Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, eu as propune cu draga inima, dar nu prea stiu unde. Ca nu prea stiu unde as putea veni cu Stefan. Daca era terasa poate mai mergea, dar asa, nu stiu, poate se uita lumea ciudat la mine ca aduc copilul prin baruri...Asa ca hotarati-va voi, si treg si eu o fuga asa, sa va salut. Prin centru eu nu stiu decat Diesel (unde am inteles ca se mananca cei mai buni papanasi - de la Laura ). In alta parte chiar nu stiu... tot imi vine in minte terasa de la Gradina de Vara / pacat ca nu-i deschisa...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Fetelor nu cred ca voi putea vei acum. Nu am cu cine lasa fetele, sau macar pe Ecaterina.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, dar Iliuta nu-i acasa??? Sau, totusi, macar o ora poate are timp mama ta...zic si eu...o rugam in cor daca-i cazul..

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA -Mai,suntem in postul mare...e pacat sa mananci peste( vorbesc serios) din cate stiu eu doar de Buna Vestire si pe 20 aprilie cu o sapt inainte de Paste avem voie sa mancam peste in postul asta.

De intalneala nu stiu ce sa zic...inca nu am tratat cu sotul

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Din ce imi amintesc de la ultima intalnire, in Disel e fum.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Eu cred ca pacat e ce scoatem nu ce bagam...
Allexa, de ce trebuie sa tratezi? Il pui in fata faptului implinit. Eu nici nu l-am anuntat inca, da' o sa afle el...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Alexa unde scrie?

Editez, sa spun ca am vorbit cu Dana (Ianusca). E in concediu ( o doare la basca noi astea care muncim) si foarte probabil ca ne onoreaza si ea cu prezenta.

Mai, dar hai la Ceahlaul, sau la Central, la Cozla. Ce, nu avem fatza de restaurant? Neaparat tre sa mergem intr-o 'bodega'?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca la Paharnicul nu se fumeaza DELOC sus, inauntru si de 8 martie erau o droaie de copii, pana la ore tarzii. Deci nu s-ar uita nimeni nu stiu cum daca veniti cu copii. Ce ziceti?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Valeu, auzi....fata, da' vrei sa-mi iau costum pentru Central??? Am io fata de Central??? Tre' sa ma duc la coafor inainte...
Paharnicu e ok, cred. Deci, cine mai voteaza???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA -teoretic ai dreptate si inainte asa faceamdar uite ca de cand il am pe R.m-am gasit eu de colo sa ma sacrific pt toate si dl. meu s-a cam invatat asa si acum face mofturidar incet,incet trebuie sa reintram la normal...

LAURA -Mai,mai,mai,auzi...unde scrie!Pai...si in calendar,uita-te:cand este dezlegare la peste se mananca peste,cand nu,nu.Sa stii ca am sa vin la intalnire...cu calendarul!!!.

allexa

Mergi la inceput