Colectia de toamna-iarna 2005 (190)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Neata!
Meems !
Daria e bine, as putea spune. A mai tusit de doua ori inainte de nani si odata cand s-a trezit, in rest a dormit bine, multumesc lui Dumnezeu!
Dordia, multumim pentru gandurile bune!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
crissy77 spune:
meems, iata-ma-s.
Ieri am avut inspectia pentru definitivat, am vb cu inspectorul acum 3 sapt si de atunci tot m-a amanat pana ieri. Am avut f mult de lucru si nu am mai avut timp si de altceva. A iesit bine, am luat 10. Eu nu-s multumita, lectiile puteau iesi mult mai bine daca elevii erau mai activi . Dar asta e... Acum mai am un hop la sf lui august, cand trebuie sa dau examenele pt care trebuie sa invat la greu ca dau dintr-o materie pe care eu nu o predau.
Despre noi:
Elise e in etapa in care totul este NU. Nu mananca, ieri la amiaza a luat cateva lingurite de zeama lunga dintr-o supa si atat.
Casuta: aproape de final, mai trebuie mobila dar nu mai avem bani. Ii astept pe ai mei de Pasti, vin la Humor, si ne-au promis niste bani. Poate contribuie si socrii si bunicii cu ceva si ne-om muta si noi. Sunt multe lucruri care nu-mi plac cum au iesit, dar nu avem ce face. Intrerupatoarele si prizele nu sunt 2 la acelasi nivel, pt curatenie am chemat 2 femei ziliere si mi-au zgariat vreo 3 geamuri si tamplaria. Doua usi nu le pot inchide, trebuie ori sa le schimbam, ori sa le taiem. Si multe altelea. Daca sunteti curioase cum a iesit, am pus cateva poze noi aici.
Ma duc sa citesc ce ati mai facut, desi pot face o sinteza din mess lui Cami, deduc ca-s multi bolnaviori.
Cristina & Elise-Stefania
Noki_Lara spune:
Hello colectiei!
M-am repatriat de la Bistrita, inca de alataieri, dar fiind pe post d ebona pentru Sarah, evident ca nu am apucat sa ajung la PC. Grea meserie, asta d ebona! Zau daca mai pricep cum am rezistat 2 ani acasa cu bufnitza...
Io-s in concediu fortat, ca m-au evacuat de la birou, in scopuri de summit. Si i-am dat liber bonei sa stau cu elefantica. Saptamana viitoare plec la perfectionare la munte, asa ca voi fi in concediu, ca deh, tati nu are timp sa vina cu mine la munte cu Sarah cu tot, asa ca va ramane el cu ea pe cap, la Bucuresti.
La Bistrita a fost fain, dar cam mare efortul si trambaleala pentru 2 zile jumate cat am stat.
M-am intalnit cu Alexandrina si cu Mihai al ei, ca bebitza ramasese acasa cu bunica. Este o persoana tare amabila si draguta, iar Mihai taaare cuminte. Nu s-a dezlipit de langa mami a lui cat am povestit.
Asa ca Andache, am preluat una bucata sac de jucarii si unul de haine.Trebuie s avedem cum ne intalnim saptamana asta...poate sambata, sa vedem, ca io duminica plec.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Nu am apucat sa citesc in urma, decat pe mea-sarite si ce vad...o gramada de copilasi bolnaviori...sanatate multa le dorim si sa se repare repede!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Cristina N, felicitari! Nu mai fi necajita ca n-a iesit "mult mai bine"... important e ca a iesit "de 10"!
-am Elise cu drag!
Vizionat si pozele caseiaproape finalizate! Suuuper ! Imi place ce ati facut, si lasa , draga, intrerupatoarele ca dupa ce veti pune mobila nici macar tu nu vei mai observa! Bravo! Abia astept sa vad camera pictata!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
xandra28 spune:
ne alaturam si noi colectiei bolnavioare cu muci si tuse!
offffff, daca nu m-am saturat!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
camelia_daniela spune:
Xandra, sanatate muuulta va dorim!
dordia2000 spune:
Xandra..sanatate multa!
Noki bine ati revenit! Si bafta in programul de pregatire.
Negara..felicitari pt reusita. Iar casutza...e super. LAsa ca o mobilati voi si va veti muta.
Si Stefan e fan "Nu Vreau" dar...cand ii zic ca....ii iau o jucarie cu care se joaca atunci...sau ca nu mai primeste "chinezoi" = "kinder joy"... se mai potoleste. De multe ori crede ca glumesc...si uite asa mananca baiatul 2 "chinezoi" pe saptamana....pana o constientiza ca nu glumesc...si o sa ma asculte fara sa protesteze vehement si sa urle "nu vreeeeau".
Diana 34+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Madutza10 spune:
Hello Colectie !
N=am mai avut timp de forum ,imi cer scuze ,n-am citit din urma .
Noi sintem bine ,i-am scos branula cu 2 seri in urma ,abia azi l-am scos un pic afara ,mi-e frica sa nu mai ia ceva ...
Sanatate multa copilasilor bolnavi!
Ne rugam pentru Sergiu ,sa dea Dumnezeu sa-=si revina printr-o minune!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
camelia_daniela spune:
salve!
Au fost Laur si mama cu Daria la dr, ca eu n-am putut pleca si i-a dat si antibiotic (Klacid, in speta) , nurofen, eurespal si algocalmin in caz de febra si cam atat ...(a mers la dr pentru ca a tusit mai tare de dimineata si zice mama ca parca se aude cum "rupe" din gat)
Offfffffff, am asa o inima stransa cu antibioticul asta dar il voi da, ca am auzit de forme fff urate cu complicatii! Nu stiu daca fac bine ... iar fir-ar sa fie!!
Am inima stransa... IAR ... pentru ca nu face febra (deocamdata) si ideea e nici diagnosticul exact nu il stiu (fir-ar sa fie ), ca n-am putut pleca eu de la serviciu ; se pare ca e un "inceput de raceala" (ceva de genul, am citat de la sotul meu)... Eu ce fac acum???????????????????