Inseminare (24)
Raspunsuri - Pagina 11
ioana_p76 spune:
Anaconda, cu mare drag ti le-as face! Dar eu stau in Constanta..nici eu nu mi le-am facut singura, mi le-a facut sotul meu! Dar era gonal pen, care mi se pare mai usor de facut, ca nu amesteci substanta cu solvent, cum e la seringa. Dar poate sa ti le faca si o asistenta daca ii explici cum. Incerc eu sa-ti explic: deci apuci intre doua degete stratul de grasime de pe burtica (chiar daca esti slaba, gasesti tu un locsor
) cam in zona de sub buric si apoi intepi pana intra tot acul, nu te speria ca e mic, pt ca e pt inj subcutanate. Si apoi impingi usor serul si..gata!
Mai greu mi se pare sa amesteci fiola cu pulbere cu cea de solvent, de-asta mai bine sa mergi la o asistenta. AA, parca fiola se amesteca cu un ac normal, apoi se schimba acul, se pune cel mic de subcutanat. Eu am facut doar de vreo 2 ori gonal seringa si parca asa tin minte, in rest am facut numai pen.(dar in RO nu se gaseste pen)
Hai curaj!

Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
anaconda2 spune:
ioana , pacat ca nu stai mai aproape :)) . o sa merg totusi maine la spital , gasesc eu o asist draguta sa-mi faca injectia ... sa-mi arate cum , si poate mi le fac singurica dupa aia .
elly_me spune:
leonardo2007- mult succes - sper sa ai productie buna si de Paste un "iepuras" sau 2
lorelai_lorelai - pt "ingrasarea" foliculilor nu stiu ce sa iei, insa pt endometru am citit ca Maca face minuni (ia si tu maca).
Luna aceasta voi lua si eu pt ca endometrul meu este mic- saptamana viitoare voi vedea daca face minuni maca.
Roxanaiuliana- imi pare rau pt prima insemnare.
Mi-ar face placere sa ne vedem luni- eu voi ajunge pe la 11.30 pe acolo. La ce dr.esti?
Anaconda - eu sper ca stimularea cu gonal sa te ajute - am mai citit si am vazut ca da rezultate- succes
Child- 

Elly
http://tt.lilypie.com/tppRp2.png
roxanaiuliana spune:
Elly eu merg la dr Dracea, tu am inteles ca mergi la dr Marinescu, dar eco se face la acelasi cabinet, eu sunt blonda cu parul foarte lung, si daca ajungi la 11 30 avem toate sansele sa ne intalnim. pupici.
mie nu mi-a dat schema de tratament, am uitat si eu sa intreb asa ca voi lua Ova-mit-ul din ziua a 5 cincea, sper sa fie bine asa.
astept vesti bune de la toata lumea!
ioana_p76 spune:
Roxana, cred ca e cam tarziu sa iei ovamitul din ziua 5, stimularea incepe din z2-3. Mai bine incearca sa iei legatura cu medicul tau. Ai mai facut stimulare cu ovamit?
Anaconda cum stai cu injectiile?![]()

Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
anaconda2 spune:
fetelor , astazi mi-am facut injectia Gonal la spital . dar de maine mi le fac singura ! ca nu e greu deloc ! am vazut clip si pe net , despre cum se fac astea . In burta , simplu si usor ..
m-am speriat degeaba...
Joi incep monitorizarile..si in functie de cum se prezinta foliculasii , fac si inseminarea , probabil vineri sau sambata , cand il prind si pe sotul pe-acasa....
elly_me spune:
Roxana- eu ma duc la monitorizari la dr.cocei- marinescu este mult prea ocupat- imi place ff mult cocei, e draguta.
Nici eu nu am schema de stimulare- dar nu a vrut dr. sa-mi dea - luna trecuta nu am ovulat si vrea sa vada si luna aceasta daca e la fel (eu nu vred ca voi ovula).
O sa-mi dea stimulare in mai.
Asa ca astept.
O sa-ti dau datele mele pe PM si ne vedem luni.
Am parut saten deschis si drept - nici prea lung nici prea scurt (vreo 2-3 cm sub umeri).

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
tusce spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe forum in sensul ca nu am mai scris dar v-am urmarit de cate ori am avut ocazia.Si eu ma chinui de o vreme buna sa raman graviduta dar nu vine! Sotul meu are probleme cu gigeii ca sunt cam otini si cam lenesi dar mie mi-au iesit toate analizele bune.Pe luni sunt programata pentru BG?, nu stiu ce inseamna, mi-a zis doctorul ceva de "mucoasa", dac stie careva dintre voi ce este va rog sa-mi spuneti.Daca analiza aceasta este buna mi-a spus ca incercam o IA.
Va multumesc, si sper ca nu am suparat pe nimeni ca m-am bagat si eu in discutie.
roxanaiuliana spune:
buna fetelor!
ioana nu am facut cu ovamit ci cu clostilbegyt, si l-am luat din ziua 5. oricum nu am gasit nicaieri ovamit asa ca tot la closty am ramas, am inteles ca ar avea acelasi compus. eu oricum am ceva probleme in sensul ca imi vine la 28 de zile dar primele 4-5 zile e intr-o cantitate foarte mica si abia dupa, mai am trei zile ciclu normal, deci ziua 5 nu e tarziu, acum cu D-zeu inainte si om vedea!
elly astept mesaj de la tine
pupici
leonardo2007 spune:
buna fetele,
Am fost azi la ecografie si am endometru 8 (mediu) si un folicul de 24, fara stimulare, pe ciclu natur. Deci fac in seara asta pregnyl si joi dimineata si vineri dimineata inseminare (dubla procedura).
http://tt.lilypie.com/vq6Dp2.png