PRIETENE FARA TITLU (5)
Raspunsuri - Pagina 21
acina spune:
Buna gagici,
Denisa drum bun si distractie multa multa.
Mire, imi pare rau de Dani cu dermatita .Of cred ca ar trebui sa mergi mai bine la homeopat decat sa-i dai cu cremute pe baza de cortizon.Stii ca dermatologul nu iti da decat remediu pt efect .Ar fi bine sa mergi cu el la alergolog , acum el are deja 2 ani poti sa-i faci teste de alegie sunt vreo 23 de lergeni care se fac la varsta lui.
Alexiei ca e mica i-au facut numai 2 teste .La 2 acarieni.Si vreau sa zic ca i-a iesit pozitiv la unul .Abia asteptam sa mai creasca sa-i putem face si alte teste.
Moni deja ai fetita mare , cum cere ea si noaptea la toaleta, ce mi-as dori sa ceara Andrei macar la caca in timpul zilei, de noapte ce sa zic e un vis f indepartat.
ieri am ajuns acasa si era cam adormita asa ca am imbracat copilul si l-am trimis cu tati la plimbare.Dupa ce au plecat ei am adormit in max 5 min.Nu stiu ce am avut.
Anca
32 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
acina spune:
gagici veste mare , mare
A nascut ALI -baietel 4000g 51 cm.Azi la 8.30.
Si mami si baietelul sunt bine.
Anca
32 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
monica70 spune:
CAPITOL NOU :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119129
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank">
www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank">
www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">