Fetele sexi din zodia Varsatorului (5)
Raspunsuri - Pagina 8
ramyteo spune:
Isa asa am sa fac promit!
si tie si spor la treaba!
Noapte buna ,somn usor si mai vorbim maine ca va astept cu
pe masa
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Isa_Cris spune:
Neata!
Am intrat scurt sa vad ce si cum sta treaba cu cafeaua aceea! Hai somnorici, trezirea... nu mai lasa cafeaua de seara ca si dimineata trebuie sa faci!
Va pup si sper sa mai pot intra...ma apuc iarasi de revista!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
ramyteo spune:
Buna dimineata!
Isa da ce harnica ai fost in dimineata asta
eu cafeaua am facuto dar am avut ceva treaba pe aici ca a plecat Tibi la lucru si l-am condus si apoi ma luai cu altecele si acum am apucat sa intru![]()
Poftiti la
ca e bunaaaaa
Va
pe toate fara exceptie
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am reusit sa intru si eu sa vad ce faceti, ca sunt prinsa iar cu treburi, dar stiti ca nu pot sa nu dau macar un semn de viata.
Ramona, mersi mult pentru
. E tare buna! 

Isa, mie mi-a mai trecut raceala, sunt mai bine. Sanatate multa si tie! 

Piticul meu e mai bine, nu-i mai curge nasul asa tare si de tusit, mai tuseste putin.
Sunt prin zona!
Fetelor, va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina
piticului, ma bucur ca e mai bine.
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Hai la o
buna!
Ramona, mersi mult! Pupici lui Teo!
Fetelor, eu sunt prin zona, vorbim.
Va pup pe toate, fara exceptie! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 

ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor !
Va ofer o
pe tava ,virtual , ca asa....mi s-a terminat
de acasa
si zau ca acu nu am nici 3 bani sa imi iau un pliculet
sunt o plangacioasa stiu nu mai ziceti ca stiu, stiu forte bine nu ma mai bagati in seama ca pana vine a meu de la lucru nu mai e atat [pe la ora 18
]
MAi da sa va dau o veste buna , de 5 zile iau pastile dar sa stiti ca deja simt ameliorare
nu ma mai doare
stomacul
dar nu stiu de ce da nici nu am mai simtit nevoia sa beau apa asa de dimineata cred ca de la pastile, dar no va dati voi seama ca dupa o luna de tratament cum o sa ma simt
voi fi in stare sa bat pe toata lumea
Hai ca trimit cate o
si cate un
la fiecare fara exceptie
Teo
Perlute
Isa_Cris spune:
Neata!
Ma bucur ca esti bine Gina, si ca Ramonel te simti mai bine! Sanatate si la puisorul tau! Eu inca mai am ceva probleme. Ieri am fost de am facut radiografia si azi dupa 3 ma duc dupa rezultat. Sper sa nu fie nimic grav!
Nu pot sta nici azi prea mult pe forum, am intrat sa va salut si sa va pupic si... normal sa-mi iau cafeaua.
Cu revista...mi-au facut-o, dupa ce m-am chinuit atat ... termenul de predare era 1 aprilie, deci oricum nu se mai poate participa la concurs. Oricum, trebuie s-o fac, macar sa fie una facuta!
pe toata lumea!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
ramyteo spune:
Isa
si asteptam rezultate bune!!!
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Buna dimineata fetelor !
Va ofer ope tava ,virtual , ca asa....mi s-a terminat
de acasa
si zau ca acu nu am nici 3 bani sa imi iau un pliculet
sunt o plangacioasa stiu nu mai ziceti ca stiu, stiu forte bine nu ma mai bagati in seama ca pana vine a meu de la lucru nu mai e atat [pe la ora 18
]
MAi da sa va dau o veste buna , de 5 zile iau pastile dar sa stiti ca deja simt ameliorarenu ma mai doare
stomacul
dar nu stiu de ce da nici nu am mai simtit nevoia sa beau apa asa de dimineata cred ca de la pastile, dar no va dati voi seama ca dupa o luna de tratament cum o sa ma simt
voi fi in stare sa bat pe toata lumea
Hai ca trimit cate osi cate un
la fiecare fara exceptie
Teo
Perlute
Ramonel, ma bucur ca te simti mai bine, dar sa nu bati pe nimeni!
Pupici multi!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena