Colectia de toamna-iarna 2005 (190)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna colectie!

Din ce-am apucat sa citesc ma regasesc foarte mult in situatiile actuale ale mamicilor proaspete de al doilea de pe aici: total in urma la capitolul odihna, copilul de colectie ma termina psihic fara motive aparente, copilul mic pe planul extra-secund.

Ioana cu intarziere sa ai parte de o viata minunata! La multi ani!
Am vrut sa-ti raspund mai demult la problema cu facutul/nefacutul la olita. Si la noi e la fel, il inviti sa faca, nu vrea apoi face pe el. Am sperat ca se repara si-ti dau "solutia corecta" dar n-o am. S-a mai ameliorat situatia dar inca se intampla. O fi sindromul de "frate de bebelus", eu m-am inarmat cu rabdare la capitolul asta. Primeste stimulente daca cere sa faca, anume abtibilde cu care decoreaza faianta din baie.

Noki multumim de descriere. Ai uitat sa mentionezi tonul "calm" cu care cerea Mihai telefonul cand noi ne conversam.
Dovada intalnirii: Sarah la Reghin

Una distractiva la familie cu doi scuteciti: din greseala mama l-a echipat pe Mihai cu un scutec numarul 3 si tot din greseala intr-un miez de noapte eu i-am pus Mariei un numarul 5. La ce s-au mai inventat scutecele nr. 3 si 4?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

vin si eu din an in pasti si ce vad? ina!!!! felicitari pentru baietelu' din burtica! sa vina-ntr-un ceas bun, in familia voastra care-l asteapta cu atita drag n-ai idee ce m-am inveselit, m-am repezit sa citesc mesajul in care anuntai vestea.... ce ma bucur! te pup tare!

am ramas in urma cu toate, dar printre picaturi am vazut ca mamicile stiu despre toate medicamentele si tratamentele posibile. asa, da. da' sa nu fie nevoie. sanatate pruncilor!

eu am 5 saptamini de scoala si se termina anu' 1. doamne-ajuta. pe vara, am reusit sa-mi gasesc un internship la o firma in west palm beach, la o ora si ceva de noi. asa ma bucur c-o sa fiu acasa cu copiii, 4 luni!
apropo de copii, amindoua ale mele infloresc la gradinita. lia scrie, citeste, deseneaza, coloreaza, e artista clasei, sint asa de mindra de nu mai pot! maya o imita pe sora-sa si la bune si la rele. nu mai trebe sa spun ca eu le ador pe amindoua si le visez noptile cind sint departe de ele. viata mea ar fi nimic fara ele. viata mea e umpluta la maxim cu ele. va pup!!

(am poze de duminica trecuta, la "vara in martie")

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Vara in Martie"

"Lia si Maya, mari"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Monet, superbe fetele tale! Maia mai are putin si o prinde din urma pe Lia! Si tu arati tareee bine si ai o stare de spirit bune!

Ce mai fac bolnaviorii colectiei? Sper ca sunt mai bine! Asteptam vesti bune!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!!

Anda ,Melku,care va ocupati de strangerea pachetelor pt Valea Plopului ,cum fac sa ma intilnesc cu una din voi maine?Eu tre' sa ajung pina-n Titan dimineata ,apoi prin centru la shopping ,deci ne putem intilni oriunde ,alta ocazie nu stiu cand mai am ,in cursul saptamanii exclus ,va rog sa-mi dati un mesaj ,telefon ,multumesc !!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mamici de copii de colectie cu fratiori mai mici , nu stiu daca va incalzeste cu ceva sa va zic ca dupa ce am nascut-o pe Nati am trecut prin aceleeasi faza: mai multe probleme imi facea Silvia.

Eu cred ca e expresia socului schimbarii si a geloziei normale, combinat cu faptul ca sunt prea mici sa se poata exprima altfel. Si atunci se exprima prin mofturi si maraieli infinite.

La mine situatia a fost asa:
-pe la 2 ani Silvia criza de 2 ani
-pe la 3 ani a devenit fetita rationala cu care ma intelegeam foarte bine (chit ca e ea mai sprintara, asa a fost dintotdeauna)
-pe la 3 ani si 8 luni Silvia, 0 ani Nati - iarasi Silvia dificila
-acum la 6 ani Silvia si 2 ani si 5 luni Nati, cu Silviua e OK , cu Nati e mai greu ca i se pune uneori pata si nu te mai intelegi cu ea.

Silvia chit ca e mai sprintara acum e rationala, intelege ce e voie si ce nu, ii pare rau daca face o prostie, samd.

monet grozave fetitele tale! Mi s-a facut dor de vara cand v-am vazut in tricouri si pe plaja.

negaracristina bravo pt vasa, nu te ingrijora, perfect nimic nu iese. Iar de mutat, o sa va mutati voi.

ina ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Scutec nou.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput