aveam trompa stanga infundata, dar degeaba s-a incapatanat sa ramana asa. as avea multe povesti cu doctorii de pana acum, dar mai bine las totul in spate si-i multumesc lu Dzeu ca am gasit o clinica unde se pare ca doctorii chiar isi dau silinta sa-ti rezove problemele. Acum stau ca pe jar si astept sa vad daca s-a produs minunea. inseminarea am facut-o pe data de 28 .03 si au trecut 11 zile. mi s-a spus sa astept 14 zile si sa fac un test de sarcina. va dati seama ca nu am putut astepta si ieri am facut un test( de la clearblue) care a fost "foarte" negativ . stimularea am facut-o cu clostilbegyt, doua pastile pe zi din ziua 2 a Cm pana in ziua 6 a CM ,la monitorizare in zilele 9, 12, 13 si 14 s-au vazut doi foiculi unul pe ovarul stang si unul pe dreptul care in ziua 14 erau de 20 mm, am facut injectia cu pregnyl de 10 000, iar inseminarea a avut loc la 38 de ore de la injectia cu pregnyl. Mi s-a spus ca sotul a avut o spermograma f buna, 50 de milioane de spermatozoizi. Dupa inseminare mi s-a dat sa iau utrogestan, cate 2 capsule de doua ori pe zi, acid folic si aspenter. Acum mai am putin si ma urc pe pereti de nerabdare, mai ales ca am dureri de burta ca si cum mi-ar veni ciclul, sanii ma dor ( ma dor de obicei inainte de a-mi veni, deci nimic nou). Nu vreau sa mai fac test de sarcina ca sa nu fiu iar dezamagita. sper ca nu va plictisesc cu povestea mea si astept sa-mi spuneti daca mai e cineva pacienta celor de la medlife, daca ati reusit cu inseminarea sa ramaneti "burticoase" si daca voi ati avut asa simptome ca mine? va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor ,mi-a venit cm mai repede cu 3 zile ,adik la 29 ,cum venea inainte....se poate sa fie din cauza inseminarii?
ma asteptam oricum ,ma bucur ca a venit mai repede ca poate pot face IA inainte de Paste
Ana,buna, poti sa-ti faci progesteronul in z14 sau21 si vezi dak ai deficit de prog.,altfel n-are rost sa iei utrogestan
Fiorela succes, dak nu o sa fie mergem mai departe

Mergi la inceput