Durerea unei pierderi de sarcina (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ignatica, te cred ca nu ma invidiezi...dar...trebuie sa o facem si pe asta!Mai ales daca stai ca mine...pana nu mai ai ce repara...

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Va multumesc tuturor pentru mesaje. Sunteti tare dragutze.
Michelle cuvintele sunt de prisos, nu mai am ce sa spun, doar sufletul meu e cel care se zbate si incearca sa iasa iarasi la lumina, desi nu cred ca va mai iesi vreodata............
Nu zic ca sunt in varsta sa mai incerc, ci zic ca nu mai am curajul sa incerc, e prea riscant.
Apropos eu luam(prescrise de medic) la ultima sarcina(inghiteam)6 utrogestan pe zi, nu au avut decat efecte negative dupa pierderea sarcinii, mi-au dat ficatul peste cap, caci la sarcina nu au avut niciun beneficiu.
Cat despre cea care fuma pe timpul sarcinii si a pierdut-o, nu cred ca tutunul e vinovat, sunt multe femei care fumeaza si nnasc copii fara probleme, in alta parte este cauza, mult mai mult decat o tigara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara tuturor.
Michelle imi pare rau ca nu poti iesi din starea asta,dar probabil si eu as fi la fel in locul tau,numai tu vei gasi puterea de a trece peste.Viata te va rasplati iubita.
Flavia nu ai avut nici o influenta,s-a intamplat din diverse motive,unul din ele fiind chiar ea.
Mirela saecina usoara in continuare.
Mav o sa fie bine ,pata e de la tratament,si daca doctora ti-a zis ca nu iei si tu de la Sebi stie ea ce zice.Cat despre simptomele de sarcina care zici ca nu mai sunt pot fi doar in mintea ta.
Va pup pe toate.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Andreea, ce putin mai ai! Ce ma bucur pt tine Abia astept sa-ti fac galerie
Flavia sa nu te mai gandesti la prostii, da? CUm poti crede ca porti ghinion???? Tu, care ne-ai purtat noroc atator fete de aici, nu ai cum sa porti ghinion cuiva! Cine stie ce a fost, poate fumatul, poate altceva...nu se poate sti cu precizie, oricum vina ta nu-i nici macar pe departe!
Ia sa vorbim despre lucruri mai frumoase: deci David e un mic dintos? Dragul de el si saracuta de tine ca nu puteti sa va odihniti noaptea, din cauza dintilor! Si eu astept perioada dintilor cu mare emotie (a se citi cu frica). Acum e o cumintica: dupa ce papa seara adoarme imediat

Mav sper sa nu patiti nimic nici tu, nici bebe! Daca dr asa a zis, inseamna ca stie ce zice!

Michelle eu tare as vrea sa insist ca-i prea devreme ziua 14 pt duphaston. Ti-ai facut teste de ovulatie? Stii ziua in care ovulezi? NU cumva sa iei duphaston inainte de a trece perioada fertila, ca-i ratata luna! Te pup tare, tare si astept si eu vesti bune de la tine!

Lau Tizo creste fluturasul meu...nu-mi vine sa cred...si acum am momente in care ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca-i a mea SI o strang uneori in brate tare, tare si parca tot nu o dragalesc suficient, parca as vrea s-o am iar in burtica, asa de aproape sa-mi fie

Mirelus deja 18 saptamani! Acusica vei primi picioare prin toate organele

Liana multumesc pt butoaiele de optimism (m-am prins care-i treaba cu ele) cu care aprovizionezi fetele astea dragi mie

Maryb felicitari pt samburel!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by L5845
Idaira superba melodia de acum 2 capitole, am plans, sa stii. .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Apropo de melodie...yo asa din fire sint mai sensibiloasa,si pe mine m-a emotionat, si-am dat apa la soricei...

Flavia tu esti o femeie rationala,cum poti sa te culpabilizezi fara fundament??!!!! Singura explicatie care imi vine in minte e ca esti o persoana extraordinar de sufletista si independent de vointa ta te implici dpdv emotional.Si pt asta suferi...Nashpa cu incarcatura asta emotionala de la fiecare caz,repercuteaza si-ti destabilizeaza echilibrul tau interior.Un pic de detasare n-ar strica,ar fi scutul tau de protectie,nu poti sa fii vulnerabila si sa lasi sa te afecteze la nivel personal,pt ca nici Dominic si nici David,nu vor asta!!! Mie mi se pare mai mult decit laudabil ceea ce faci tu acolo,iar de actiunile si consecintele comportamentului altora sint raspunzatoare doar persoanele in cauza.

www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

oana multumesc mult si eu iti doresc o sarcina usoara si fara griji de nici un fel.
Ninia din pacate nu esti singura care s-a lasat pana in ultimul moment cu dantura, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Sunt sigura ca dupa toate chinurile astea, o sa ai o dantura frumoasa si o sa fii o mireasa de invidiat.
monysorescu asteptam sa ne spui cum a fost la echo, ce face bebitza, pana la urma ai aflat ce e?

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Tizo esti o figura cu faza ca ai vrea sa mai fie putin in burtica sa fie si mai aproape de tine. Poate asta iti va da curaj, ca atunci cand consideri ca e timpul, sa-i faci si un fratior sau o surioara printesei tale. mama si printesa.
Idaira ma tin eu batzoasa uneori, dar cand nu ma vede nimeni, scap si inec soriceii, saracii de ei .
Ninia incepe sa-ti placa, nebunatico?
jojo_miha ce dulceata zambareata ai si tu, rade cu gurita pana la urechi, cu siguranta va creste inima cand va uitati la ea, asa-i?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Liana eu sunt bine, in masura in care nu ma doare nimic, m-am invartit toata perioada cat nu ma avut net, ca un leu in cusca, sper sa nu se mai repete chestiunea, ca ma duc si ii . Tu cu te te mai lauzi? Cum mai esti?
almiona sa stai cumintica si linistita, sa nu te stresezi ca sa fie bebe bine lipit acolo de tine si sa stea cuminte si el pana la termen. Tin pumnii sa fie bine si abia astept sa treaca timpul sa ne spui ce ascunzi tu acolo in burtica .
slimatei ce face mandretea ta? Mai vino si mai povesteste-ne despre tine si ea.

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

anes tin si eu pumnii sa fie bine vineri la echo.
andreea16 sa ne tii la curent cu noutatile ca sa stim cand incepem galeria,da?
alinushca ma sa fie bine, la fel cum a fost si pana acum, sa vina bebe la timpul potrivit si sa va umple viata de bucurie.
jasmine bine ai facut ca ai intrat sa ne mai scrii de tine si ma bucur ca esti optimista, te ajuta mult asta, ca sa o poti lua de la capat. Bravo!
Irdaaa ce mai faci? Ce face bebe din burtica?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

musette felicitari pentru cuculetz ! Sa faca tumbe in burtica si cand e timpul, sa-i bucure pe mami si pe tati cu nazdravaniile lui. Sarcina usoara in continuare.
maryb ce ma bucur ca e totul bine, asa si sa ramana. Are el acum 1 cm dar o sa vezi tu ce voinic(a) si cuminte o sa fie.
florelacri, kossir, Ale,Chantal, unde sunteti fetelor?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput