finisarea geamurilor, dupa montarea termopanelor
Am montat termopane la o garsoniera, iar acum tb sa caut un mester sa finiseze, aveti idee de ceva preturi(in Bucuresti)?
Are de finisat: un geam de bucatarie, geamurile de la camera(2buc)mai putin glafurile interioare ca le-am pus din pvc, usa de balcon si la usa de intrare la fel finisat in urma montarii usii metalice.
A mai facut cineva o astfel de operatiune sa-mi spuna si mie cateva preturi?
Multumesc.
Raspunsuri
Christel spune:
Nu stiti niciun mester sa-mi recomandati si mie? Ar fi de preferat sa fie din Buc sau sect. 3 ca sa fie cat mai aproape.
Multumesc.
Rozi spune:
Cred ca nu prea se incurca mesterii cu migaleala de-asta. Sunt in situatia ta, tot in sect 3, dar n-am gasit pe nimeni, toti vor lucrari mari si fara prea multe "briz-briz-uri". Daca insa gasesti, poate imi zici si mine... si eu la fel .
Christel spune:
Da Rozi te anunt. Eu am gasit pe cineva dar mi-a zis ca el finiseaza numai cu ipsos atat la interior cat si la exterior, ca el asa a facut pana acum . Eu am mai intrebat in stanga, in dreapta, am mai citit pe situri de specialitate si este total gresit, trebuie finisat cu un adeziv pe baza de mortar(ceresit), eventual puse fasii de polistiren, armat cu plasa de fibra de sticla, dupa care gletuit si dat cu lavabila. Munca asta desi nu este grea, ar insemna sa vina omul de 2 ori, pentru ca trebuie sa astepte sa se usuce mortarul, dupa care sa gletuiasca si sa dea cu vopseaua.
Ori omul meu a zis ca el nu face 2 drumuri, ca nu-i din Bucuresti, bla bla, pe el il intereseaza sa ia banul cat mai repede.
Iti scriu toate astea poate iti e si tie de folos, sa intrebi mai intai mesterul cum face aceasta lucrare, am inteles ca la finisarea cu ipsos risti sa se faca mucegai si igrasie, asa ca trebuie sa avem mare atentie.
Christel spune:
Eu nu inteleg de ce firmele care monteaza termopane nu are un angajat care sa se ocupe de aceste finisaje de care sa fim siguri ca sunt facute ca lumea. Vad ca foarte multa lume se vaita ca nu are cine sa le finiseze(unii nu se pricep, multi mesteri la fel, ori chiar nu se incurca cu astfel de lucrari, desi ar fi un ban castigat suplimentar, venind peste program cateva ore). Si cred ca firmele de termopane ar avea numai de castigat din asta, dovedind inca o data ca este firma serioasa, de incredere.