Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, imi pare rau pentru Stefan, stiu cum este, Cristi a luat pana la urma bibe din cauza anesteziei, dar numai afara il papa si numai la ora 5-6 dupaamiaza( am probat ieri). Ce nu inteleg eu este anestezia( 12ore sa nu alaptezi), mie mi-a facut 2 anaestezii pt a putea scoate maseaua de minte stanga jos iar dupa 4 ore a zis ca e ok.....de altfel sti patania mea din spital cand am nascut, ei bine mi-a facut anestezie totala cand m-a cusut din nou, iar la 4 ore am alaptat si Cris avea cateva zile. Mai intreaba....mai sunt medici care se sperie .....cand aud de gravidute si laptarese..........oricum important este sa treaca durerea.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

prichindelului Darius care acum e baietel mare, are 6 lunite.

Ana, pupici dulci pentru Mirunica sa se faca bine iar tie sa rezisti eroic pana isi revine ea. Draga de ea, prin cate a trebuit sa treaca. Numai cand ma gandesc la febra aia 39,9 simt cum ma ia pe mine caldurile si cat de nasol e, ca am facut si eu imediat dupa nastere si tremuram ca varga. Dar ea ca e o mana de om. Offf. Pupicei dulci.

Annisuco, frumusel tare Yannisucul la intalneala. Ce serios statea el cu suzi in gurita si studia puhoiul de lume din jurul lui. Mi-a placut tare poza aia. Pupicei de la noi.

Noi ne-am trezit, am papat si acum Andrei a mai atipit un pic. La fix plecam la gym asa ca trebuie sa isi incarce bateriile.
Va pupam.
Revin.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, Sanatate Mirunicii, draga de ea.....

Carpatina, la multi ani, sanatate, fericire, sa te bucuri de familia ta minunata si in special de trandafiras!
la multi ani Carma!
Si la multi ani Darius, pui de morosan frumos, haios si iubitor de fete

(Rodica, fa private pozele cu Darius, mai ales cele in pielicica goala, e mai safe....)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pana mai scrieti voi, ma bag sa fac un capitol nou, ca sa fie gata de petrecere. Doar e ziua duamnei Carpatina nu? Pais e poate?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ana, refacere rapida Mirunei. imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna dimineata!!

Am ramas restanta cu 2 pupici speciali pt:
Nana - Bravo pt Andreiut si pentru perseverenta, calmul si devotamentul de care dai dovada...esti un exemplu pt mine
Bernix - esti o draguta ca te gandesti sa faceti intalnirea si in functie de drumul meu pe la Bucuresti...lipsa de la intalnirile astea se numara printre micile regrete pe care le simt ca am plecat din Bucuresti...cine stie poate nu pt totdeauna pt ca inca am acolo o casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Afibebe- e f bine ca e afectiv!!!!
Celia-multumim pt complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

poze cu noi:

http://good-times.webshots.com/album/562565089tDoOGT?start=12

emma si andrei

Mergi la inceput