*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

carmilia, multumesc!

cat despre trusou, cand a depus dragos actele i-au spus ca vom fi sunati acasa si ne vor anunta cand suntem programati sa luam banii. si asa a si fost. m-au sunat acum vreo 2 saptamani, cred, si mi-au spus sa vin in ziua x, m-am dus, am semnat, am incasat. :)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

AlinaK,eu am sunat la Cluj,la Cord Blood Center,m-au intrebat data nasterii(23.01) si au zis ca la sfarsitul lunii asteia primesc factura.
Cine intreba de cat sange s-a recoltat,eu habar n-am,voi de unde stiti?!?
Fetele,ce mai stiti de IrinaL si Cosanzeana ei?

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele

raspund asa, mai pe sarite.

1. multumim pentru laudele pentru Serban-vorbaretul, nu-mi asum nici un merit (in afara de cel genetic) adica se vede treaba ca o sa fie lenes ca tat-su si vorbaret ca ma-sa. vai de noi!
si carmilia, sa stii ca si la mine tot cu tati a inceput sa vorbeasca, eu l-am prins in verva dup amai multa vreme!
mai nou am observat ca daca ma aude vorbind (de ex. la telefon am avut convorbiri de juma de ora si el a adormit dus, de la o bazaiala nashpa) ii place mult, oricum ii povestesc cand il schimb, numaram picaturile de sab simplex (si ma straduiesc sa ma abtin sa-i injur pe aia de la pfizer ca curge atat de incet si naspa si mie-mi urla copilu' langa de foame...)

a propos de sab simplex, mie mi se intampla sa fie bazait pe la vreo 3 ore juma de la ultima masa, nu mai adoarme si zic gata, hai la masa! ii dau siropelul regulamentar si il mai las inca 15-20 minute pana sa-i dau sa suga (zicea madalina 28 ca ar fi mai bine) si bezmeticu; mic adoarme la loc si imi doarme si cate o ora! am incercat figura cu un alt siropel, da' nu tine. sab simpelx si zici ca l-am sedat! asa ca il tin de vorba, muzica chestii ca sa nu ma fenteze cu masa..
acuma deja 'vorbeste' si singur, cred ca a inceput sa-si descopere manutele si intra in dialog cu ele... oricum mai nou sunt mai interesante de bagat in gura decat mufa...

2. stancutza, bine ca se rezolva, eu stau cu oki pe sani ca pe butelie. daca se fac acumulari de lapte si bebe nu le trage, ordinea e incalzit zona, masat (cu un unguent de galbenele, ceva sa alunece pe piele) si apoi muls/sau suge copilul si masezi in celasi timp zona. stiu ca tu stii, da' scriu sa retina toata lumea...

isidora, dr. nu mi-a spus sa maresc productia, ci sa-l hranesc mai des. ceea ce rezulta in productie sporita. la mine se cunoaste si cand beau ceaiuri de chimen/ fenicul/anason ca incep iara sa se umple peste nevoi. totul e sa manance balamucu' mic la 3, macar 4 ore (el ar sta cate si 5 ore fara masa peste zi, mai ales daca prinde somn sau plimbare) oricum multumesc de oferta!

gabritza, ma mancau degetele sa-ti dau un SMS sa te intreb de sanatate! bine ai re-aparut! frumusica Daria fluturas-ingeras! sa va creasca mare si cuminte!

va pupic, plecam la plimbare!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, capitol nou AICI!
(Tinna)

Mergi la inceput