Gravidute si mamici de CLUJ - 66

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Gabi, ti-am vazut pozele cu printzesa! Ce palariutze sic are!! O adevarata domnisoara!! de la mami si baiat

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Salutare fetelor
am venit si noi acasa ,vai ce repede a trecut ,planificam sa stam mai mult dar tati asta n a mai rezistat sa nu si vada fatuca asa ca a fost musai sa venim mai repede :)
dar mai mergem noi
Tiadris a fost o rasfatzata ,pe mine nu m a bagat nimeni in seama
tare bine a fost
GABI tu ce cautzi pe aici nu trebuia sa fii la Deva ?
NICO puiutz lasa ca mergeti sapt viitoare

Ma duc sa mai fac ceva treaba si o sa va citesc ca tare harnice ati mai fost

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

ADRIANA draga de tine cred ca te ai speriat asa de tare ,si eu era so patesc ,noroc ca asa tipa mamarutza si mi am dat seama ca ceva nu i ok asa ca am fugit rapid in camera si saracutza se tinea cu manutzele de patura si piciorusele erau atarnate pe langa pat ,am crezut ca mor cand am vazut
GEANY cred ca i super frumos ,daca potzi sa ne faci poze
KITZY puiutz mai ai inca un picutz si iti ti si tu comoara in bratze

fetelor sa nu ma certati dar azi i am facut un piure de legume la puiutz ,astept sa se trezeasca sa i dau sa pape
oricum in 3 aprile face 6 luni asa ca nu mai este mult
GABI tare faza cu bau bau ,cred ca s a distrat de minune Sara noastra :))
am vazut pozele si e o minunatie si o scumpa de fetitza ,parca incepe sa semene cu tine :)
CO draga tu cum esti ?ce nazdravanii mai face printesuca
a plecat Alina ?
ANDREEA de abea astept sa ne vedem sapt viitoare in parculetz :)
OANA cum papa puiutzu acum ?
LORE pe unde i ?

PASTE FERICIT PT CINE SARBATORESTE MAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-bine ai revenit!

Lore-tragi cam chiulul,nu, hihi?unde esti?

Paste fericit si din partea noastra pentru toti care au acum.noi saptamana asta tinem, maine ma duc la bisericuta, tare mult astept, imi lipseste, n-am fost de mult.

Gabi-draguta fata, imi vine sa-i pap obrajorii,hihi.

Nico-lasa ca mergeti saptamana viitoare. mai bine, decat sa se raceasca!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

ceau fetelor.

Nu trag chiulul.In fiecare zi am citit, numai ca nu am scris.Suntem bine.Ne-am schimbat programul de somn.
Apropo de cazut din pat.Dav a cazut de vreo 3 ori deja.Ultima data a fost cel mai rau.Are si acum vanataie la piciorus.
Se ridica in patru labe, dar inca nu stie sa si coordoneze manutzele.Nici picioaree de fiecare data.Parca e un catelus de ala mic, ii fuge fundul intr-o parte mereu.A facut si prima mare boacana. A spart o scrumiera. pe unde ajunge tot trage.
L-a muscat aseara pe sotul de picior.Noroc ca nu ii sunt foarte marii dintisorii, oricum l-a "insemnat".

Sarbatori fericite pentru cele care sarbatoresc maine.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salut fetelor,

Noi suntem iar bolnave rau,i-am dat papa si a vomat de tasnea din ea, o supara asa tare stomacutul si iar are diaree rau
Va si PASTE FERICIT CELOR CE-L SARBATORESC

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

BIANCA draga multa sanatate
LORE un pansament frumos pt tati si un pupic de la mami si trece
MELI
noi am fost ieri la Manastirea Dumbrava si tare frumos a fost

fetelor ,cand faceti mancare pt bebe si trebuie incalzita cum procedati ,de ex piureul de legume cum il incalziti ?
la cuptorul cu microunde ?
AS vrea sa cumpar cereale pt Tiadris sa i dau ca ultima masa ,da de doarme mai mult ...habar n am ce sa i iau ,,,ce marca?ca s o gramada si nu stiu ce i mai bun

oooooo si mi a mai spus cumnata mea ca ea nu i de acord cu nici un fel de cereale si mai bine sa i dau gris cu lapte seara decat cereale ,,,

va pup si pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena..si pana la urma..care era cauza plansetului lui edi???

oana, iko..cum va intelegeti cu bebitele voastre , caci al meu de o saptamana imi face capul calendar..urla juma de zi..nu doarme decat iepureste ziua..cate 20/30 min..vreo 3 reprize..de 2 zile ii fac baie la ora 19 ca sa poata dormi, ca altfel urla si nu se mai opreste..dupa ora 14/15..eu nu mai pot iesi cu el, ca e tare scandalos..teroare, frate..i/am cumparat si l/am dat cu dentinox..nada de nada...
am fost la dr azi cu el...aparent e bine. marti ii fac analize..oricum vroiam sa vad cum mai sta cu hemoglobina, ca era f proasta acum 3 luni..tampesc, nu alta

oana..cd te mai dumiresti cu diversificarea, si ai si timp..mai hai pe mess cu mine..ca tot de asa ceva ma ocup..nici bebita mea nu mai creste..doar + 150 gr in ultimele 4 saptamani.

marti il mai intreb si pe dr. el mi/a zis sa incep la 5 luni cu supica de legume..da de sucurile de fructe nu a zis nimic.

o..loredana, imi pare rau pt fetita..

Gabi, sedere placuta la bunici...imediat o s/o vizionez si pe Sarita..

Nico, lasa puiule..decat sa se imbolnaveasca piti..hihi..n/ai fost azi in parc? noi am fost acolo unde se joaca copiii.ne/am dat in leagan..pe tobogan..am privit masinutele...mirare multa pe capul lui...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

GABI am vazut ca i dai puiutzulu morcovel sa pape :) e tare scumpica
hai sa ti dau o idee am aflat o si eu curand ,,,daca nu gaseste Cornel sa i cumpere puiului inel cu plasa incearca sa folosesti tifonul asa am facut eu cat timp am stat la mama ,,,am uitat inelu acasa si mami a venit cu ideea si a functionat super fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

NICO - Buna ideea!

ALEX - Bine ati venit acasa!Eu inca nu am inceput diversificarea.Am citit tot mai multe articole (sistemul digestiv la bebelusi se definitiveaza intre 6-8 luni) si am hotarat sa mai aman inca 2 saptamani.Pe urma intram pe suculet - mar si morcov combinat.Nu-i mai dau mar simplu pentru ca i-am dat in 2 zile cate o lingurita si am observat ca a avut multe scaune.
Am citit ca nu este bine sa incalzesti mancarea bebelusilor in microunde; cel mai bine este in baie de apa.Eu asa am sa fac.

CO - Si noi va sarutam si o imbratisam pe iubitica de Carina.

Mergi la inceput