Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata mamici!Sa aveti o zi superba!

ANA-LA MULTI ANI!!!!Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta!
TIBERICA-Bravo!Asa te vreau!Optimista!
ANKALAURA-Cum ai reusit sa racesti?Esti mai bine acum?
CAPRIOARA-bebele iti poarta noroc!
CAMY-Relaxeaza-te si bucura-te de minunea din burtica!!
DIA-Felicitari pentru printesica!Cu masuratorile de la eco,nu-ti fa griji,sunt absolut normale.Asa apar ,diferite ca nr de saptamani-si totusi apropiate!

Eu sunt bine,ma bucur ca simt bebele zilnic,doar ca mi-as dori sa fie mai puternice si mai de lunga durata senzatiile...eh...cu timpul:)Singura problema care ma ingrijoreaza sunt niste intepaturi bruste ,scurte si extrem de dureroase in dreptul ficatului-cam o data pe zi.Nu stiu ce ar putea fi...Astept ecografia...dar va fi abia pe 10 aprile:(mult mai e....
Va pup pe toate si fug in cautarea unui pepene verde!!!!

Sursula19+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'Neata buburuzelor (asta este alintatuta mea si a sotului)

Bujo..tu ai vazut o miscare vreodata prin bluzita???...eu NUUUUUUUUUUUUUUUU.....e ok asa???

Cami 23s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetelor!

Sunsmilecred ca e super misto cursul de la Filantropia, mai ramane doar sa il pot urni din loc pe sot, de fapt saracul, el ar merge dar serviciul nu prea il lasa.
Referitor la intalnire, nu m-am pronuntat pana acum, ca am cam vrea sa ne luam cateva zile de concediu chiar in perioada aia, si tot astept sa vad daca ii da unda verde sotului, ca la mine nu e problema.Asa ca ....i don't KNOW yet!!Oricum ar fi,va anunt cand am un raspuns clar!!!
Eu sunt un pic ofticata, ca voi toate vorbiti de lucrusoare si de patuturi, carucioare etc, iar eu sunt imprejmuita de lume care imi spune sa nu cumpar..de citit citesc tot ce scrieti voi legat de ele, dar mai uit domne ca si eu sunt om, iar voi aveti atatea informatii....eu sunt si la prima sarcina, zici ca sunt cazuta din cer!!!
Va pup si va doresc o zi buna!

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

SUN, la Euroclinic merg sambata asta, pentru ecografia 3D. Tu ai facut aceasta ecografie la dr. Dinu? Daca da, cum a fost ca eu nu mai am deloc rabdare. Ti-a inregistrat pe CD? Tare as vrea sa ne intalnim. A propos de intalnirea din Herastrau inca nu pot confirma, pt. ca aveam deja programat altceva, sa vad daca pot amana. Mi-as dori foarte mult sa pot ajunge.

Gini 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna dimineata!
Si eu fac astazi 24 de saptamani de sarcina, asta inseamna luna a sasea, nu? Mi-am repetat analizele pentru toxoplasmoza, ca nu aveam anticorpi, sa vad care e rezultatul, sper sa fie tot negativ.
Caprioara: eu locuiesc in Iasi, asa ca voi naste aici, la maternitatea Cuza Voda. Cu adevarat conteaza echipa de la spitalul la care nasti, eu sunt destul de linistita in privinta asta, nici prima data nu m-a operat medicul care imi urmarise sarcina ci o doamna doctor pe care nu o vazusem nici pana atunci, nici de atunci incolo, s-a intamplat sa fie de garda, dar operatia este impecabila.
Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele aseara am vorbit cu doctorita mea si m-a chemat la maternitate sa vorbim. Mi-a zis ca a mai vorbit cu un coleg de-al ei despre problema cu ventriculul marit si a zis ca e o treaba delicata. In sensul ca nu este o ventriculomegalie clara ci ca este exact la limita ceea ce face acest lucru incert. Si ne-a recomandat sa mergem la cluj ca cik acolo este cel mai bun ecografist din tara si el se poate pronunta mai bine daca este cazul de o malformatie si daca implica o eventuala amniocenteza. Nu va zic ca mi-a stat inima in loc cand mi-a zis ca ar fi bine sa merg la cluj. Am tras si un bocet zdravan, am discutat cu sotu sa vedem ce facem. Si crek o sa mergem la cluj dar inainte crek o sa mai facem o ecografie la nenea asta cu care a vb dr mea. Pana una alta m-am mai linistit si refuz sa cred ca puiul meu poate fi bolnav. Va rugati si pentru noi, nu-i asa?

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Am fost ieri la dct de familie si mi-a spus cu stupoare ca am 68kg, am luat deci 8 pana acum si inca nu am intrat in 7 luni a zis sa am grija la tot ce bag in gura...asa ca fetelor cred ca v-am intrecut, si eu care credeam ca sunt in grafic...dar lasa macar sa fie David bine, sapt viitoare ma duc la eco!

Suneu sunt curioasa cum reusesti sa tii minte tot, iti noteyi inainte sa scrii, in timp ce citesti? oricum esti super tare, felicitari!

Anaxena sa-mi zici si mie cam intre ce ore te pot gasi la salon, vreau sa-ti fac o vizita surpriza

Va pupa Lori26+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

Buna dimineata mamici cu burtici,

Am fost ieri la dct de familie si mi-a spus cu stupoare ca am 68kg, am luat deci 8 pana acum si inca nu am intrat in 7 luni a zis sa am grija la tot ce bag in gura...asa ca fetelor cred ca v-am intrecut, si eu care credeam ca sunt in grafic...dar lasa macar sa fie David bine, sapt viitoare ma duc la eco!

Suneu sunt curioasa cum reusesti sa tii minte tot, iti noteyi inainte sa scrii, in timp ce citesti? oricum esti super tare, felicitari!

Anaxena sa-mi zici si mie cam intre ce ore te pot gasi la salon, vreau sa-ti fac o vizita surpriza

Va pupa Lori26+David

intre 12-18 sunt acolo..dc nu sunt dai un beep ca apar de pe undeva
tel 0720311000

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by bujo

Fetele aseara am vorbit cu doctorita mea si m-a chemat la maternitate sa vorbim. Mi-a zis ca a mai vorbit cu un coleg de-al ei despre problema cu ventriculul marit si a zis ca e o treaba delicata. In sensul ca nu este o ventriculomegalie clara ci ca este exact la limita ceea ce face acest lucru incert. Si ne-a recomandat sa mergem la cluj ca cik acolo este cel mai bun ecografist din tara si el se poate pronunta mai bine daca este cazul de o malformatie si daca implica o eventuala amniocenteza. Nu va zic ca mi-a stat inima in loc cand mi-a zis ca ar fi bine sa merg la cluj. Am tras si un bocet zdravan, am discutat cu sotu sa vedem ce facem. Si crek o sa mergem la cluj dar inainte crek o sa mai facem o ecografie la nenea asta cu care a vb dr mea. Pana una alta m-am mai linistit si refuz sa cred ca puiul meu poate fi bolnav. Va rugati si pentru noi, nu-i asa?

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

bujo hai ca m-am depresat toata!!!
oricum Filip nu are nimik...dar asha situatzi e ciudata
pup eu pe amandoi!!!cand ai programare la dr?

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Hello!
A fost ok aseara la ecografie, bb e ok si e 100% fetita. Colul nu s-a mai scurtat si e tot inchis, iar dr a zis ca daca ramane tot asa pana la 25 saptamani scap de cerclaj. Ce bine ar fi!
Mada cand ai putin timp poti sa ma treci in listuta cu un carucior roz si numele… SARA MARIA! Gata, am deliberat, sper sa nu-l mai schimbam!
Narci eu votez pt Amira daca imi permiti.
Madina f bine ca ai inceput deja sa-ti pregatesti bagajul pt spital. Mai bine mai devreme, decat sa fii luata prin surprindere.
Sun mi-au dat lacrimile la birou… Si eu ii spuneam tot maitza, bunicii mele dragi… Si eu imi doresc din suflet sa semene bblina cu ea. Nu o sa am niciodata atata inteligenta incat sa pot sa vad moartea ca pe ceva firesc…mie inca mi se pare nedrept.
Dia filipas felicitari pt caruciorul roz si pt bblina miscareata! La masuratori nu ma prea pricep…
Anaxena ai cumparat atatea lucrusoare frumoase din Portugalia … cred si eu ca astea de la noi ti se par “seci”. M-am tot uitat la pozele de la semnatura ta dar m-am gandit ca te-ai saturat de atatea complimente si de-asta nu am spus nimic. Esti o papusica!
Nati ce mamika harnica si intelegatoare esti! Eu cred ca nu mai vorbeam 2 zile cu sotul daca ne intorceam din drum. Cand imi intra ceva in cap…
Dara eu stiu ca intre 23-27 saptamani esti luna a 6-a. Sper sa nu spun prostii.
Sursula m-ai nenorocit cu pepenele verde!!! Din decembrie in spun sotului ca eu in luna iulie nu o sa mai mananc nimic altceva in afara de pepene… De abia astept sa apara fructele de sezon, ca astea din import nu au niciun gust. Ieri am luat niste piersici pe care le-am aruncat ca nu aveau deloc zeama…
Bujo sa fii sigura ca ne rugam pt tine. Pentru linistea voastra mergeti si la Cluj dar eu sunt sigura ca bb o sa fie bine. Cu asa o mamica tanara, frumoasa si optimista nici nu poate sa fie altfel! Tinem pumnii stransi, stransi!
Lcazangiu si eu am tot 68 kg, si eu m-am ingrasat tot 8, doar ca eu am numai 20 sapt. Cred ca ar trebui sa beau numai apa de acum incolo ca sa nu ma mai ingras…

O zi minunata tuturor!

20+ Sara Maria

Mergi la inceput