Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mai vreau sa urez La multi ani ! si pentru frumoasele printese care au implinit ieri 6 luni, stiu ca urarea mea e putin intarziata, dar e sincera si sper s-o primiti asa.
Pentru
dulcea Daria de Erina care a sarbatorit evenimentul asa cum se cuvine
si pentru
vesela Alexandra de Cristina_florea pe care am cunoscut-o ieri, dar nu am stiut la momentul respectiv ca implinea 6 luni, abia azi am vazut
Sa fiti sanatoase, vesele mereu, sa aveti o viata senina, in care iubirea celor dragi sa va dea incredere in voi si aripi sa va impliniti toate visele !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

bebeka, ma bucur tare ca ai revenit si inca nu asa, cu mana goala, ci cu vesti bune despre voi. Va urez Pofta buna ! in continuare, sa nu se schimbe nimic la capitolul asta, ca tare bine stati.
Canapeaua sa stii ca nu e noua, e second-hand, mi-a dat-o Maria
Si multumesc pt info despre Trixera, o sa merg si eu sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna seara tuturor!

La multi ani duamnei Carpatina, cu sanatate si impliniri pe toate planurile!

La muuulte lunite pline de veselie pentru morosanul frumos al Rodicai!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Sim, imi pare tare rau pt durerea de masea, nu am stiut ieri ca erai "indurerata" la intalnire, adevarul e ca nu am apucat sa stam de vorba. Cred ca ai avut o senzatie tare aiurea aseara, cand nu i-ai putut da tzitzi lui Stefan, of... Mi se pare extrem de mult 12 ore pt eliminarea efectului anesteziei. Si eu trebuie neaparat sa ajung la dentist, asteptam sa mergi tu intai ( ziceai ca intentionezi dupa 8 martie ) in ideea ca poate o sa schimb si eu cabinetul si sa merg aici, aproape, nu sa bat jumatate de oras pana pe Banu Manta. Cu siguranta si eu am nevoie de anestezie, insa in conditiile astea... mai astept, deoamdata nu ma doare. Macar sa ajung sa o diversific si eu cat de cat pe Maria. Si sa gasesc o anestezie care sa nu necesite atatea ore de pauza pana la alaptat.

Mergi la inceput

Poze de la intalnire am sa pun maine pe contul comun de flickr, nu va suparati pe mine dar ma duc sa mananc si eu ceva ( n-am mai mancat de la pranz )
Sabina a pus pozele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Multumesc Luy!Cred ca seamana cu ta-su care e un mancacios!

Iar cu trixera ma bucur ca ti-am fost de folos,vezi ca eu nu am gasit-o la prima farmacie ,am cautat un pic dar banuiesc ca si tu ai in zona mai multe helpnet-uri.Pretul de 74 e cu card,fara e cam 78.

Fetelor cand mai vedeti,gasiti deal-uri impartasiti-le si cu noi!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Bebeka, Si_Bv, tomasa, ce bine ca mai treceti pe la noi!

Sim, of, of, urat rau cu maseaua. Sper sa treaca repede si sa nu mai fie nevoie de anestezii d-astea.

Melania, Rox, nici Degetzica n-a vrut piureul de legume azi si radea 100 - 130g. Mi-a tot dat peste maini si m-a certat si am renuntat. A supt insa cu mare pofta. Maine ii dau si io carnita pentru prima oara si ma gandesc sa incep cu un borcanel cu carnita de curcan.

Adimercedes, super idee de steamer mi-ai dat!

Mergi la inceput

Nana, uite ce-am gasit io despre mango si aportul caloric aici, www.eva.ro/dietafitness/dieta/slabeste-cu-fructele-si-legumele-preferate-articol-2856.html" target="_blank">aici, si www.culinar.ro/articole/citeste/524" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

, de dupa canapeaua lui Luy.

In primul rand multumesc mult, mult pentru incurajari si cuvinte frumoase. Face tare bine la moral si bibilica. Fata e muuult mai bine, eu obosita dar mult mai linistita.

Nana, multumesc pentru mesaj. Esti o dulce mamico. Nici nu stii cat de mult ma bucur pentru vestile pe care le-am citit despre Andrei. Mi-a crescut inima cand am vazut ca a inceput sa pape, sta pe burtica, rade. Ma bucur ca si cum ar fi al meu.

Gabitz, bine ca a scapat Elizuca de injectii. Of, ce v-ati mai chnuit si voi!

Sim, imi pare rau pentru beleaua cu maseaua. Eu stiam ca sunt anestezii care se pot face si in sarcina si alaptare. Tin pumnii pentru maine, sa scapi usor.

De rest, vesti bune pe toate planurile. Vlad e sanatos si a inceput sa pape bine. Si fructe, si legume.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Greyaras si Pinacolada, felicitari pentru micii taratori! In curand vor misuna prin toata casa, hihihi, ce frumos!

Ana, da' ati tras nu gluma cu biata Miruna! Sanatate multa fetitei si un pupi pentru mami obosita.

Gabitz, sper sa se termine si la voi si vineri sa veniti cu vesti bune de la doctor.

Diwana, chiar ma intrebam ce-i cu tine. Sunteti bine, da?

Mergi la inceput