Nou stil de viatza (192)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mai bantuie cineva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by puskin

Mai bantuie cineva pe aici?

Eu! Pai tu nu stii ca raceala se scoate prin transpiratie...si cel mai bien transpiri cand exersezi.

Sanatate multa va doresc.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzi, ai si tu dreptate...dar cand esti racit te simti rau si n-ai chef de nimic. Cel putin eu asa sunt...parca am un cactus in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by puskin

Zuzi, ai si tu dreptate...dar cand esti racit te simti rau si n-ai chef de nimic. Cel putin eu asa sunt...parca am un cactus in gat.

Ceaiuri cat mai multe si bomboane ca sa ti gatul umed.

Chiar numai noi doua suntem acum pe subiect? Mey fetelor unde-ati disparut? Tura de noapte?

Vikinga ce faci? Petreci sau te refaci?

Tzuni si tu erai o tipa nocturna, ce faci dormi?

MamicaDulce n-am mai zis nimic de cum a mers interviul.

Meniul meu ieri:
MD - l-am scris ieri
P&C - mancare chinezeasca: - paste de orez + carne de pui si de vita cu vegetale.

Azi:
MD - O prajiturica + cafea + apa
G - un mar
P - piept de pui + un cartof copt cu smantana + o chifla mica cu unt
G - o inghetata dietetica - 100 cal/serving
C - Salata verde cu tuna din conserva

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzi, beau ceaiuri toata ziua...

Chiar, ce or face fetele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu sunt, acum am citit tot, si cred ca ma duc sa ma culc ca-mi cad okii in gura la propriu!!! Aseara m-am culcat pe la 1, m-am trezit la 6 ,am avut interviul, o lectie acasa de 2 ore si acum sunt rupta.
M-a apucat de asta noapte o tuse urata, din aia la care te mananca in gat si tusesti in sec pana vomiti nu alta. Am crezut ca turbez azi la interviu. O ora incheiata a durat discutia si am alergat afara la o tigara sa-mi treaca tusea si gadileala din pieptPentru necunoscatori ,asta e pastila de tuse a fumatorului

La interviu a fost ok, am discutat si rasdiscutat despre proiectul asta(am fost cu prietena mea) si avem tema sa facem propunere pt job(ideea e ca trebuie sa prezentam universitatea la un grup de copii din clasele 5-9) pentru 4 zile, 6 ore/zi la sfarsitul lui septembrie si cat se poate de mult in engleza, totul in stil fantezist,interesant,usor de asimilat blablabla.Deci am discutat ce vor ei si acum trebuie sa ne prezentam cu propunerile,pe fiecare zi si ora in parte. Pentru onoarea de a avea Univ. pe CV as sta si in cap dar daca ma iau in team o sa-mi iasa pe oki pana atunci,e clar.
Si daca iese bine...urmeaza cu siguranta si alte proiecte.
Deci, acum cele doua doamne cu care am avut interviul discuta si se hotarasc daca ma vor (in principiu da,pt ca am stabilit deja o a doua programarepeste o luna, sa discutam ideile noastre, deci nu ma astept serios la un raspuns negativ)
O sa vad, va dau de stire cand ma suna. Mie mi-e frica doar de germana mea...desi o vorbesc bine fac totusi greseli multe gramaticale(mai ales la genul substantivelor, de unde fac varza din declinari si tot asa,plus accentul,plus vocabularul desigur limitat in comparatie cu nemtii)Una peste alta vorbesc bine, dar cu lipsuriDe inteles, nu se pune problema, rar am probleme.

ok, apoi am mancat ceva cam aiurea ,nu mult,dar simt ca pocnesc si ...ma duc sa ma culc, ma ustura ochii de somn.
Va pup, seara placuta,pe maine la cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare fetele!

va multumesc tuturor de urari, sunteti niste dragutze toate. i-am sunat azi pe ai mei sa-i gratulez ca au si 31 de ani de casatorie, cica sunt plecati acuma seara la un restaurant nou deschis in oraselul nostru! eu sper sa se distreze dupa ce manaca bine, ca sunt numai ei 2 singurei acasa, sora-mea vine numai la sfarsitul saptamanii acasa!
Eftimie C., pai la cat ai ciugulit azi nici nu m-as mira daca ti se face rau! eu nu as putea trai numai cu atat!
Zuzi, spor la mutat, si tinem pumnii sa iasa dintisorii Isabelei cat mai repede!
yubi, sa-ti traiasaca soacra, la multi ani!
Anky, de ce ii dai lui Cris antibiotic? parca ai zis ca a varsat, ce are? enterocolita? multa sanatate!
Marilena, te-ai tuns, vopsit? cum ti-e urechea?sper ca esti mai bine.
Tumpi, te uiti la film? ma uit si eu ca acum se inregistreaza,am fost in oras si i-am zis la al meu sa mi-l inregistreze!
Eu am fost 2 ceasuri singura in oras, de-ati vedea cum arata sufrageria acum...numai lego peste tot, in fiecare coltisor, numai faramituri de paine ...ca doar au mama care face! n-am cumparat nimica, numai lenjerie de pat pt copii cu dinozauri ca-s innebuniti dupa ei!

Ruxandra, sanatate multa tie si la sot! asculta de Zuzi, ca bine zice, merge numai sa vrei!!!

plec sa culc copii ca sunt tare rai!
pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cateva vorbe sa va spun si eu inainte de a merge la culcare.
Ma doare gatul si-mi vine sa gem de durere, .
Teo se simte binisor, nu i-a trecut febra de tot, habar n-am de ce. Acu, pe seara, a vomat dupa ce i-am dat antibioticul, .

sunt vlaguita, ma bag in pat. Off, ce sclifosita am devenit!

Puskin si pui de Anky, sanatate!

Mergi la inceput

Carmen, sanatate . Si eu tot cu gatul sufar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,asa a facut si Cris aseara,a vomat dupa ce i-am dat antibiotic.Sper sa nu mai vomite la noapte.
Sanatate si copiilor tai si tie,tu mai ai amigdale?
Claudia,Cris are diaree de o saptamina si din cind in cind a vomat,asa ca nu se mai putea si am trecut la antibiotic.Vad ca intradevar ajuta.Culmea ca febra nu a facut deloc si era vesel in rest.
Acuma vad ca a slabit de la diareea asta.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput