Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am reusit sa o calmez pana la urma...

Cristina, , chiar m-a ajutat postarea ta...m-am calmat, apoi am luat-o din patut si am plimbat-o in brate cu caputul pe umarul meu, i-am mai facut masaj la burtica, apoi am pus-o la san si dupa vreo jumatate de ora a luat-o somnul, desi se mai strangea de burtica, dar era si tare obosita.

Kya, Ursuleata, nu va speriati de acum , nu toti bebeii fac colici, puteti fi norocoase. Razvanel nu a avut, eu chiar nu stiam ca poate fi asa de rau. Si ati vazut, nu are nici bebe Samuel de Simo, nici bebe Ioana de Olgutz, nici bebe David de Ioana...Stati linistite acum, ganditi-va la nastere ca mai aveti putin.

Kya, exact asa scriam si eu acum cateva saptamani. E greu spre final intr-adevar, dar se uita repede, apar cu totul alte probleme apoi.

Si intr-adevar, conteaza mult de tot sa mai fie cineva cu tine, eu am fost singura toata ziua si seara la fel si am simtit acut nevoia unei alte persoane langa mine care sa ma ajute, macar psihic. Asa , l-am sunat pe randunoi si m-am descarcat la telefon...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Kya, la fel ma simt si eu. Cand adorm si eu mai bine (daca se poate zice asa)...ma trezesc sa merg la toaleta. Nu mai pot de oase, de abia ma mai misc si mai am o gramada de facut.

Alina 34+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 29 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, dragelor

Am intrat si eu putintel si v-am citit (rasfoit) asa..in maaaareee viteza.
Va multumesc foarte foarte mult tuturor pentru incurajarile si urarile voastre. Va pupacesc si eu dulce inapoi (fara vreo importanta in enumerare si sper as nu uit pe cineva, ca scriu din memorie): Cory, Kya, Naty, Mstela, Ioana, Sovi, Mamip,AncaDragoman, RoxanaClaudia, Ccris, Bitza, Cris, Olgutzica, Ursu (sorry ca nu am mai trimis listuta dar am vazut ca te-au sfatuit deja fetele) , Raluk31, Ariel, Bubu, Clau, Gecko, Gudinde, CristinaGoji, Mihutza, .... ufff.. banuiesc ca am uitat eu cateva fete... Va rog sa ma scuzati...

Naty si Clau, imi pare tare rau sa aud ca mititele voastre sufera de colici...
Si pe mine m-a cam socat "tratamentul" acela pentru scos gazele la bebe. Cam prea viguros mi s-a parut mie.....Mi-era teama sa nu-i rupa vreo ceva mititelul...

Tonic, felicitari, mamico! Sa ii dea Dumnzeu ani multi cu sanatate, noroc si fericire copilasului tau!

Va pup si va iubesc pe toate...

Ma duc la nani acum ca e tarziu. Va pup dulce din nou si sper sa revin cat de curand. Am sa-mi pun sotul sa trimita ceva pozici uneia dintre voi.

Nu am emotzii deloc ci doar o mare dorinta sa o vad mai repede si sa o tin in bratze si sa o pup...Am insa o usoara nostalgie amintindu-mi de ziua in care am facut testul....de primele miscari simtite vag.....apoi primele mai serioase...de prima ecografie in care am vazut-o cu adevarat (ca la primele doua abia distingeam un cerculet) la 13 saptamani cand am aflat sexul si am vazut-o facand tumbe si impreunandu-si manutele de cateva ori la rand de parca ar fi aplaudat....

Elara38+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Clau, ce bine ca a adormit mititica. .
Odihneste-te si tu acum.

Alina 34+ Vlad Alexandru

AMR 29 zile!!!

Mergi la inceput

Elara, iti doresc sa incepi de maine un nou capitol din viata ta plin de fericire, sanatate, iubire si tot ce va doriti voi.
Nastere usoara si recuperare rapida.

Alina 34+ Vlad Alexandru

AMR 29 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ELARA

Clau - ma bucur ca ti-am fost de folos. Ideea e ca atunci cand bebe plange e foarte greu sa fii stapana pe situatie, dar trebuie! Si pentru asta trebuie cautate niste actiuni de distragere a atentiei, care sa fie totodata placute si/sau linistitoare pentru mama. Pentru ca altfel se creaza un cerc vicios, bebe plange,mama se nelinisteste si ii transmite starea sa de neliniste la bebe, care plange mai tare si din cauza asta si tot asa...Asa ca un pic de muzica, o vorba buna schimbata cu cineva face-to-face sau macar la telefon, o plimbare pe-afara (cand e ora potrivita) pot face minuni.

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

cristinaDar cam cat dureaza perioada asta urata cu colicii?
Multumesc,clau.Ce fetita cuminte,sa-si stabileasca ea programul...Cred ca e ok asa cum papa ea..of,clau,ce rau imi pare de Rebecuta ca suferiti amandoua!Sper sa se termine repede cu colicii.
Naty.Sper sa se linisteasca si Iuliutza.ei.
cris,ce mai facut sa radtu te pregatasti de botez deja...pt. socrela,sa fie bine.
elara,pt maine.

Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

HAI ELARA!!!

HAI BEBELINA MARIA ROXANA!!!

Sa ne trimiti vesti, sa nu ne lasi asa in asteptare, da? Randunoiul, sau sms unei dintre noi!

Imi place de tine ca nu ai emotii. Bravo!

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mersic, Stelutza. Pai ce sa fac, trebuie sa-mi trec timpul cumva., ca nu mai am chef de smotru. Si ai sa razi, dar nu eu am fost cu ideea, ci taica-miu, a zis sa ne mobilizam si sa inregistram cateva CD-uri cu muzica, sa avem la botez, ca eu nu chem lautari. Numai ca el e un pic invechit, eu o sa iau laptop-ul, nu ma complic cu baga CD-ul, scoate CD-ul.
Elara, tinem pumnii pntru maine si uite si cateva agitate, cum zic fetele:

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stela - o sa ma abtin sa spun din proprie experienta cat poate dura perioada de colici, pentru ca la Vladut a durat mult, prea mult, dar totodata cred ca aceasta prelungire a fost datorata in mare parte si starii in care ma aflam, pentru ca nu mai puteam iesi din cercul ala vicios de care vorbeam mai sus. De aia si insist acum, mamicile sa incerce din rasputeri sa se detaseze si sa nu cada prada depresiei. Bebelusii plang, e normal s-o faca, doar asa se pot exterioriza, asa comunica ei. Doar noi ii putem ajuta sa se linisteasca, oferindu-le bratele noastre, senzatia de siguranta, pace.

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput