Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Fetelor, eu in 10 minute plec sa-mi iau piticul de la cresa.

Va urez un week-end placut, pana luni cand o sa mai intru, daca nu mai reusesc sa prind calculatorul liber din cauza sotului meu care il acapareaza!

Multi pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna fetele,
ce mai faceti, vad ca per ansamblu sunteti bine mai toate.
Noi suntem bine , crestem frumos, am luat deja 17 kg si o s amai iau, broscuta mea se misca f mult .
Am facut 31 saptamani dar inca nu vreau sa intru inca in concediu.Ma simt bine si dupa vizita la Bv ma simt mai optimista, sigur trebuie sa nasc in apa.Am vazut poze cu sala in care se produce evenimentul .
Ramane sa merg un pic mai devreme la Bv sa-mi provoace nasterea Dr pt ca Broscuta se face mare si grasa, la eco era deja cu 2 saptamani mai mare decat varsta ei gestationala, deci ar fi un risc sa nu pot naste natural daca o lasam sa se faca mare mare.
Dat fiind faptul ca Andrei a avut 4 kg la nastere si al doilea copil in general este mai mare decat primul, ne putem astepta si la o greutate mai mare pt broscuta.
Fimiu abia asteapta sa vina surioara lui sa-i dea laptic din bibele lui.
Pana atunci pupa burtica si ii da suzi a lui, ii face mai mai si o inveleste.
Va pupicesc pe toate si sa aveti un we placut.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ramy - votat.
Stiu ce inseamna sa ai dureri de stomac. Sunt groaznice. Si eu am din cand in cand. Am fost acum cativa ani si in spital din cauza asta. Cica mi-au descoperit ulcer dar nu prea cred ca am ca ar fi trebuit sa am niste dureri sa ma tavalesc pe jos. dar nu am mai avut asa dureri mari. Acum am dureri cand mananc ceva ce nu-i convine stomacului. Mai iau cate o ranitidina si imi mai trece. Trebuie sa fac o gastroscopie sa vad cum mai stau dar imi e cam frica de aia ca te pun astia sa inghiti furtunasul cu camera. Bine aici am auzit ca te cam adoarme dar nu de tot. Iti da un medicament care te face cam aeriana si nu mai sti daca te-a durut sau nu. A facut cineva aici si a zis ca nu mai stie nimic dar sotul a zis ca ea era treaza. Asa ca poate prind si eu curaj si fac o chestie dinasta sa ma scap si eu de dureri. Iti doresc sanatate multa si ai grija ce mananci.
Acina cand s-a deschis la Bv sala de nasteri sub apa? Si unde este? Ce fain ca s-a deschis asa ceva. Cand am nascut eu, acum 4 ani aproape, nu era asa ceva decat la Victoria (pe langa Fagaras). Mi-ar fi placut si mie sa pot naste sub apa ca am auzit ca e mult mai bine. Sanatate multa si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Adriana si sanatater si tie, pai asta e inceput de ulcer numai ca med. ce il iau eu , cel care mi-l trimite Gina trateaza ulcerul si chiar daca e o rana o trateaza, sa sti ca de furtunasul acela mi-e frica si nu vreau sa ajung la el am mai luat si ranitidina dar asta nu trateaza daca e o mica rana asa ca nu mai iau ranitidina o sa iau omez cica e mai bun, si eu am dureri de mi se taie aerul deci efectiv imi tin respiratia cand ma doare si in general dimineata. Deci ar trebuie sa vb si tu cu un dr. despre asta si sa iti dea ceva mai bun. Te si pe puiul mic
Mersi si pentru vot!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Pai ar cam trebui sa vb cu dr dar mi-e si un pic frica. Acum de curand mi-am facut o tomografie ca am niste dureri de cap ingrozitoare in unele perioade. Dar se pare ca nu am nimic si ca sunt dureri care apar la menstruatie si atat. Bine macar ca nu e mai rau.
Acum vroiam sa mai treaca un pic de timp si apoi sa merg la dr sa vad ce e si cu stomacul ca parca imi e rusine sa merg iar cu alta problema. dar trebuie sa ma hotarasc si sa merg ca e spre binele meu. Numa sa-mi fac curaj.
Sanatate si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bodo a fost azi la psiholog si a iesit ff suparat caci ia pus iar "bulina"neagra(nu are rabdare sa se uite in foaie cat coloreaza,se mai uita si pe pereti),adica a plans atat de mult caci abia am reusit sa-l impac fara sa-i pun"cornitze".
Ochisorul nu-mi pot da seama cu e,dar cred totusi ca-i fac bine picaturile caci aseara mi-a cerut la un moment dat sa-i pun(cred ca-i obosise si vedea in ceata).

Ramy am votat;

intregul al mamicilor,burticilor si piticilor.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Dodo mersi mult pe Bogdi si sa ii treaca supararea, si ce il tot necajiti , ehei ce va dau are copilul caracter ,da?!
Adriana pai no daca ai curaj du-te, eu nu am de asta iau pastilute si sper sa treaca sa nu ajung la oribilul furtunas, sunt speriata ca pe vremea cand nu stiam ca mama avea cancer i-au facut di tati si saraca prin ce chinuri a trecut cu furtunele lor cu tot, mi-era asa mila...aio de atunci sunt groaznic de speriata de doctori, prefer sa o sun pe dr. si sa ii zic"ce sa iau?"

HAi ca va pe toate si noapte buna!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata si de la noi.eu sunt satula de treaba.mama a venit la noi si a ramas peste noapte si fimiu s-a culcat tarziu pe la 11 si dimineata s-a trezit la 5.30cu gandul la bunica-sa ca nu a venit sa faca nani cu el.am zis ca nu e adevarat.data viitoare ii pun sa doarma amandoi ca sa nu mai patim asa.acum l-au scos la plimbare si respir si eu un pic.ne-a mancat sufletul de la 5.30.sper sa recupereze la pranz.si eu pe langa el.
in rest suntem ok.razvan a primit si trotineta si acum e numai pe ea.in casa sau afara.
ramy, dau cafea toata saptamana si sa stii ca am si votat.
pupici la toate si un we minunat.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gina uite si de la noi
Stefania doarme aia mica ziua?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Anca, sunt super pozele cu nora mea!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

multumesc cuscra

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput