Mamici de Noiembrie - Decembrie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

maryb, stau in incertitudinea asta, pentru ca ginecoloaga mi-a zis ca e prea devreme sa se vada embrionul si sa merg peste 2 saptamani!

in alta ordine de idei, eu abia azi fac 5 saptamani conform ecografului, la care nu se vede decat sac gestational si nici urma de embrion!

sunt suparata si speriata ca voi ati vazut toate bebeii, numai eu nu....saculetul meu e gol.....inca mai sper ca e prea devreme.....

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by siminica

acum, intreabrile indiscrete...la cate kg ati inceput sarcina? ati luat deja ceva in greutate??? la mine 64kg si deja 65.5 acu 2 zile...e grav? simina

la mine este grav...,am plecat de la 51 kg si am luat deja 5 kg...,am incercat 3 cantare diferite si toate imi aratau 56 kg...,daca-o tin in stilul asta voi ajunge la 83,asa-mi zice sotul...
la prima sarcina m-am mentinut super,mancam ca sparta,dar nu se punea...,am luat 16 kg toata sarcina...,la 40 de saptamani aratam asa
ei cum e?ti-am ridicat moralul?!

Mamica stralucitoare
7+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by mav

Va multumesc, fetelor, pentru sustinere! Imi vine sa plang! N-am avut net si tel fix de aseara si pana acum.... a fost f rau fara!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

MAV, NU TE IMPACIENTA! Nici eu nu am nici un fel de simptom, iar azi, din cauza ca eram f stresata si-mi era teama sa nu se fi oprit din evolutie, m-am dus la eco. Totul era in regula, fasolica a mai crescut are 5,77 mm si ii batea inimioara. In privinta varicelei, chiar azi vorbeam cu medicul despre ea si spunea ca nu e chiar periculoasa ci ca rubeola este (la care eu nu am aniticorpi si ma streseaza ingrozitor chestia asta). Apropo de asta, cand am conceput bebele acum , sotul meu era in a doua saptamana de varicela. Eu eram convinsa ca avusesem ovulatie pt ca eram in ziua 17 dintr-un ciclu de 26 de zile si atunci nu m-am mai protejat. Eu nu aveam de gand sa raman acum de teama sa nu fie serpisorii cu probleme, dar uite ca pana acum se dovedeste ca varicela nu a afectat.
Mie mi-a facut f bine faptul ca mi-am facut eco pt va m-am mai linistit. Poate ar fi bine sa-ti faci si tu pt a te linisti.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Vad ca e din ce in ce mai multa activitate aici la odisee si imi pare tare bine!

Bun venit noilor gravidute! Felicitari! Sarcini usoare!

miruna de ce iti faci atatea probleme? Incearca sa nu te mai gandesti la atatea lucruri ca nu-ti face bine. Ia-le pe toate pe rand, fiecare lucru la timpul lor! Acum nu tb decat sa astepti urmatoarea echo si ai sa vezi ca nu e nimic in neregula!Te pupic!

M-am bucurat pentru vestile bune despre sambureii vostri.Abia astept si eu urmatoarea echo, dar mai sunt 3 sapt.Pana atunci primesc si rez la analize.

Azi am fost sa ma programez pentru alte analize: toxoplasmoza, rubeola, CMV, clamidya, secretia vaginala si am ramas socata cat de scumpe sunt: 600 ron la sanador. Vineri dimineata am programare. Sper sa iasa bine. Astept cu nerabdare si celelalte rezultate, dar mai dureaza cateva zile.

In ceea ce priveste kg, eu am plecat de la 55 kg si deja am 58kg. In ritmul asta nu stiu cat o sa ajung.

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fetelor dar voi cand faceti urmatoarea eocgrafie?Pe mine m-a chemat peste 2 saptamani iara?Nu e prea des?
Siminica sa stii ca si mie imi curge sange din nas si am pulsul crescut, dar probabil pana se va obisnui organismul cu bebe acolo. Si la mine tot asa, sanii parca dospesc.
Mie imi e rau mai tot timpul, nu mai suport starile astea de greata.
Mai am din cand in cand momente cand ma lasa greata si pot manca si eu, dar dupa ce mananc iara ma apuca.E groaznic.
Dar asta e trece nu?Bebe sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Dandusa- vreau sa te felicit pt modul in care aratai la 40 sapt, erai super.
Hera - nu stiu ce sa-ti spun daca e prea des, dar probabil ca stie dr tau ce spune.Eu pana acum nu mi-am facut niciun eco, sunt programata pe 29 martie sapt viitoare.Am mari emotii ca imi voi vedea si eu samburelul si imi doresc din suflet sa fie bine si la mine.

Mi s-a facut iar rau, si azi chiar ma bucuram ca mi-a fost tare bine....ma retrag usurel si ne auzim maine

va pup burticutele cu samburei

Brie 7+ si 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Va rog frumos...frumos de tot, treceti-ma si pe mine pe lista gravidutelor, viitoare mamica de noiem-decemb 2008! Sunt fericita cum nu am fost cred vreodata, emotionata, inca nu imi vine sa cred ca s-a intamplat in sfarsit. Anul trecut in mai 2007, lumea mea parea ca se scufunda. Am ajuns la dr.Cezara Bucur care reuseste finalmente sa identifice natura problemei mele: sindromul ovarelor polichistice . Niciodata sarcina, nici propusa, nici accidentala. Apoi ajung la Medicover avand card la ei prin serviciul meu, la dna.dr.Diana Gheorghiu. Dansa imi da o serie de investigatii de facut, imi spune ca am PCOS, dar atipic, prin valorile obtinute. Mi se face si un profil hormonal, se investigheaza si endocrinologic, tiroida ok, testosterinul ok, progesteronul mic. Pe la sfarsitul anului trecut, ma intreaba ce facem pe 2008, ii spun ca nu mai vreau sa pierd timpul si ca vreau daca nu imi tin puiul in brate, macar gravida sa raman in 2008 . Imi spune ca ma asteapta stimulare ovariana, histerosalpingografie,spermograma pe sot... Oftez, asta e, trebuie, trebuie. Reusesc sa imi fac histerosalpingografia prin noiembrie sau decembrie anul trecut, trompele sunt ok, permeabile, acum trebuie sa faca sotul investigatia. Sotul se cam codeste, o da la intoarsa. La inceput de ianuarie ii apare un abces scrotal si e operat. Nu imi mai sta capul la copii si spermograma. In ianuarie am doua menstruatii, una indusa de utrogestan (13 ian) alta naturala (30 ian). In februarie nimic...si nici nu imi fac vreo problema avand in vedere luna precedenta. Am luat Branca Ursului din 11 februarie. Ovulez undeva in februarie (nu imi amintesc data, doar albusul de ou). La inceput de martie incep durerile ce anunta menstra. Incepe si o scurgere ca de inceput. Si ... NIMIC. Trece o saptamana, mai incepe una, oprisem deja BU crezand ca vine, oricum nu mai suportam gustul si mirosul. Pana la urma, cumpar test, desi imi jurasem ca nu mai iau dupa toate deziluziile de anul trecut si atatea teste. Pe 13 martie, imi vine sa fac un pipi dimineata la 3.30. Dormind iau testul din geanta (oricum nu voiam sa ma vada iar soata ca imi fac teste).Tot dormind fac testul. Apare o liniuta...apare si a doua, ma trezesc. Imi dau lacrimile, citesc iar de pe cutie, ma duc si trezesc soata. Se uita si soata, ma ia in brate, rade, nu ii vine sa creada. Ma culca si imi zice sa dorm ca trebuie sa ma odihnesc acum. Nu mai pot sa dorm. Dimineata fac Beta HCG-ul, 4204, intre timp mai fac un test, pozitiv si asta. Reusesc sa intru la dna dr,care aproximeaza undeva sarcina la 6-8 saptamani. Imi spune sa vin la o ecografie a doua zi. Fericita, a doua zi la spital. Numai ca dna dr nu mai zambeste, ci se incrunta, si nu o data, de doua ori. Imi spune ca ori e sarcina mai mica decat a aproximat datorita ciclului haotic si ovulatia a fost tarziu, iar sarcina nu are decat 4 saptamani, sau...e sarcina oprita in evolutie. In momentul ala...totul s-a oprit. Imi spune sa repet luni Beta HCG-ul, ca el o sa ne indice clar care din cele 2 optiuni e vlabila, sa o sun si pe dansa sa ii spun, iar joia urmatoare sa ne vedem din nou. Luni dimineata la Polizu, repet analiza. La ora 14.30 aflu valoarea: 15772! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Bobita mea e acolo, doar ca e f f f mica. Dar e acolo. De atunci, respir altfel, zambesc altfel si sufletul mi-e altfel. Vedem maine ce zice dna dr din nou, de data asta sunt optimista. Intre timp au inceput semnele sarcinii in forta: stari de greata de dimineata pana la 11, gaze permanente care efectiv m-au innebunit, foame de imi fac matele ciudat de tot, irascibilitatea, sani foarte durerosi. De joi seara iau utrogestan intravaginal si de sambata elevit.
Mii de scuze daca v-am obosit si am exagerat cu amanuntele pe care le-am mai scris undeva aici...dar inca nu va gasisem pe voi! Va rog sa ma primiti si pe mine la voi! Va pup din tot sufletul, sa avem sarcini usoare, sa fim sanatoase iar minunile naostre sa ne imolineasca viata asa cum ne-am dorit, sa avem bebeii sanatosi, frumosi si destepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Leeloo foarte emotionanta povestea ta. Ma bucur mult si iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si la termen!

Noapte buna dragi burtici!

Olivia 6+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157604030617234/detail/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cat de frumoase sunt istorisirile cu final fericit! M-a emotionat teribil povestea ta! Felicitari din suflet leeloo.Bun venit la odisee si o sarcina fara probleme!

6+

Ingerasul nostru

Asa a inceput totul

O minune

Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Olivia26, saru mana mult de tot pentru urari! Sa dea Dzeu sa fim cu toate bine, pentru ca am tras atata pana sa ajungem aici. La mine a fost o minune: natural, fara pastile, fara cicluri regulate (nici macar lunare, multe probabil anovulatorii), fara stimulari ... si totusi sunt
Acum am vazut, ca sa intru si eu legal pe lista gravidutelor trebuie sa dau niste date:

DN: 05.09.1979
UM: 30.01.2008
DPN: ???

Poate aflu maine...ar fi cazul. Mi-e cam frica de intravaginala iarasi, ca data trecuta inca ma durea burtica, si cand a scos sonda erau niste firicele maronii sangerii si de aici teama noastra de sarcina oprita in evolutie. Si am vazut ca de fapt nu prea e recomandata ecografia asta, e considerata invaziva. Pe de alta parte...sarcina e mica, saptamana trecuta dr zicea ca ar arata de 4 saptamani, si am inteles ca doar la ecografia intravaginala sa vede bine. Am incredere insa in dr.Diana Gheorghiu care stiu ca nu ar periclita o sarcina obtinuta atat de greu si natural. Maine va dau mai multe vesti cu siguranta. Va pup.

Mergi la inceput