Fetele sexi din zodia Varsatorului (5)
Raspunsuri - Pagina 6
saryta spune:
Salutare ... vin la apel ... mai voua va e usor numai cu un pitic, dar eu cu trei - aveti mila.
Imi e greu sa va scriu zilnic, desi va citesc.
Ramona - multa sanatate, sper sa-ti treaca cat mai repede.
Isa - nu-ti fa prea multe griji cu rochia caci o rezolvi tu ... fina mea si-a gasit rochie marimea 52 din prima zi de cautari si chiar f frumoasa.
Gina - ce poze frumoase aveti in parc! si ce bine se simte Razvanel! ... multi
.
Va
si revin cand am timp.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ramyteo spune:
Saryta

la fiecare ieduta
Nu iertam nik ,da? Pai macar o data la doua zile intra si ia-ti cafeaua ca mucegaieste pe masa!!!!!
Va
si noapte buna va doresc!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
saryta spune:
Ramo - cafeaua poate sa mucegaiasca ... eu nu beau cafea ... dar un ceai nu refuz.Multi
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
ramyteo spune:
Saryta multi
si tie si la iedutele dulci
Da si ceaiul prinde gust rau meiiiii, asa ca...te servesc si pe tine cu un ceai zilnic cu diferite arome![]()
Pupici la toate
varsatoarele si noapte buna!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Hai la o
tare buna!
Ramona, pupici multi si de la noi! 

Mariana, mersi mult pentru complimente! Pupici iedutelor tale dulci! Daca nu bei
, tie iti dau un ceai bun! 

Fetelor, va astept si pe voi sa intrati!
Pupici la toata lumea! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Gina multi
si de la noi si iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine

Teo
Perlute
Isa_Cris spune:
Salut!
Gina in primul rand iti multumesc pentru link. E superba rochita si coronita. Chiar nu stiam cum sa mi-o pun, dar mi-ai dat idee.
Despre mine ca sa va spun...nu m-am facut bine, dar nici n-am fost cuminte! Ieri am fost la pescuit, in loc sa stau acasa. Dar mi-a placut... am prins un crap fain. Sa va povestesc ce ne-a crescut adrenalina.. Baietii s-au dus pe partea cealalta de balta si ne-au lasat pe noi doua (eu si mami) singure. Mi-a tras la un bat si... l-am agatat. Primul lucru care l-am scos din gura a fost:" mie cine mi-l scoate!". Se simtea ca e mare, dar nu ma asteptam sa fie atat de mare. Si a inceput sa-mi bata inima de ziceai ca imi plezneste. Mama astepta la mal, sa puna mana pe el sa nu ne scape. Pana la urma l-am adus la mal si s-a rupt legatura la ac. Mama s-a si lasat in fund si a pus mana pe el. Sa nu va spun ca tremuram amandoua ca varga! Radeam dar si tremuram. Fara sa exagerez vreo 10 min nu ne-am oprit din tremur si deabia ne-am calmat. Am mai prins noi pesti mari, dar ca asta inca nu! Avea 1.530 kg. Am pus si poze! Nu stiu daca voi mergeti sau nu la pesti, dar e super.. lisinte, relaxare, dar si adrenalina! Am facut si febra musculara la picioare la cat m-am ridicat de pe scaunel ![]()
Hai ca va pupic, maine merg la munca!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
ramyteo spune:
Isa felicitari pentru pestele tau frumos ,super.
te
si sanatate multa!
Teo
Perlute
gina_butnaru spune:
Isa, frumos peste ai prins! Ma bucur ca te-ai distrat! 

Mersi pentru complimente! 

Ramona, 

multi si de la mine!
Fetelor, va pup pe toate, ca trebuie sa plec. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Buna dimineata!!!!!!!!Poftiti la o cafea cu picaturi de dragoste si am mai pus ceva
sa va zic?
Gina multi
si de la noi si am primit pachetul ieri dar am incercat sa vb cu tine dar cred ca ai fost fff ocupata, nu-i nimic vb astazi, inca o data multi 
De ieri deja iau pastilutele si vreau sa zic ca trebuie sa le iau pe toate, adica trebuie sa fac tratamentul o luna, sper sa nu uit sa iau ca de regula is cam uituca
Hai ca va
pe toate si pe prichindeii mici multi
Teo
Perlute