Gravidute si mamici de CLUJ - 66
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela77 spune:
Adriana, ma bucur ca v-ati mai linistit si e bine, Alexia! Mai bine du-te si la dr, pentru linistea ta!
Meli, e adevarat, sunt foarte importnti papuceii pana incepe sa mearga.
I-am admirat pe frumosii copii: zambaretul dulce a lui Nico, a crescut si e atat de dulce, moderna- dulcetica- iubirea- Cari.
Somn usor!
Noi maine plecam la Deva, stau vreo saptamana! Asa ca voi intra mai rar! Va pup cu drag! Weekend frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
Ce carti /materiale ati avut la baza cand ati inceput diversificarea????
Mami_alexia – ma bucur ca sunteti bine! Asta este cel mai important!

Velenamaria – ce frumos e flacaul tau! Un duuulce!
Anca.b – noua ne-a zis dr sa o ridicam o data pe zi asa in fundulet...dupa vaccinul de 2 luni! si eu tot intr-o fuga sunt prin casa daca trebuie sa plec din camera! Fac la sport de numa’ si tot degeaba...
Legat de kk de bebe... si noi am avut o perioada cand facea la 4 zile! Eu zic ca e ok! Lasa ca incepi diversificare si o sa te plictisesti de schimbat scutece...
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
Ioana – multa sanatate la patrick! sper sa nu se agraveze...

Gabriela – ce frumooos! Weekend placut! Si eu abia astept sa mergem la ai mei la Brasov! Distractie si odihna placuta!
De unde ati cumparat papuci de bebe? Banuiesc ca trebuie incaltati doar cand trebuie sa mearga...
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
Gabriela77 spune:
Si ca sa nu ne uitati, cat vom fi plecate, am pregatit o sedinta foto special pt voi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
nrl spune:
Buna dimineata, am adus 
Si noi mergem azi la Oradea la mama si la tata
, ca le e tare dor de noi.
Gabi, cum sa va uitam, e asa de dulce bb Sara 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
puisorul spune:
Mamaruta mea si-a pastrat obiceiul si a dormit iar foarte bine azi-noapte. Cred ca suntem pe drumul cel bun.

Ani de
Stefana (23.01.2008)
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
La noi a iesit soarele. sper sa tina, ca ieri a fost tare bine cu iesitul afara.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
yeee!!!!! am umplut un scutec si am dat si pe dinafara!!!
a recuperat bebe cele doua zile de pauza. mama-mama, bine ca l-am mirosit la timp ca altfel se minjea tot!![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
Gabriela77 spune:
Nico, 
Oana, vorbim pe mess!
Sis, te-ai trezit? Hai la o cafeluta buuuuuuuna!
Deci, nu stiu daca mai apuc sa intru azi, incepem papica, acum mar copt cu cereale, la pranz azi avem brocoli cu peste, apoi plecam la bunici la Deva! Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!Va pup! Weekend frumos!

Buna dimineata