Sezatoare canadiana (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Magdone spune:
Pe mine m-au terminat pozele cu Diana, multa sanatate si sa dea DD sa se faca bine cat mai repede si multa putere familiei!
Selena, daaa asa e in primul an de gradi, mai mult pe acasa, dar dupa aia ai sa vezi ca e mult mai bine, cel putin anul asta Razvan le-a mai rarit cu racelile, sper sa nu cobesc si sa inceapa iar.
Magdone 29+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Halloo,
In primul rand urez si eu "paste fericit" pentru cei ce sarbatoresc week-end-ul asta(lorelaim si cine mai este catolic).
Magda-sper sa ai dreptate cu racelile, cam asa a fost si la noi-in prima iarna de gradi mai rau ca acuma, desi de aseara Emma e pe antibiotic pe motiv defebra si tuse, medicul nu era 100% sigur ca treb,a zis mai bine sa tratam ce era acolo,ca ceva era de facea febra asta ciudata 37-38 si tusea cam urat.Deja se vede ca e mai binisor dupa 2 doze de antibiotic-Alex insa stagneaza, nu face febra, ii curge putin nasul, si e marait, ii ies 3dintzi deodata,cel putin asa vad eu-cine mi l-a deochiat ca e cuminte,nu-l vretzi acuma
Nelia-eu am inceput sa ii dau Emmei medicamente naturiste dupa schema Oanei si vreau sa ii dau si ulei de peste,si luiAlex dupa1 an mai ales ca la el e super ok sa incep din octombrie,fiind nascut in iulie,merge la fix schema.
Parpalak,Donia,Maru,Laura,Ina,Roxana,Ktrinelu-helauu,toate bune,datzi un semn!
Numai bine va dorim si avetzi grija cu long weekendul.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
nelia spune:
N-am ce spune... dar am intrat sa va salut! A fi vrut sa si citesc ce ati mai scris, dar cica fetelor le e foame. Parca nu au mincat si dimineata! Vorba Tudorei, cind i-am spus aseara ca trebuie sa faca nani: dar eu am facut nani! Cind? O intreb eu, stiind ca nu a dormit deloc ziua. Ieri!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
khristin spune:
Paste Fericit celor care sarbatoresc
Cricor, eu te-nteleg perfect ce spui tu acolo, de ce crezi tu ca-mi lasai draga de companie dupa 3 ani de zile, huh? Ia si tu acolo un sick day, nu-l mai vezi nici pe colegu' barfitor si se rezolva
Nelia, eu am luat "doar 30 kg" in prima sarcina, numai ca eram mai tinerea ca acum, sub 30 ani deh, si e adevarat ca-ti revii mai usor la forma initiala, si apoi la 4 luni ale fiemii m-am intors la serviciu , schimband linistea de acasa in favoarea stressului . Cred ca sint diversi factori care contribuie fie la pierderea sau castigarea kg pana la urma si depinde de cum reactioneaza corpul fiecareia.
Try, sint de acord ca nu-ti revii la forma initiala dinainte de nastere, decat daca esti vreo starleta gen Heidi Klum , care are parca 3 copii la activ , si unul dupa altul....dar macar la aceleasi kilograme
Selena si Denisa, multa sanatate copilasilor bolnaviori
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Carmenbr spune:
Fetelor, apar si eu iar in peisaj.
Pot sa indraznesc sa cer si eu schema aia de imunizare de care vorbiti? Am mare nevoie pt al meu baietel care in ultimele 9 luni a luat deja de 8 ori antibiotic.
Va multumesc.
Paste fericit celor care il sarbatoresc acum.
3 anisori...uraaa!
columbiana spune:
Carmen, noi avem schema de la Oanagabriela da-mi pe pm o adresa de mail unde sa ti-o trimit!
ne inscriem si noi la rind cu febra, dupa un an si....Tudor a inceput azi, nu stranuta, nu nas, nimic, doar stare de moleseala, a dormit toata ziua si acum a inceput febra; deocamdata il tin pe antitermice, sper sa nu trebuiasca sa ajungem la urgenta...uofff
Lorelaim si toata lumea care sarbatoreste acum: PASTE FERICIT !!!!!!!!
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Cricor spune:
Nelia, noi avem un ulei marca Carlson, Novegian Cod Liver - cu gust de lamaie e asta. Eu ii mai dau vitamina C, dar nu zilnic si cu raspundere, cand si cand. In rest, nu-i mai dau altceva. Al meu mananca aproape orice fruct si leguma, cred ca-i in gene ca si eu mananc precum un iepure (sau capra) fructe si legume crude in cantitati industriale.
Khristin...iti razi de mine...azi am aflat ca si pe 4 Aprilie sta iarasi acasa - ca-i PA Day...si-n nu's ce zi e doar juma' de zi...stiam eu de ce nu plec de la astia...cine-mi dadea mie atatea zile de concediu?
Cu kg astea in sarcina, eu cred ca-i cum ti-e norocul. Eu m-am ingrasat doar 12 kg si am ramas cu 6... nici eu nu stiu cum, ca mi se pare ca nu manac mult (replica tuturor oamenilor grasuti :)), fac oarece sport ...m-am consolat cu ele...sper sa le mentin pe astea, nu sa scriu peste 5 ani cum ca m-am consolat cu alte 6 ...
Olgace ata de dinti de copii? Eu nu l-am pus inca sa dea cu ata...il terorizez cu spalatul pe dinti 2 minute...am luat si timer .
Ca tot suntem la dinti. Mamele de copii mai maricei, cand se schimba dintii de lapte? Lui i-au cazut incisivii centrali de jos acum 1 an si de atunci nimic, nimic. E cazul sa ma panichez ?
Corina
columbiana spune:
Corina,
Tudor a inceput sa piarda dinti anul trecut si pina acum a schimbat tot ce se putea, mai putin masele ; noi vom reface dintele rupt peste o saptamina, mai are doua carii mici (nu ma suprinde daca ma mosteneste), si medicul a zis ca se pot sigila dintii noi;
Nu merge nici la noi ata dentara, am cumparat din cele mici, Tudor face ca trenu' pe mine nu ma lasa, dar el nu stie, mai mult o plimba prin gura; da'l spal pe dinti constiincios de cind era mic-mic, si o fac cu spor:))
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
mikiion spune:
Am ajuns si noi la antibiotic. Ca febra nu ceda, si se pare ca are totusi otita. Plus masuri dure de genul baie cu apa care se raceste ca sa-i scada temperatura......Doar asa a cedat cat de cat. Si tuseste ii curge nasul, se sufoca pana aproape vomita de la tuse......
E al 6 antibiotic din noiembrie. Asa e primul an la gradi? Ca imi vine sa redevin casnica si sa raman iar cu copilul acasa...Ce bine a fost anul trecut, nici macar temperatura nu stiam sa o iau, ca de, bea lapticul lui mama, statea acasa si era bine sanatos!!!!!
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
lorelaim spune:
Servus dragi canadience
Va multzumesc fumos pt urari!
Noi maine o sa impodobim pomuletzul :-)... va fii tot bradutzul de plastic pe care l-am impodibit de Craciun... dar acum vom pune puisori, iepurasi si oua mici de plastic ;-) Aici, de Pasti, se obisnuieste sa impodobesti crengutze cu asemenea ornamente care "vestesc" primavara... Dar avand in vedere ca afara ninge... neincetat :-) (si feeric... desi focul nu arde'n semineu :-)) si eu sunt impotriva "jumulirii" copaceilor sau arbustilor - am hotarat ca bradutzul de plastic e numai bun... Un fel de mez-aliantza intre Craciun si Pasti! Si-asa cred ca Iepurasul va veni cu sanuitza lui Mos Craciun :-)
Anul acesta de gradi am scapat fara antibiotic... Mi-a facut de doua ori febra si i-am dat de fiecare data cate 5 zile Sumetrolim sirop si am iesit cu bine la liman. Muci si ceva tuse a avut dar le-am venit de hac cu sirop de podbal si ridiche neagra (in toamna) si sirop de ceapa cu miere si lamaie (dupa ce am primit faimoasa retzeta de la Simona). Recunosc ca si sta doar 3h si jumatate la gradi si atunci cand am vazut-o ca e cam obo si realmente nu are chef de gradi nici nu am fortzat nota si am mai si lasat-o sa "chiuleasca"... Deci pt Gabisor a fost un an "lejer" si mai mult asa de tatonare... de a vedea ca exista si altceva (cu niscai ordine si disciplina)... nu numai tri-li-li-si-tra-la-la cu mami acasa (unde are program de voie si face numai ce vrea si cand vrea). Cred... ca pe langa faptul ca in primul an de gradi copii se si "ciocnesc" de valul de microbi (virusi, bacterii si nu numai) al colectivitatzii - mai e si stress-ul ca au un program si ca si tre' sa-l respecte. Desi pt noi ca adultzii faptul ca merg la gradi nu ni se pare stressant chiar de loc (ce n-am schimba noi serviciul pe gradi!) pt ei e totusi un factor de stress si ii oboseste atat fizic cat si psihic... Si corpul resimnte acest lucru... iar rezistentza organismului tinde sa fie mai redusa in stare de stress si de oboseala. Acolo unde e posibil nu ar fii rau din cand in cand mami/tati/buni sa-i permita copilului cate o zii de "chiul" (acasa/program de voie/afara la tzopait in balta/la jucat in nisip/chiar si la tandalit un pic mai mult dimineatza in pat)... in care micutzul sa se odihneasca si sa-si incarece bateriile.
MULTA-MULTA SANATATE va doresc!
Va tzuck cu drag si un weekend fain si insoleiat sa avetzi!
Lorelai
http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."