Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 13
Ali_bia spune:
bubule foarte frumoasa e baia, sa o stapaniti sanatosi 

Mai fetelor eu simt ca nu mai pot, parca scap bebele si simt o presiune mare nu stiu ce sa zic poate e de la control...cand mi-a recoltat secretii m-a durut rau
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-4 Saptamani pana la 
numeioana spune:
Imi pare rau sa aud ca va plangeti de hemoroizi. Nici eu nu am avut/am... Cred ca sunt o norocoasa!
Si David se cam stramba de durere de burtica, dar se calmeaza cand ii dau remediul...
Am citit programul Rebeccutei si mi se pare bun. David se culca dupa baie pe la 9.30 si se trezeste la 1/1:30, 4/4:30 si 6. Fetelor, la ora 6 fix e in picioare!! Vorba vine...
Dar ma uimeste! Zici ca isi pune ceasul sa sune!
Sunt ingrozita cand se apropie ora 6
ca dupa ce mananca nu mai vrea sa doarma cu niciun chip!!
Multumesc pt raspunsurile legate de zambetele lui bebe. Deci trebuie sa inceapa sa-mi zambeasca![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ccris_ccris spune:
Bubu, ff frumoase si baia si camera lui Vladut! Sa le stapanii sanatosi! Cemandru e Vladut de camera lui de fratior mai mare![]()
Felicitari, Simo si Naty pentru bebelasii cuminti, sa vi-i tina D-zeu asa!
Cristina
34+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
natynic spune:
Greu sa fac randunoiu sa priceapa sa nu forteze copilul...a mancat f putin la 18 si el gata, ca o sa scada in greutate...Vedem la mesele urmatoare.
Stela, cadita mea are dop de scurgere si n-am avut nici o problema, ca si noi ii facem baie Iuliei in bucatarie pe masa.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihutza11 spune:
Felicitari VIO!! (banuiam ca ai nascut) Bine ati revenit acasa! 

Bebe Sean bine ai venit pe lume!! sa fii sanatos, voios si papacios!

si apropo e o dulceatza de bebe!

Mihaela
39+ cu
Andra
[b]AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mstela spune:
Naty,auzi ce personalitate la Iulia
..sa se dezveleasca ea
!!!
ici multi fetei nazdravane si sa-i treaca repede colicii
!!
Bubu,
pt baia cea noua stralucitoare!Si bine zice simo:a meritat sa faci pipi in olita copilului
.
cristina,nu-i prea dura metoda de pe youtube de scos gazele la bebe
??Mie mi-ar fi frica sa-i fac asa
.
simo,deci IL BAROSANU e somnoros bine
.
voua!
gudinde,e greu sa caut pe net cadita daca nu vedem cum arata...sa nu ma trezesc iar cu cadita cu scurgere..Nu mai am incredere in vanzatori,fie ei si din mag.virtuale..mai cautam prin magazine mai bine..

clau,sa inteleg din ce spui ca tu imediat dupa baitza o alaptezi pe Rebe si o culci![]()
??
Si tu o alaptezi la 3 ore ca asa ai invatat-o sau s-a nimerit asa sa ceara??
Stela
34+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bubu05 spune:
Mai, ce ma bucur ca v-a placut baita mea. Imi mai lipseste un covoras sa-l pun pe jos si unul pe masuta pe care o sa pun cadita lui bebe.
Mamaaa, cand va aud cu programul lui bebe parca ma zbarlesc toata, plus colici...hi, hi...abia m-am invatat si eu sa dorm toata noaptea si o s-o iau de la capat. Cu zambetul pe buze, tot inainte! ![]()
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
CristinaGoji spune:
Stela - varianta soft nu tine la colici
si inca ceva, varianta burtica lui bebe pe burta mea niciodata nu a avut efect. Iar daca bebe tace si pare chiar fericit de procedura, atunci cred ca nu e deloc dura metoda, pentru ca nici un copil nu rabda durere si stie sa protesteze vehement.![]()
Mami
36+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mihutza11 spune:
Cory saru'mana de urari!
Pucca felicitari pt bebelina grasunica si rez bune! 
mamicile care se lupta cu colici! sper sa treaca mai repede perioada asta... eu nci nu am nascut si ma cam sperie perioada asta, dar trece pana la urma ![]()
Ali
multa sanatate!
Tonic felicitari pt bebe David Luca! sa fie sanatos, papacios si voios! 

Bubu ce frumos au iesit si baia si dormitorul! 
Olgutz 
pe mine ma apuca emotiile ca mergem la dok azi... abia astept!
stolul!
Mihaela
39+ cu
Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
clauclau spune:
Stela, da, dupa baita o alaptez si apoi se culca. Nu i-am stabilit eu programul , ea singura si l-a facut si eu joc dupa cum canta ea. Noaptea se scoala la 3 ore sa pape, dar ziua mult mai des mananca. Eu o alaptez la cerere si ziua pot sa-i dau si la o ora, depide de perioadele ei de somn si de cum cauta cu gurita sanul.
Ei bine, in seara asta, in disperare de cauza, am incercat varianta de pe youtube, doar ca mai soft ca mi-era frica sa nu-i fac rau. Si, mare minune, statea atenta la ce-i faceam eu...i-am facut cam 10 minute si nu a plans , dar dupa ce am incetat, a inceput si ea cu scandalul. Iar acum plange in patut, sunt disperata...Si in seara asta sunt singura acasa, sotul e plecat din oras pana maine. Nu mai stiu ce sa-i fac sa o linistesc, sunt cu moralul la pamant 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!