Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu o tin pe iasmi in carut mai ridicata , ca altfel nu mai merge. o mai pun si in scaunul de masa pe pozitia culcat si in brate sta in fundulet.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by SufletDInger

fetelor de la ce varsta folosim canitele pentru apa? Ma gandesc ca poate ar fi mai atras de cana si ar bea apa sau ceai bebele meu. Ma intreb cum ar reactiona daca i-as da acu cu cana.
Alexiss de 2 saptamani vrea sa stea numai in fundulet, se ridica cum simte ceva de care poate sa se prinda (are 3 luni, o saptamana si 3 zile). ce sa fac sa-l pun sa stea sprijinit? mi cam frica sa nu pateasca ceva la coloana
ne mai confruntam cu o problema. isi baga degetele in gura, uneori chiar pumnul. cum imi dau seama daca o face pt ca e caracteristic varstei sau pt ca atunci are nevoie de mult mai multa afectiune. oare asa isi suplineste absenta mea ?!

pai atunci inseamna ca e caracteristic varstei... caci vad ca nu sunt singura..si nu cred ca e din cauza absentei..pai ce cauta cu doua djte pče langa tzatza?vrea sa le bage si pe alea eu stau non stop cu junioara..si n-are cum sa fie absenza... ma mai gandeam ca o dor gingiile..

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pių bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pupam!!!

imi iau "ajutorul" si ne "retragem" in bucatarie...

o seara placuta alaturi de cei dragi!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

si eu sunt tot timpul cu el, dar ma gandeam ca uneori nu ma simte aproape de el, de ex cand sunt obosita sau intoarsa din diferite motive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by valik79

Salutare mamici de bulgarasi si globulete.
Ma numesc Vali va citesc de cand eram aspiranta la bb 2, acum sunt posesoarea unui bulgaras de 3 luni si mi-as dori sa ma alatur voua.De-a lungul lunilor de sarcina citeam zilnic la odisee pentru a vedea ce fac si cum evolueaza in burtica alti bebelusi de-o varsta cu bb-le meu.V-am urmat apoi la clubul csutecelor.
Abia acum am indreznit sa va scriu .

Bun venit printre noi, Vali!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

multumi la fel BB...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

eu mi-am facut rondul de seara prin curte cu bb...am descoperit ca e singura metoda sa-l calmez cand incepe maraiala
Dany,eu am pus la supitza morcov,cartof,patrunjel si telina;cate una bucata din fiecare mai putin la telina am pus doar un sfert din ea;ceapa nu am pus(stiam ca se introduce mai tarziu)si nici sare nu am pus.

aaa si am mai adaugat putin unt la sf.
merg sa vad ce face bubu ca l-am lasat singur ``sa se bronzeze`` la lumina becului din curte
rev

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SufletDInger

si eu sunt tot timpul cu el, dar ma gandeam ca uneori nu ma simte aproape de el, de ex cand sunt obosita sau intoarsa din diferite motive

eu una nu cred... e adevarat ca ei iti simt starea..dar nu cred ca-i afecteaza ...prea mult am obs..eu la junioara.. ca chir daca eu sunt suparata basta ca ii zambesc un pic si ea face la fel... sunt prea mici ca sa aprofundeze...parerea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valik79

Fetelor, spuneti-mi si mie bb-ii vostrii stau singuri in camera?
pentru ca bb-le meu sta ff putin si apoi incepe sa strige.
Am incercat sa-l las cu caruselul cantand dar nu dureaza mai mult de5-10 min si gata se rupe vraja.

nu sta deloc singurica... si nustiu daca am apucat sa-ti spun bun venit..dar o fac acum..sper ca nu te superi cam tarziu dar...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

Stef, pai asta inseamna lipsa de profesionalism la cum ti-a raspuns nutritionistul ala! Eu cred ca ar trebui sa se preocupe in mod deosebit de moralul nostru, ca nu suntem masini. :) Si dieta personalizata pentru mine inseamna exact asta, nu numai analize. Preferinte, obiceiuri, cat de maleabili suntem, mod diferit de abordare. Si dieta ti-a dat-o pe loc, fara niciun studiu prealabil?
Eu l-as fi certat.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

pai da' era ffff personalizata..imi pare rau de bani..si acum stau si flamanzesc ca proasta... desi sunt destule calorii..1600cal....da' mie nu-mi ajung...

Mergi la inceput