Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sun-ule, vezi, daca mancai o amandina sau un ecler cu cioco nu se intampla sa dai la boboci.Veeezzzii??

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

sunule cum faci spanacul? vreau idei. sic ca si eu tot curatat si spalat il iau

narcisa despre patutul cu vibratii: am avut si eu, de la chicco, folosit primele 3 luni in loc de cosulet si apoi am trecut la pat normal. vroiam sa zic doar ca pe a noastra o enervau vibratiile, nu sunt prea folositoare, unii bbi nu le suporta, asa ca daca din cauza asta patutul e mai scump ia un model similar fara, nu cred ca o sa le simti prea tare lipsa. mai ales ca a voastra va fi mai mare atunci si nu vor mai merge trucurile astea...

25+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Daca mancam, poate! Ca de alea mi-e mila sa le scuip. Dar n-am mancat si nu mananc nici picata! Ete, ai putea fi nasha lu' Galu...ca tot ii tii tu partea atata! Clona mea si nasha lu Galu..mdap, nice!

Nevi pai m-am uitat si eu dupa retete, am sunat-o pe mama..zisai ca-i prima data cand fac, nu?:)) Ce mi se pare foarte nimerit pt pofta noastra din seara asta si pt combinatia cu snitele de pui e asta : "Preparare: Se aleg frunzele de spanac, se spala bine in multe ape si se pun in apa clocotita. Se fierb pina se inmoaie bine. Se scurg de apa si dupa ce s-au racit se toaca foarte marunt impreuna cu cateii de usturoi(2-3) curatati si spalati. Se pun apoi intr-o cratita cu untul( 1 lingura), 2-3 linguri apa, laptele (o cana) si sarea si se lasa sa fiarba incet pina scade bine".

Ma duc sa toc buruienile....

SUN25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

BIRI, pai asa ne si gandeam.Pana la 3 luni cand ajungem in tara cosuletz din acela din ratan, impletit.Oicum, camerele nu sunt mari, noi stam in casa de langa plaja care a fost gandita mai mult pentru vacantze si we, asa ca nu ocupa prea mult loc. Si in Ro, un patutz din acela cu plasa, de voiaj in principal, daca nu-i dauneaza fetei.Si fara prea multe briz brizuri si optionale.
Eu vorbesc asa de venitul in tzara...Da' stie careva, pe bb il deranjeaza zborul cu avionul??Ma gandesc i se infunda urechile, este vreo problema?Eu am vazut multe mamici cu bb-i micutzi de cand tot fac drumurile astea si nu prea plangeau, dar eu stiu??Daca auziti sau stitzi ceva, spune-ti-mi si mie.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (21+)si Vil asteptand o

AMR 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele
MADA - esti draguta sa corectezi data de nastere a Elizei, pe listuta? E 26 august 2003. Se pare ca apare data de nastere a fetei lui Mikycris Multam
DANANGIE - ooff, cunosc sentimentul. Daca la tine vine si cu contractii la pachet, mai da-o incolo de curatenie!
Eu sunt in urma cu 3 saptamani de curatenie si ordine si nu reusesc sa gasesc pe nimeni sa ma ajute Azi ma uitam pe anunturi, cerea una 200 de euro pt curatenie de 1-2 ori pe saptamana!!! Seara vin obosita, dimineata ne trezim la 6 jumate,... nu mai pot! Obosesc, nu am timp... Mai caut, pana cand m-oi lamuri si renunt. O sa imi schimb probabil politica de ordine si curatenie, sa inchid ochii sa nu mai vad si gata!
MONA - in afara de Nospa cum iti mai e? Cand mai mergi la control? Cris e bine? Nu am mai apucat sa citesc din urma.
BOTI - acum vazut pozici. Excelent, tot ce ai luat! Hainutele grozave, salopeta cocheta, piticii calare pe gargarite, carligele... super! Garga are o mamica cu gust!
MADA - ce dragalas patut. Are inclus si floormat-ul? Cate kile tine patul?

Anca mami de Eliza si 24+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele!

Felicitari tuturor celor care au aflat ce comoara se ascunde in burtica lor!

De asemenea, bun venit noilor gravidutze! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Boti ce lucrusoare frumoase are garga !!!

Se pare ca toate sunteti bine, noi......un pic cam rau....Imi curge cam des sange din nas si tensiunea a crescut de la 11 cu 6 la 12 cu 8. Si am dureri de cap....A mai patit cineva asa?

Flory mami de Alex si 24+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetiliii?
eu cica bine,doar ca am niste arsuri de la stomac si se intind mladios pe esofag de nu mai pot!!
burtica mea creste,precum cozonacul din reclama
in rest nimik...aceleshi dureri de ligamente,aceeashi dispozitie..i-am mai luat lui bb body-uri de nou nascuti cu 5 lei/buc din auchan..din acelea cu capse pe fata,nu sunt frumoase dar decat sa iau unele scumpe si frumoase si sa le poarte o sapt sau 2 mai bine asha
va pupik pe toate
sun: sunt tare invidioasa pe tine cand vad cat potzi sa scri..si eu citesc si shtiu despre fiecare in parte tot istoricul,dar cand ma apuc de scris imi pierd toata inspiratia...bravo tzie!!pt mine chiar conteaza
cand vad ca nu apar la tine in listutza fac bot,asta e valabil si pt mada_mxm!!!!
eu sunt mai lenesha la scris!
pup toate -utele,fara nicio exceptzie!!!
bujo unde esti??
n-am mai vb de 2 zile,deja ma simt parasita!tu vrei sa intru in depresie???

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

VA pup fetelor!
Narcisa am fost la coafor ( pt ca singura nu reusesc ca am parul lung si e vopsit negru, am incercat inainte sa ma fac singura si mi-am murdarit si spatele si umerii...) si m-am vopsit cu Londa fara amoniac...sper sa fie ok...nu sunt singura

Mada si eu ma confrunt cu nime de bb pt fetita ca sotului meu nu-i place nimic ndar eu vreau Karina, in schimb mi-a zis ca nu poate sa o strige prescurtat Kari...

Flo si eu am pr cu curgerae sangelui din nas inca de acum 2 luni si cu dureri de cap groaznice, recunosc ca nu toit timpul. Am intrebat-o pe dr si mi-a zis ca unele dintre gravide manifesta asa dureri de cap dar in acelasi timp m-a intrebat daca mi-a crescut tensiunea, eu o am tot 11 cu 6 , cred ca cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu medicul tau.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Flo ai grija de tine! Medicul ce zice de cresterile astea de tensiune? Eu nu patesc asa...sunt si hipotensiva, e drept...

Ana sa le poarte Maria sanatoasa! Urate n-au cum sa fie, deci sunt frumoase:) (ce logica de fier). Da si eu imi fac procese de constiinta cand nu mentionez toate fetele, dar uneori merg pe ideea ca n-au zis nimic in paginile respective si... De dragi imi sunteti toate..foarte! Si ma gandesc la toate in parte si ma bucur alaturi de voi si sufar alaturi de voi! Mie-mi place odiseea noastra...mi se pare ca suntem un grup frumos si sudat!
Si eu am dureri de ligamente de vreo 2 zile si fii-mea cand se shucareste se baga cu fundu/capu in stanga jos si da fara mila. In afara de pipi am impresia ca imi rupe si colul, dar nah, daca asa vrea ea:)

Si acum sa ma auto-denuntz...am tras un plans de mi-a sarit camesha de pe mine. Nu stia iubi cum sa ma impace. Asa...din senin..ma uitam la pozele de la nunta si la cea cu maitza mea am izbucnit. Mi-e mult prea dor de ea...dar stiu ca e acolo, Sus, si ma protejeaza...Dar tot mi-e dor...si-mi doresc ca Galu sa aiba blandetea ei fara de margini si ochii ei de-un albastru tulburator si intelepciunea aia devastatoare.....

SUN26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

BOBITAMICA ESTI UN INGER !!!!

Eu merg de obicei la Pop, pt ca dra mea nu il accepta decat pe el acum sunt disperata ca nu are liber pana in mai , deobicei este dragut si ma anunta cand poate dar zilele astea a tot lipsit...asa ca a ramas in urma si cu ceilalti pacienti. Maine o sa sun la clinica in cazul in care nu are liber poti sa-mi cedezi mie locul? te anunt maine ...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput