Strumfi de iulie-august 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
X-ray spune:
vivela merci frumos,uite ca eu am uitat sa spun la multe luni gastii din 20:arina,denisa daria si alma.
a mea iar a fost azi la sedinta foto va dau linkul maine sa va delectati cu ea....daca am timp.tati a fost tare dragutz si i-a luat cadou o camasuta bestiala,l-am rugat sa mearga inapoi la deva sa vada daca nu au la fel si pt mamici
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
Simo78 spune:
Daaaa, comentarii am auzit si eu de numa`! Ultima cica ar trebui sa il intzarc, ca de aia nu mananca bine solide, ca se bazeaza pe tzitzi! Si asta de la cineva care stie cat de mult am luptat sa alaptez (ma refer la ragadele alea horror si la perioada cand a trecut prin greva foamei). Apropo...mai face cineva ragade periodic, ca mine?
Lia ma bucur ca ati trecut cu bine peste perioada aia urata.
Simo mami de Matei
Vivela spune:
Si noi am avut o mini sedinta foto, una ad-hoc, cand ne imbracam sa iesim afara azi. Bufli al meu a devenit mai prietenos cu aparatul foto, as zice chiar ca pozeaza (nu, nu era in picaj, asa statea el ).
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
gogosel spune:
vivela,foooarte frumos bufli al tau . mai les aici este o scumpete. http://picasaweb.google.co.uk/gabi.olaru2007/6/photo#5179908308261754530
dar nici cu arnnie al meu nu mi-e rusine.
pupici !
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
gogosel spune:
iar asta e de album.
http://picasaweb.google.co.uk/gabi.olaru2007/6/photo#5179908368391296754
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
mychydutza spune:
vivela super modelul! si ce pozitie are!
simo ragade n-am facut dar reprosuri ref la alimentatie am tot primit. le-am pus la "spate" si ca atare am un bebe sanatos si voios. cred ca "barfitoarele" s-au vorbit ca si mie mi se reproseaza ca din cauza de tzitzy nu prea vrea andrei sa mance. si uite ca din tzitzy s-a facut de 10 kile la aproape de 8 luni. asa sa moara dusmanii de ciuda, cum "zice" manelistii.
multumim de voturi!
*mihaela*
mychydutza spune:
gogosel ai un baiat tare frumos. ma gandeam ce sa fac cu patutzu de lemn cand o incepe andrei sa se ridice in picioare. se coboara salteaua, da ma gandesc oare nu s-o lovi el de barele alea de lemn(am patutz din ala de ia ikea)??????. oare ar trebui sa-i cumpar tarc. am vazut ca si gogosel are si stiu ca si karli. voi ce faceti? eu ma tot gandesc sa nu se loveasca cu capu de lemn, ca aparatorile sunt joase.
*mihaela*
ALEXIA2007 spune:
Salutare! Nu am mai reusit sa mai scriu,Alexia i-mi papa tot timpu,dar sunt bucuroasa ca ma pot "intelege" cu ea
Astazi am implinit 8 luni,si vreau sa va intreb ce mai papa bebici vostri?
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Ca sa o citez pe Cristina26..."I respectfully disagree"...sa recunoastem ca in sarcina memoria ne-a jucat muuulte feste. Mie cel putin atat de multe incat ajunsesem la concluzia ca isi bate joc de mine. Si inca ma recuperez. In afara de ceea ce tine de Matei, restul trece pe langa mine! Deci consider ca mai degraba maternitatea ne face MAI...decat sarcina. Dupa ce devenim mame suntem responsabile pentru copil, si asta ne face sa fim mai atente la ce e in jurul nostru, mai constiincioase, sa gandim in sute de directii....ect, stii si voi
Simo mami de Matei
Sunt perfect de acord cu tine. Inca nu m-am recuperat. Nu imi aduc aminte de la mana pana la gura. Chiar m-am suparat de cateva ori cu sotul din cauza asta. Uit tot acum m-am apucat sa scriu in agenda ca daca nu sunt pierduta. Aici se cheama creier de alaptare. Spun ca e normal pe perioada sarcinii si a alaptarii. Sper sa imi recuperez memorica ca daca nu
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by stefania_97
Aici se cheama creier de alaptare. Spun ca e normal pe perioada sarcinii si a alaptarii. Sper sa imi recuperez memorica ca daca nu
Daca asta cu..iti recuperezi memoria dupa ce termini cu alaptatul ...e ca aia cu recuperarea siluetei dupa 2-3 luni de la nastere,...apoi dupa 6 luni, apoi....ce draga, ai crescut in 9 luni si vrei sa slabesti in 9 zile?...apoi...dupa ce termini cu alaptatul nici nu o sa se mai vada ca ai nascut un copil....apoi...apoi ce mai urmeaza?
Simo mami de Matei