Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (16)
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
Trezealaaaaaaa!!!!!!!!
O
pentru fiecare.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
slimatei spune:
neata..multumim... uite ca tea-am auzit..ca altfel mai dormeam![]()
of ce zile obositoare.. ieri am ost toata ziua prin magazine ..cica sa-mi cumpar de imbracat si incaltat... si ce credeti am gasit..? nu ca talii mari mai greu...si cu una mai pretenzioasa asa ca mine...aia nu vreau..aia nu-mi place... saracul sotz.. a zis ca daca tot a umblat toata ziua dupa fundul meu..si nu a rezolvat nimic.. a zis macar sa nu vina cu mana goala acasa ..asa ca am mers la cel mai apropiat magazin de jucarii si i-a luat lui fii'mea o (palestrina)cred ca e centru de activitate..si geostrine...nustiu cum se cheama in romaneste...
..in fine ..important e ca la sfarsitul zilei am venit si noi cu ceva acasa..
si ce s-a mai bucurat junioara...![]()
eu ma lungesc mult la povesti..
asa ca nu mai deranjez prea mult..
va urez o zi placuta si numai bine
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
ramyteo spune:
Mei las ca e bine ca s-a ales pritesa cu ceva
.
Hai hai lungestete da pentru aia tre sa mai si intri!
printesita mica
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
kitzy spune:
Neata!
Ce mai faceti?
Eu in dimineata asta trebuie sa merg la monitorizare si dupa-aia sa dau fuga in policlinica la dr sa citeasca rezultatul si de acolo ma duc sa duc niste bijuterii la lustruit si apoi acasa, cred ca o sa-mi fie picioarele ca niste pernite.
36+ cu
Diana
AMR 4 saptamani!!!
ramyteo spune:
Kitzy asteptam sa ne vi cu rezultate bune.
Teo
Perlute
slimatei spune:
pai prefer sa intru pe DC...decat sa intru sa fac smotru in casa..numai la gandul ..incepe sa ma doara capu...imi vine sa mai beau o cafea preventiv
dar tb sa intru serios in treburile gaspodaresti ca nu se mai poate..e un dezastru...dar inca nu mi-am revenit din oboseala de dupa botez...
kitzy
fete frumoase.. frumos nume ai ales..imi place!
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Mersi pentru
fetelor!
Ramonel, ce ma bucur ca ai reusit sa-ti faci calculatorul! Sanatate multa! 

Mariaanna, bafta la licenta si la serviciu! 

Stefania, si eu am aceeasi problema cu imbracatul si incaltatul, nu gasesc mai nimic, mai ales la incaltaminte, ca eu port putin 35 1/2 si numere cu jumatati nu prea se mai gasesc. 

Bine ca macar junioara s-a ales cu ceva din toata afacerea asta!

multi si de la noi!
kitzy, ai grija cu umblatul pe jos! Si mie mi se umflau picioarele, ziceai ca sunt elefant cand eram insarcinata si cum eu nu aveam stare sa stau locului, mai ales in ultima luna cand n-am mai lucrat, umblam de colo - colo, de unde stateam la casa unde trebuia sa ne mutam si nu mai era gata (si urcam si coboram 4 etaje pe scari), la mama cu tramvaiul si asa mai departe.
Te asteptam cu rezultatele si cu vesti bune! 

Diana, Adriana_m, Kati, Adriana (nastasie) si celalate mamici si gravidute, va pup pe voi si pe bebei! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
kitzy spune:
Stefi 
Ma bucur ca-ti place numele ales.
Gina nu pot sa zic ca mi se fac picioare de elefant, dar imi dispare oul ala de la glezna mai ales daca stau pe loc in picioare sau daca ma plimb cu orele. In general ma plimb, max o ora jumate asa incetutz, ca oricum trebuie si miscare si ma mai intind in pat cu picioarele mai sus decat corpul cand vad ca se ingroasa gluma.
Ramy sper sa-i placa la dr cum se misca bb si cum ii bate inimioara si sa nu ma puna s-o mai repet o data saptamana asta.
Ma duc sa ma imbrac ca trebuie sa plec, mai vb cand ma intorc.
Va
pe toate!
36+ cu
Diana
AMR 4 saptamani!!!
ramyteo spune:
Mersi Gina

Teo
Perlute
ramyteo spune:
kitzy 

burtica
Teo
Perlute