corpi cetonici si alte stressuri

corpi cetonici si alte stressuri | Autor: Elfishorella

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!
Sunt si eu noua pe-aici si incerc sa-mi dau seama cum functioneaza treaba. Sunt insarcinata in 15 saptamani si in saptamana 13 mi-au iesit si mie corpi cetonici in urina. Am inceput sa disper un pic fiindca am citit ca acesti corpi cetonici ar determina un inceput de diabet zaharat, cu simptome la gravidutze asemanatoare cu ale mele: lipsa poftei de mancare, scadere in greutate, greturi, varsaturi. Nu mai stiu ce sa zic, am slabit 4 kg in toata perioada asta si nu reusesc deloc sa mananc mai mult. Dulciuri nu mananc, beau lichide, ce-i drept nu chiar 3 l pe zi (dar 1 l, 1,5 l tot beau).
Mi-a iesit si infectie urinara in primele saptamani de sarcina dar am luat Amoxicilina si se pare ca la a doua urocultura, urina a iesit sterila, multumesc lui Dumnezeu.
Nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac, mi s-a facut fricaaa. Mai ales ca nu mi-am dorit sa fiu mamica si cu atat mai putin nu-mi inchipuiam ca vor fi atat de multe probleme cu care va trebui sa ma confrunt. Dupa ce ca si asa nu sunt deloc obisnuita cu ideea de a avea un copil...mai imi ies si balariile astea in urina de ma sperie definitv.
Voi ce stiti in plus de aceste aspecte?
Va multumesc mult si va doresc multa multa sanatate!

I AM SO SCARED of the life to come - changed completely by the miniature inside of me :((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

eu da-bia joi ma duc sa imi fac analizele mai amanuntite,la dr.de familie si mie imi este cam frica ca nu stiu ce o sa imi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

incearca sa nu te mai gandesti la rau, elfishorella, ca ai sa vezi ca totul o sa fie bine, noi cred ca ne panicam prea repede, pt.orice maruntis,capu' sus si sanatate multa si tie si bb-ului

Mergi la inceput