Regasiri ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 11
kokorina spune:
da,da exact asta vroiam sa spun...ca si pascal al meu isi cam sarbatoreste ziua numelui cumva....ca numele : pascal, vine sau se trage de la sarbatorile pascale(sarbatorile de Paste).aveam o asistenta la klinica si mereu ii spunea pascual.in italia cei ce se numesc asa,ii cheama pascual,aici in austria e pascal....
kokorina spune:
DBUNNY.....slava domnului ca au iesit si caninii,coltii si cum s-or mai fi numind.in afara ca sophia a cam marait noaptea si nu-i trecea pana nu statea la noi in brate,scaune moi nu au avut,temperatura nici atat,pe timpul zilei au fost tot asa mai maraiti decat de obicei....ofticati cum imi place mie sa le spun....dar nu pot spune: vai m-au omorat caninii.pascal oricum are ardeii iuti infipti in fund si al el ca sant dintii sau ca asa e el,nu mi-am dat seama.eu il iauca atare....asa este el,de nestrunit.cel mai crunt au fost primii dinti, care au iesit in romania anul trecut de nu ne-a tihnit nici macar un minut.
in schimb acum de vreo 2 zile au niste scaune cam moi si sotul zice ca pot iesi maselele din spate,dar eu nu cred...mi se pare foarte devreme pt asta.eu din cate stiu,stiu ca pe la vreo 2 ani,ies.ce dumnezeu,ca nu au nici macar un an si 8 luni.....pe chestia asta ne contrazicem .el zice ca pot iesi maselele,eu zic ca nu....
dar oricum la colti nu scapi de maraiala,fie ea si... light
danita spune:
DRAGELOR ,
mai intai urez celor care maine sarbatoresc Pastele sa aiba SARBATORI FERICITE ! sa fie sanatoase alaturi de familiile lor !
manuta lui P e ok, a doua zi era un incident uitat .
dodo : pup si ma bucur
angi: si noi tot spanac , azi :)
koko : ce faini or fii sandokanii cand stau pe olita amandoi :))
miro: va dorim o super-vacanta !
marani : pup
dbunny : pupicei !
iara pik de somn dar va pup pe toate si va urez o duminica exceptionala !
D
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
poftiti la cafa cu ce prieste fiecaruia si o gustarica .
Paste fericit! tuturor care-l serbeaza astazi.
La Ct este innourat.
intregul al regasitelor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Mirona spune:
Hristos a inviat!!!
pupam toate toate regasitele.
a fost oki cu iepurasul sosit si cu cadourile - am filmat-o - nu prea mult extaz - mai mult din partea Adnanei - dar per ansamblu fu ok.
am papat si oul impartit in bucatele (cati membrii ai familiei sunt la masa), am servit si micul dejun si acum ne jucam cu ce am primit.
P.S. de muzicuta e speriata. mai asteptam - sa revina la sentimente mai bune.
mai revin io - cand mai pot.
va pup pe toate.
Sarbatori fericite!!!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:
te pupam si noi mirona!
raportam noapte sculat din ora in ora si supt tzatza...sculat de tot la 7, mami si tata baut energizante, copilul doarme linistit acum...cred ca ne dau masele!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
alexandra_25 spune:
Fericit tuturor care tin pastele asta!
Am intrat sa va pup pe toate fara exceptie....eu sunt pe baricade...incerc sa nu ma las....inca ma simt destul de rau...Mark e bine acum...sper sa nu se molipseasca iar de la mine!
La noi in oras e epidemie de pneumonie virala...e plin spitalul...asa ma tem pentru Mark!
Va doresc o duminica cat mai frumoasa(la noi ploua)!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
kokorina spune:
eu ce sa mai zic?santem toti 4 latzi....dupa ce am gasit-o ieri pe sophia in patul plin cu voma,ieri ne-a luat pe noi cu greata si de jde mii de ori dus la toaleta.copchii au amandoi diaree si noi la fel....ne mutam pe un pat pe altul,eu ma dau mai tare ca trebuie,fac mancare....mai acusica primim musafiri(nasul copchiilor).....saptamana viitoare oricum mergem la medica pt ca avem termin si intreb eu care-i treaba cu voma in timpul somnului.
fac o supa si asta vom manca azi...mai apoi le fac la copchii orez...invingem noi.acu ma bucur ca le plac stiksurile...baga in ei la stiksuri....e bine ca strange la burtica....eu am baut la greu ceai si nu ma mai dau ranita,dar sotul care-i cat un munte abia se tine pe picioare.....la DBUNNY m-a dus mintea,ca si ei au fost asa,acu de curand..toti.
DODO......maine beau o cafea facuta de tine,azi am servit ceai.imi simt stomacul cat o minge de baschet....dar maine o faci buna cum stii tu da?pupam bogdanelul si mamica lui curoajoasa!
ALEXANDRA.....insanatosire grabnica!!!!si cand esti bine vii cu povesti
MIRONA.....sa pui filmuletele.cand veniti acasa?
DANITA.....pana stau sandokanii pe olitaaaaa,imi creste barba....dar incercam-incercam.....dar ca si imagine,da cred ca sant dulci cum stau ei pe olita....voi santeti ok?
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Si noi am patit odata asa cu Dani...a fost un virus d'ala cu febra si voma...
ca sa vezi...tocmai asta ziceam eu aseara...e important sa beti saruri de rehidratare toti 4, sau cel putin Aquarius! si daca 24 de ore nu bagati nimic la ghiozdan nu-i bai...numa hidratarea-i importanta acu.
Adevarat a inviat Mirona!
Operatiunea iarba verde s-a anulat din cauza vantului extra mega puternic su suierator... fusaram intr-un par plin de lume o ora, doua.. la plimbarica s-atat. Jumatatea nordica a Spaniei este acoperita cu zapada...aviz desiree, sa-ti aduci schiurile...
alexandra...sanatate multa!
Noi cadouri de Paste n-am primit si nici n-am facut nimanui...aici nu se face...nu este iepuras...o fii cand Dani creste...acu prea plina-i casa de jucarii..
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bamboletta spune:
Cristos a inviat!!!
eu tin de doua ori pastele am fost la parintii mei si am sarbatorit ,azi a fost o zi superba de primavara cred ca au fost mai mult de 20 de grade am stat la capusorul gol,a fugit prin gradina,a dormit in leagan,acum e obosita sta pe pat cuminte
Marani-superba Bubamara are niste ochi
Kokorina-multa sanatate la toti sper sa scapati repede ,mama ce dinti frumosi au sandokanii
Dbunny-am auzit ca in spania e cel mai frumos de Paste,toata saptamana se fac parade
Alexandra-
fug sa-i dau papa
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)