Gradinite/crese care refuza inscrierea
Cine a mai avut probleme in ultimul timp cu inscrierea la gradinite/crese de stat?
Am identificat o persoana care ne poate ajuta...insa am nevoie de toate detaliile...
Nu-mi venea ideea asta daca azi fetita vecinei mele nu era refuzata la cresa, asta dupa ce au pus-o sa-i faca dosarul. Am inteles ca a fost tratata f. urat...La ea se va rezolva...maine
Mai sunt asemenea cazuri?
Cu prietenie,
Norica si Simona
Raspunsuri
crinuta spune:
E plin de asemenea cazuri. Poate facem ceva ca nu se mai poate.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
simonadinca spune:

Crinuta
Aseara am inceput sa trag mata de coada in aceasta directie. Am mai citit ce a patit si Ubi...
Chiar putem face ceva...Cineva, un prieten bun si de incredere, va smotoci/scutura/un pic forta aceste situatii. Unde este cazul va fi implicata si o autoritate in masura sa sanctioneze astfel de situatii...
Norica si Simona
Androix spune:
Mai concret ce o sa faca? Inscrierile incep pe 15 aprilie la gradinite, nu stiu la crese.
Andreea mama de Filip si Georgia
simonadinca spune:
Din tot sufletul o sa incerce acceptarea acelui copil sau, la cerere, implicare unei aut de control pe BUNE!
Norica si Simona
Androix spune:
Fara suparare dar tot sufletul din lume si implicarea unei autoritati de control pe BUNE nu ajuta la nimic. Inscrierile incep pe 15. Credeam ca stiu eu gresit si imi spui tu ceva care mi-a scapat mie. Si eu lucrez la asta in prezent si de sila spagii fie ea si doar o cutie de bomboane nici nu m-am urnit pana acum sa vad gradinitele din apropierea casei. Si asta o sa-mi dea peste nas cat de curand cand voi merge la data legala de inscrieri si mi se va spune ca nu mai sunt locuri 
Androix spune:
Tocmai am vorbit la inspectorat si s-a schimbat modificarea: adik inscrierile au lor iar in iunie mai exact 3-12.
simonadinca spune:
Treaba romaneasca...si ne lovim de ea peste tot.
Dar, fara suparare, nu vom schimba niciodata nimic daca nici macar nu incercam.
Nu stiam ca incep inscrierile pe 15 aprilie. Sub se adresa celor care in acest moment isi duc copii la gradinita/cresa si sunt refuzati.
Iar eu sunt incapatanata si de cele mai multe ori aceasta incapatanare m-a ajutat sa mut "munti" din loc.
Norica si Simona
Androix spune:
Multa bafta daca iti iese doar cu incapatanare sa-mi zici si mie ca si eu sunt taur.
Insa refuzul e cat se poate de intemeiat. Si dupa telefonul pe care l-am dat la inspectorat si mai intemeiat, daca pot sa spun asa.
Si ca sa nu ma acuzi ca sunt pe langa subiect
si eu sunt un caz d-asta refuzat dar ca nu mi s-a cerut dosarul. Deja dosarul ceva fff indepartat. Mie mi se spune din start ori ca nu se fac inscrieri decat incepand cu 3 iunie ori ca nu se face grupa mica. Asta la telefon, am zis ca poate e din cauza ca nu ma prezint in persoana cu pachetul in brate...
tomasa spune:
Draga mea, eu stiu cat esti de bine intentionata. Din pacate, vorba Crinutei, e plin de asemenea cazuri si sistemul este "bubos". Si eu sunt revoltata
. Din cate am inteles te plimba cu vorba, nu te refuza dar nici nu-ti dau un acord ferm. Initial cand mergi sa vb ti se spune ca perioada de inscrieri nu a inceput la modul oficial (vezi patania lui Ubi) si te cheama cu dosarul in perioada de inscrieri cand la gradinitele bune se face noapte alba pe acolo, dupa care ti se spune ca ai ajuns prea tarziu si locurile s-au ocupat. Ce mai poti face? ![]()
Cu toate bunele intentii si ajutorul din lume eu nu prea vad cum s-ar putea schimba ceva... E insa adevarat ca tu esti mai optimista si mult mai cu elan decat mine, ar fi ceva daca ai reusi ce ti-ai propus! Eu promit sa-ti spun daca aud de cazuri respinse desi aveau dosar in regula, chiar si cativa copii daca ar fi primiti tot ar fi ceva. Multumim 

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Androix, am impresia ca Simona vrea de la noi ceva la modul concret. Cel putin asa am inteles eu mesajul ei, asa ca eu as zice sa-i dai un PM cu gradinita la care ai patit-o, numarul, un telefon si eventual persoana cu care ai discutat. Sper ca am interpretat bine cele scrise de Simona, cu scuzele de rigoare daca fac o gafa.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)