Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Cuscra eu mai am in bucatarie 5 rafturi si aici in sufragerie(30mpatrati) asa ca daca vrei te astept.
Carmen vin si la iahnie.
Carmen2003 bine astept ziua de maine.
Laura spor la treaba si la fel daca termini poti veni si la mine.
Louisea.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata,
si eu la ceai cu voi. Ma simt mai bine azi.
Mananc ceva si o tai la serviciu.
O zi buna,
Ruxandra
CRISCOSTY spune:
Carmen si eu i-am gatit sotului fasole cu coaste, aseara striga din bucatarie ca este f. buna,il cred pe cuvant Ce face Teo? Sper ca este mai bine.
Cuscra ai grija de tine, sa te faci bine si ne arati poza cu tine tunsulici. Cum merge dieta? Sau cred ca nu-ti mai arde la cat esti de racita. Fa-te tu bine, ca ai timp sa dai kg in plus
Tumpi vad ca te ti de treaba, bravo colega...sigur castigam.
Tzuni vin si eu la un ghiveci, eu mor dupa dovlecei.
Eftimie multumim ptr. link, o sa ma uit si eu pe el cand o sa am timp.
Salut si restul fetelor si celor care nu mai intra si sarbatoresc duminica Pastele, le doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi.
Crys si Dany
gusta spune:
Cuscra cu dieta merge,numai ca cantarul nu imi poate spune nimic acuma ca sunt cu rusii pe cap si sunt super umflata de mult nu am mai fost asa.Asa ca sper ca pana marti sa ajung pe linia de plutire si asa de Paste sunt hotarata sa nu sar calul si tot ce avem e mancare usoara numai tortu e problema dar sper sa nu bag mult ca mie in perioada asta nu imi trebuie nimic de mancare asa dureri am plus raceala care o am pe cap numai bun medicamentul pentru dieta.
Si sa stii ca astept poza cu pantaloni.
Ruxandra ma bucur ca esti mai bine.
Gata ma duc la munca ca am asteptat dar nici una dintre voi nu vrea sa vina.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Neata si de la mine...a voastra sa fie buna , ca a mea e de jale.
Sunt bolnava...dar rau de tot, cu febra, tuse si dureri in cavitatea toracica inspre spate, nu pot respira,misca putin ca ma injunghie. Am zis ca dorm azi pana la 10 si plodu' mea s-a trezit tocmai azi la 7.30 si n.-a vrut sa mai doarma cu nici un chip. Si de obicei trag de el de ametesc sa-l trezesc la 8 pt gradi. Si aseara l-am lasat sa se culce cand adoarme(pe la 11),numai ca sa dormim mult si bine azi.Ma simt de parca m-a batut cineva cu parul pe spinare si am o fatza de speriat!
Cel mai nasol e ca ca Marc al meu a stranutat deja de vreo 6 ori de azi dimineata si ma inchin sa nu fie vreo raceala...de ieri dimineata nu-i mai dau antibiotic si sper sa fie bine.
Aseara am luat tapet pt dormitor,un bej galbui super fain, satinat,arata ca matasea la un mega pret(bun adica,jumate decat in celelalte magazine unde mi s-a pus pata pe model) Asta pt ca sunt slabuta si dragutza si tinerelul de la magazin mi-a facut pretulHai lasati-ma sa cred asta!
Apoi am luat si pentru...cum ii zice frate pe romaneste??Portiunea din sufragerie unde e se mananca, pe nemteste ii zice un fel de "camera de mancat".Sufrageria e foarte mare si vreau sa o impart in doua cu un dulap de ala cu gauri, de-i zice aici "despartitor de camera" Tare lipsiti de fantezie nemtzii astia In fine, o sa fac poze cand e gata. Tapetul asta e tare smecher, am dat pe 3 role cat am dat pe 7 pt dormitor si nu stiu daca imi ajung, e in tonuri de alb,bej si maro deschis,o rola bej deschis spre alb, una in dungi bej cu maro si parca inca ceva,dar asa,pierdute culorile une intr-alta si inca o rola cu niste flori maro si in ideea mea vreau sa pun alternativ,asa cum am vazut in catalog Pe hol am un fel de galben tare fain si o rola galben cu alb in dungi,pentru contrast.
Eu nu suport sda fie toti peretii la fel, ma simt ca intr-o cutie, de asta ma chinui cu jocurile astea de culori.
Pentru partea de sufragerie cu canapeaua&Co doar ce mi-am ales favoritele, inca n-am cumpatrat nimic,mi se face rau numai cand ma gandesc
Una peste alta sper sa-i placa la consort ce am ales si mai ales nota de plata...dar deh, a refuza sa mai vina cu mine la cumparat tapet, asa ca trebuie sa suporte consecintele
La copil in camera...Marc vrea verde.Cu cat mai turbat cu atat mai bine, e indragostit de un tapet in dungi verde cu portocaliu,cred ca pe asta i-l iau ca n-am scapare Asa pana la jumate in dungi si in sus verde cu elefanti
Asa...ma duc sa mai beau o cafea, imi curg lacrimile de bolnava ce sunt , dar ce ma ingrijoreaza pe mine sunt junghiurile din spate,efectiv nu pot respira de dureri.Numai tigara intra
Ma duc sa fac micul dejun la pui, revin.
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Sunt la cafeaua nr.2 si va ofer si voua.
L-am dus pe Edi la gradinita, mi-am facut plimbarea de dimineata, niste cumparaturi, curatenie si acum pazesc oala cu mancare si va
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Am citit tot din urma.
Louisea cum sa ma supar?Doar ca nu vreau sa fiu prost inteleasa.
Anky incerc sa numar pe puncte dupa sistemul WW, nu dupa calorii.
I_Carmen scuze, dar eu n-am inteles de ce crezi ca nu vei supravietui pana maine?
Crys spor la treaba!Da' ce harnicuta esti azi!
Tzuni vrem reteta ghiveciului de dovlecei
Gusta daca erai acasa(la Bacau), veneam eu sa te ajut si poate faceam Pastele catolic impreuna....dar pana in Olanda nu pot ajunge azi (AS VRA EU)
Mamica dulce multa sanatate.Ai grija de tine si de Marc.Cand termini de renovat e musai sa pui poze.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
hcclara spune:
Buna dimineata!
Pasti fericit! pt cine sarbatoreste acum Pastele, eu nu stiu cand mai ajung pe forum, sunt suparata ca Marc e bolnav, inca nu s-a trezit, febra asta nu mai conteneste, l-am trimis ieri la o doctoritza ca al nostru dr era liber, si a zis aia ca nu e nimica, un virus, sib ca in gat si urechi nu e nimica, sa-l las cu febra, pot sa nu-i dau nimica de tuse, simptome de scarlatina nu sunt....in fine, eu am fost tare nemultumita si am mustruluit-o bine pe doctora, i-am zis alui meu la aia sa nu mai mearga niciodata cu copii mei! sa las copilul cu febra 40 !
Astept acum sa se trezeasca sa vad cum se simte. antibiotic as avea, dar nu i-as da dupa capul meu.
Vreme infernala aici.
Crys, distractie placuta la serbare si sa faceti poze!
Marilena,mami dulce,Carmen si restul bolnaviorilor, multa sanatate va doresc!
pupici si sa ne auzim cu bine!
mephala30 spune:
Claudia, imi pare rau pentru Marc, vezi si tu, daca face mai multe zile febra si nu scade, du-l din nou la medic, poate-i da antibiotic. Aveti grija de voi si sarbatori linistite.
Delia, esti bine, mama ta e bine? Sper ca n-aveti probleme.
Tzuni, gata proiectul?
Criscosty, multumesc, Teo se simte bine acum. Au ramas mucii si tusea, in timp vor trece.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
oLo spune:
neatza!
azi am fost tare matinala: la ora 5:30 scularea. Ca sa fac bagajul pentru diseara. Plecam in Switzerland.De fapt eu as vrea sa merg un pic la munte, ca am vazut ca ninge
Pisu mic cu urechea fina, s-a sculat cand m-a auzit. A papat repede un bol de cereale cu lapte si pe urma am trimis-o la culcare. Cea mare nici nu s-a trezit! Nici macar atunci cand cautam combinezoanele de ski la ele in dulap.
Cand am plecat la job (la 6:40) Pisu mic a crezut ca am plecat in ... Elvetzia. Si cand s-a sculat Emma, au inceput amandoua sa planga ca mama si papa au plecat si le-au lasat pe ele acasa (asta mi-a povestit sotzu'). Si au avut minunata idee sa iasa pe balcon (noroc ca stam la casa, si balconul e numai la etajul 1) pe ploaie si sa planga . Bine ca le-a auzit sotzu si le-a recuperat de pe balcon inainte sa cheme vecinii pompierii sau politzia.
mamicadulce: mi se par rare interesante combinatiile de tapet pe care ti le propui. Cand ma mut la casa noua te chem sa mi-o decorezi. OK?